Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada per la regidora de Comunicació, Dolors Ferrer i Orri .

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

 

- Notícies

- Agenda

- Diari de l'Ametlla

- Web Municipal

- Xarxes socials ( Facebook , Twitter , Instagram i Youtube )

- Ràdio l'Ametlla.

 

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació,i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública , el 30 de novembre de 2016.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès

- Telèfon: 93 843 25 01

- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Notícies

 • 9 d'abril de 2019 La xerrada d'Elisenda Paluzie s'ajorna al 6 de maig Informació

  L'Assemblea Nacional Catalana de l'Ametlla del Vallès, organitzadora de la xerrada d'Elisenda Paluzie prevista pel dijous 11 d'abril, informa que aquest acte queda ajornat al dilluns 6 de maig, a les 19.30h a la Sala Municipal de Teatre, a causa de compromisos de darrera hora, inel·ludibles, de la presidenta de l'entitat.

  Disculpeu les molèsties.

 • 27 de març de 2019 Ja tenim aquí una nova edició del Diari de l'Ametlla Portada del Diari de l'Ametlla 169

  Ja es pot consultar el número 169 del Diari de l'Ametlla , que en aquesta edició fa olor de roses i llibres, atès que la celebració de la Diada de Sant Jordi és la gran protagonista a la seva portada.

  Com és habitual, ve carregat d'informació, entre la qual destaca un extens reportatge fotogràfic de la celebració del Carnaval, un recull de les activitats realitzades el passat mes de març per part de les entitats del poble i un avançament dels propers esdeveniments que ja s'albiren a l'horitzó.

 • 25 de març de 2019 Ordre del dia del Ple ordinari de 27 de març de 2019 Informació

  El proper dimecres 27 de març tindrà lloc un Ple de caràcter ordinari, a les 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret.

  Aquest n'és l'ordre del dia:

Adreces

Darrera actualització: 14.02.2019 | 12:55