Agenda
Destaquem

La Sala reprèn l'activiat el 3 d'octubre

20.09.2021

Ja tenim aquí el nou llibret editat per l’àrea de Cultura, que recull tota la programació que es farà a la Sala Municipal de Teatre aquest darrer trimestre de l’any, així com d’altres activitats culturals que es faran al municipi (exposicions, conferències, biblioteca, etc.).

I Concurs Fotogràfic Miguel Moreno

13.09.2021

L’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla del Vallès (AFiC), amb el suport de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, organitza el I Concurs Fotogràfic Miguel Moreno – L’Ametlla del Vallès, un concurs reconegut per la Federació Catalana de Fotografia.

Exposició “Filmpaints” a la Sala d’Art Carles Sindreu.

13.09.2021

Del 10 al 26 de setembre la Sala d’Art Carles Sindreu acull l’exposició “Filmpaints”, del polifacètic artista Lluís Pérez.

Els actes de la Diada es traslladen a la Sala Municipal de Teatre

10.09.2021

Atesa la predicció meteorològica per demà dissabte 11 de setembre, informem que els actes de la Diada Nacional de Catalunya es traslladen a la Sala Municipal de Teatre de l'Ametlla del Vallès, mantenint el mateix horari.

 

Èxit ametllatà en certàmens literaris i esportius

09.09.2021

Aquest estiu dos ametllatans, la Cora Noguer i en Jordi Sedó, han estat premiats en diferents disciplines.

Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

06.09.2021

El dissabte 11 de setembre tindrà lloc l’acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya al parc Joan Plumé.

Exposició fotogràfica “Regala petons”

13.08.2021

Del 20 d’agost al 3 de setembre el Passeig de l’Ametlla del Vallès acollirà l’exposició fotogràfica a l’aire lliure “Regala petons”.

Divendres finalitza el cicle "Cinema Rebel a la Fresca"

26.07.2021

El proper divendres 30 de juliol tindrà lloc la darrera sessió del cicle "Cinema Rebel a la Fresca" que, de la mà de l'entitat l'Ametlla Rebel, s'ha fet els divendres del mes de juliol a les Voltes de Can Camp.