Cooperació

Notícies

  • 11 de maig de 2021 L’Ametlla del Vallès es bolca amb la Magic Line Magic Line 2021

    De la mà de l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla del Vallès (AFiC) i del Grup Excursionista de l’Ametlla (GEA), tothom que ho desitgi podrà participar, el proper 13 de juny, a la Magic Line 2021, un projecte solidari iniciativa Sant Joan de Déu que, amb el lema “Més que mai”, vol recaptar fons per a tots aquells sectors que s’han vist afectats per la COVID-19.

  • 20 d'abril de 2021 L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès s’adhereix a la campanya #DefensaLaCooperació #DefensaLaCooperació

    L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, a través de l’àrea de Cooperació, s’adhereix a la campanya #DefensaLaCooperació promoguda pel Fons Català.

  • 17 de març de 2021 L’IES Eugeni Xammar participa en el “Projecte Reacciona” Rodatge “Projecte Reacciona”

    Per 4t any consecutiu l’Ajuntament de l’Ametlla ha ofert a l'institut Eugeni Xammar la possibilitat de participar en l’anomenat “Projecte Reacciona”, que treballa la cultura audiovisual i la consciència social. En el marc de la matèria Cultura i Valors, i al llarg del primer i segon trimestre, els alumnes de 2nB d’ESO han estat els que hi han pogut participar.

Darrera actualització: 04.07.2019 | 11:37