Escola Municipal de Música

Imatges

Inscripció curs 2019-2020 Preinscripció curs sensibilització musical 2019-2020 Batucada x joves Escola de Música de l'Ametlla del Vallès

Notícies

  • 12 d'abril de 2019 Heu vist mai tocar l’escala musical amb una escala? BUFASONS

    Enguany la Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla es va viure amb gran entusiasme. Tot i que les activitats es van estendre del dilluns 8 al dijous 11 d’abril, les ganes ja hi eren posades de molts dies enrere. La setmana anterior, per exemple, els alumnes van treballar a les aules l’escultor Jaume Plensa. El fruit d’aquesta fusió de música i escultura va quedar recollit en un mural que han penjat a l’entrada del centre. 

  • 5 d'abril de 2019 Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música Tocar-tocar

    Del dilluns 8 al dijous 11 d’abril l’Escola Municipal de Música organitza la SETMANA CULTURAL sota el títol “TOCAR-TOCAR”, amb tallers, concerts i activitats obertes al poble.

    A través de la relació de l’escultor Jaume Plensa amb la música ens endinsarem en el món de l’escultura. Els alumnes podran experimentar aquest art (volum, forma, modulació, textura…) amb  els tallers de fang i música que la Pamela Lozano farà a les classes de llenguatge musical.

Activitats

Actuacions

Darrera actualització: 02.04.2019 | 13:34