Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada per la regidora de Comunicació, Beti Español i Castells.

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

- Notícies
- Agenda
- Diari de l'Ametlla
- Web Municipal
- Xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube)
- Ràdio l'Ametlla

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació, i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, el Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública el 30 de novembre de 2016, amb els 9 vots a favor dels càrrecs electes dels grups municipals de CiU, PSC-CP, SI-BLOC MUNICIPAL i L'Ametlla en Comú-Entesa, i les 4 abstencions dels regidors i regidores d'Ametlla't-ERC-AM.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès
- Telèfon: 93 843 25 01 (ext. 105)
- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Documents

Enllaços

Notícies

 • 24 de març de 2023 Canvi d'hora, la matinada de dissabte 25 a diumenge 26 de març Canvi d'hora

  La matinada de dissabte 25 a diumenge 26 de març es passarà a l'horari d'estiu, i caldrà canviar l'hora. A les 02 h s'haurà d'avançar el rellotge fins a les 03 h.

 • 22 de març de 2023 Ordre del dia del Ple ordinari de 27 de març Ple ordinari de 27 de març

  Dilluns 27 de març se celebrarà un Ple de caràcter ordinari, a les 19 h a la Sala Polivalent, el qual serà retransmès en directe pel canal Youtube de l'Ajuntament.

 • 3 de març de 2023 Diari de l'Ametlla 212 Diari de l'Ametlla 212

  Ja està disponible el Diari de l'Ametlla número 212, corresponent al mes de març de 2023.

  Entre molta altra informació, destaca la publicació d'un article sobre els projectes de remodelació de la Sala Municipal de Teatre i de la nau Feliubadaló, i també tota programació dels actes organitzats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Darrera actualització: 09.11.2022 | 12:54