Seguretat ciutadana

Enllaços

Notícies

  • 22 de juliol de 2022 La Policia Local deté una persona per robatori a l’interior de vehicles Policia Local

    Dijous 21 de juliol la Policia Local va ser alertada del robatori a l’interior de vehicles estacionats a l’aparcament d’un restaurant del municipi. Després que diversos veïns intentessin retenir els presumptes autors de forma infructuosa i que fugissin, finalment agents policials varen interceptar un d’aquests, el qual tenia diversos antecedents penals pels mateixos fets, i van identificar el segon, que va fugir i que actualment es troba en cerca.

  • 19 de juliol de 2022 L’Ametlla es manté en Nivell 3 del Pla Alfa i restringeix l'accés a diferents camins Senyalització de camins

    Atès que continua la situació d'elevades temperatures i greu risc d'incendi que va motivar l'adopció de determinades restriccions el passat 14 de juliol, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha decidit prorrogar, en els municipis en els quals està activat el nivell 3 del Pla ALFA com l’Ametlla del Vallès, les restriccions esmentades.

  • 14 de juliol de 2022 L'Ametlla passa a nivell 3 de risc d'incendi L'Ametlla passa a nivell 3 de risc d'incendi

    Des de Prevenció d'Incendis de la Generalitat de Catalunya ens informen que demà divendres 15 de juliol assolirem el Nivell 3, el més alt, de risc d’incendi a l'Ametlla del Vallès.

Darrera actualització: 13.05.2022 | 09:41