Alcaldia

Estem aquí per vocació, no per necessitat

Vaig néixer ara ja fa 38 anys. I quasi podria dir que aquí mateix, a l’Ametlla. Ho dic perquè la Lourdes de Can Tanyà, la meva mare, em va tenir a la desapareguda Policlínica de Granollers la matinada de Sant Esteve.

Per aquells anys la colla del meu pare, i molts del poble, es disfressaven i feien festa… Per dir-ho d’alguna manera. Doncs bé, aquesta colla de l’Ametlla varen baixar cap a la Policlínica a aquelles hores de la matinada a veure el primogènit del Pep “Moru”. Amb prou feines els varen deixar passar de la porta principal… Cosa que era d’esperar per altra banda! I ja de ben petit, i amb això vull dir que recent nascut, ja vaig empapar-me del que era la vida en un poble petit. L’Ametlla.

Aleshores no arribàvem ni a les 2.000 persones. Tothom es coneixia. I a mesura que passaven els anys i jo anava creixent, també creixia el poble en habitants i es creaven entitats, associacions i grups de persones amb inquietuds que enriquien el poble. Les segones residències passaven a ser les primeres i en pocs anys hem arribat a ser més de 8.000 veïns i veïnes.

Imagino que no us estic explicant res que no sapigueu. Des de petit, i quasi per genètica, encara que crec que algun gen al respecte se m’ha saltat, sempre he estat vinculat al món del futbol aquí, a l’Ametlla. Com el meu pare i el meu avi. També amb el Casal de Joves quan es va fundar. Carnaval i les Gitanes. Sempre he viscut la vida social i cultural del poble de ben a prop. Perquè sempre m’ha agradat estar envoltat de gent amb les quals compartim les mateixes idees i d’altres en què puguem aprendre’n més. Per això, quan em vaig decidir a estudiar informàtica vaig acabar per optar pel tracte amb la gent. No en l’aspecte comercial, sinó en el de consultoria. El d’escoltar a la gent, saber el que necessiten i ajudar en la mesura que sigui necessària.

L’any 2010 se’m va donar l’oportunitat de formar part d’un projecte polític amb gent que coneixia a nivell personal. Vaig acceptar el repte d’unir-me a la candidatura de la desapareguda CiU. I també perquè el meu pare ja va estar involucrat a la política local aquí, a l’Ametlla, els primers anys de la democràcia, de manera que no m’era un tema desconegut.

Es van alinear els planetes tant a nivell personal com laboral i tot va sortir rodó. Els 4 anys que vaig estar de regidor de Comunicació, Joventut, Noves tecnologies i Festes em van passar volant! És ben bé que quan trobes una feina que t’agrada i t’apassiona aquell dia deixes de treballar. I és realment el que em va passar a mi.

Un dels records i vivències que estic més orgullós és haver pogut liderar l’Any Xammar amb un grup de gent excepcional al meu costat. I això, entre d’altres coses, em va permetre conèixer el que ha esdevingut l’actual president de la Generalitat de Catalunya, el MHP Quim Torra.

Però tot es va torçar quan vaig començar a entendre el funcionament de l’administració pública i local i la gestió que en feien alguns companys. No podia formar part d’un projecte del qual no compartia la manera de fer i desfer, en què les decisions es prenien de forma unilateral i en cap cas amb consens. Anava totalment en contra dels meus principis ètics i morals. És per això que vaig decidir no seguir formant part d’aquest projecte. Jo i uns quants més, de fet.

Amb això vull dir que, tenint l’oportunitat de seguir fent el que més m’agradava en aquest món, vaig decidir apartar-me i ser conseqüent amb els meus principis. 


 

Horari d'atenció al ciutadà

L'horari d'atenció al ciutadà d'alcaldia és:

Dijous, de 9 a 13h i de 16 a 19h

Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 843 25 01 o presencialment a les oficines de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30h i dijous de 8.30 a 18h.

S'ofereix la possibilitat de realitzar la reunió en format telemàtic si el ciutadà ho requereix.

També podeu contactar directament amb alcaldia a l'adreça de correu electrònic: alcaldia@ametlla.cat      

Consulta  l'agenda institucional aquí

Consulta la declaració de béns patrimonials i d'activitats aquí

Darrera actualització: 26.01.2023 | 10:28
Darrera actualització: 26.01.2023 | 10:28