Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada pels regidors de Comunicació, Marc Palau i Pol Santaló.

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

- Notícies
- Agenda
- Diari de l'Ametlla
- Web Municipal
- Xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube)
- Ràdio l'Ametlla

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació, i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, el Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública el 30 de novembre de 2016, amb els 9 vots a favor dels càrrecs electes dels grups municipals de CiU, PSC-CP, SI-BLOC MUNICIPAL i L'Ametlla en Comú-Entesa, i les 4 abstencions dels regidors i regidores d'Ametlla't-ERC-AM.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès
- Telèfon: 93 843 25 01 (ext. 105)
- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Documents

Enllaços

Notícies

  • 29 de març de 2024 Canvi a l'horari d'estiu Canvi a l'horari d'estiu

    La matinada de dissabte 30 a diumenge 31 de març passem a l’horari d’estiu, i el rellotge s’ha d’avançar una hora. A les 2 seran les 3.

  • 27 de març de 2024 Diari de l'Ametlla d'abril Portada del Diari de l'Ametlla d'abril de 2024

    Ja està disponible, per ser consultat, el Diari de l'Ametlla número 224 corresponent al mes d'abril, en el qual es recullen les actuacions més destacades fetes per l'Ajuntament durant el mes de març.

  • 26 de març de 2024 Crònica del ple ordinari de 25 de març Ple ordinari de 25 de març

    El darrer dilluns del mes de març es va celebrar un ple ordinari, el qual va comptar amb l’assistència de tots els càrrecs electes tret del regidor Gustau Saeta (ERC).

Adreces

Darrera actualització: 15.12.2023 | 13:41