Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada per la regidora de Comunicació, Beti Español i Castells.

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

- Notícies

- Agenda

- Diari de l'Ametlla

- Web Municipal

- Xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube)

- Ràdio l'Ametlla.

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació,i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública, el 30 de novembre de 2016.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès

- Telèfon: 93 843 25 01

- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Documents

Enllaços

Notícies

  • 6 de juliol de 2022 Diari de l'Ametlla de juliol Diari de l'Ametlla

    Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla número 205 corresponent al mes de juliol, que inclou el suplement cultural Amíndola i el butlletí especial + Amíndola en què, a través del testimoni d'ametllatans i ametllatanes, es fa un viatge al passat per recordar els "llocs oblidats" del nostre poble.

  • 29 de juny de 2022 Crònica del Ple ordinari de 27 de juny  Crònica del Ple

    Dilluns 27 de juny va tenir lloc el Ple ordinari del mes, en què varen assistir tots els càrrecs electes tret la regidora Mireia Morillas (ERC), a qui l’alcalde va excusar.

  • 29 de juny de 2022 Pere Marieges, nou regidor no adscrit Pere Marieges

    En el passat Ple ordinari de 27 de juny es va donar a compte el pas del regidor Pere Marieges al grup de regidors no adscrits i la seva desvinculació del grup Ametlla’t, del que havia estat fundador i del qual era el portaveu.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 13:06