Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada per la regidora de Comunicació, Beti Español i Castells.

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

- Notícies
- Agenda
- Diari de l'Ametlla
- Web Municipal
- Xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube)
- Ràdio l'Ametlla

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació, i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, el Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública el 30 de novembre de 2016, amb els 9 vots a favor dels càrrecs electes dels grups municipals de CiU, PSC-CP, SI-BLOC MUNICIPAL i L'Ametlla en Comú-Entesa, i les 4 abstencions dels regidors i regidores d'Ametlla't-ERC-AM.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès
- Telèfon: 93 843 25 01 (ext. 105)
- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Documents

Enllaços

Notícies

 • 3 de febrer de 2023 Diari de l'Ametlla de febrer Diari de l'Ametlla 211

  Ja es pot consultar la versió digital del Diari de l'Ametlla corresponent al mes de febrer, on es publica, entre molta d'altra informació, la programació del Carnaval d'enguany, que se celebrarà els dies 17, 18, 19 i 20 de febrer.

 • 2 de febrer de 2023 Crònica del Ple ordinari de 30 gener Crònica del Ple

  Dilluns 30 de gener es va celebrar el primer Ple ordinari de l’any 2023, el qual va comptar amb l’assistència de tots els càrrecs electes.

  La sessió va començar amb la proposta d’inclusió per urgència de tres punts a l’ordre del dia, dels quals finalment es van incloure dos.

 • 25 de gener de 2023 Ordre del dia del Ple ordinari de 30 de gener Ple ordinari de 30 de gener

  Dilluns 30 de gener se celebrarà un Ple de caràcter ordinari a les 19h a la Sala Polivalent, que s'emetrà en  streaming  a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 09.11.2022 | 12:54