Medi Ambient

Estació Meteorològica

Ajuntament:                                          El Serrat de l'Ocata:                                              METEOCAT:

                                                                                                       

 

 

Documents

Enllaços

Notícies

  • 27 de gener de 2023 Cent seixanta arbres nous al centre del poble i al barri de Can Camp Tasques realitzades al barri de Can Camp

    El passat dimecres 25 de gener es varen iniciar les tasques per plantar cent seixanta nous arbres, els quals es distribuiran entre el barri de Can Camp i el centre del poble.

  • 27 de gener de 2023 Hort comunitari, t’hi apuntes? Hort

    Ben aviat es posarà en marxa l’hort comunitari de l’Ametlla del Vallès, un espai de relació comunitària intergeneracional, un punt de trobada, un espai per conèixer el veí i la veïna i promoure un estil de vida saludable, una experiència d’autoaprenentatge i productiu que complementarà la dieta diària de les famílies amb aliments frescos, locals i ecològics. 

  • 20 de gener de 2023 Cal deixar reposar les cendres abans de llençar-les Contenidor d'orgànica cremat

    Amb l’arribada del fred, s’incrementen les incidències ocasionades l’abocament de cendres mal apagades als contenidors, alguns dels quals s’incendien. Com es veu a la fotografia, un contenidor d’orgànica ha acabat incendiat a causa d’aquesta mala praxi.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 12:02