Medi Ambient

Estació Meteorològica

Ajuntament:                                          El Serrat de l'Ocata:                                              METEOCAT:

                                                                                                       

 

 

Enllaços

Notícies

  • 13 de setembre de 2021 Finalitza el Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals PVI2021 Finalitza el Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals PVI2021

    El dia 31 d’agost va finalitzar la campanya del Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals PVI2021 promogut per la Diputació de Barcelona, en el qual hi ha participat l’Ametlla del Vallès juntament amb 273 ajuntaments, 124 agrupacions de defensa forestal (ADF), 9 federacions d'ADF, el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya i altres administracions.

  • 31 d'agost de 2021 Noves accions a parcs i jardins Noves accions a parcs i jardins

    Amb l’arribada de la calor, els vegetals, especialment les plantes de jardineria, tendeixen a partir elevats estressos hídrics que els poden ocasionar malalties o problemes funcionals i, fins i tot, la mort. En aquest sentit, aquest 2021 ha estat un any molt sec i algunes d’aquestes espècies dels parcs i jardins n’estan patint les conseqüències. És  per això que s’han iniciat diverses iniciatives per a garantir la seva supervivència.

  • 23 d'agost de 2021 Un incendi crema 1,25 ha. a l’Ametlla Incendi

    El diumenge 22 d’agost entorn les 15 h es va declarar un incendi forestal als terrenys ubicats entre el centre comercial Sant Jordi i el barri de Pinar i Rosanes de l’Ametlla del Vallès, el qual va ser extingit gràcies a la immediata intervenció de 12 efectius terrestres i 3 d’aèris dels Bombers, i nombroses dotacions d’Agents Rurals, ADF Montseny-Congost, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i Policia Local. 

Darrera actualització: 13.05.2021 | 12:02