Cooperació

Vídeo - Àudio

Notícies

  • 20 de gener de 2022 Un equip de 6 corredors, 5 d’ells ametllatans participaran a l’OnCodines Trail 2022, del 2 d’abril 6 corredors, 5 d’ells ametllatans participaran a l’OnCodines Trail 2022

    En Pol Oliveras, la Sara Casas, en Xavi Olivé, en Kai Alcaide, la Judit Bassa i en Victor Testagorda integren l’equip ametllatà que participarà a l'edició d’enguany de l’OnCodines Trail, participant en el recorregut de 60 km. a peu.

  • 11 de gener de 2022 Segona sessió del Pla Local de Cooperació, el 5 de febrer Segona sessió del Pla Local de Cooperació

    L'estiu passat es va donar el tret de sortida al procés d'elaboració del Pla Local de Cooperació de l'Ametlla del Vallès, de la mà de l'àrea de Cooperació de l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Fons Català de Cooperació.

  • 7 de gener de 2022 Entrevista en directe a l’activista Nadia Ghulam Nadia Ghulam

    De la mà de l’àrea de Cooperació de l’Ajuntament, el dissabte 15 de gener la Sala Municipal de Teatre acollirà un acte en què la periodista Núria Ferré entrevistarà la Nadia Ghulam, activista i refugiada afganesa, autora del llibre “El país dels ocells sense ales”, un conte que parla de les persones que fugen per tenir una llar i un lloc a resguard.

Regidories

Darrera actualització: 10.11.2021 | 13:52