Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada per la regidora de Comunicació, Beti Español i Castells.

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

- Notícies

- Agenda

- Diari de l'Ametlla

- Web Municipal

- Xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube)

- Ràdio l'Ametlla.

 

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació,i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública, el 30 de novembre de 2016.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès

- Telèfon: 93 843 25 01

- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Notícies

  • 17 de febrer de 2020 L'actual escut municipal Actual escut municipal

    El 2 de desembre de 1988 el Ple de la Corporació va aprovar l’escut heràldic municipal. Els tràmits per a procedir a l’oficialització de l’escut s’havien iniciat quatre anys abans, amb la sol·licitud d’un informe a la Generalitat de Catalunya.

  • 14 de febrer de 2020 Aparcament provisional durant el Carnaval Plaça de l'Ajuntament

    Coincidint amb les activitats de Carnaval, del divendres 21 de febrer al diumenge 24 del mateix mes es podrà aparcar excepcionalment a la plaça de l'Ajuntament.

  • 5 de febrer de 2020 Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla 178 Portada del Diari de l'Ametlla 178

    Ja està disponible el Diari de l'Ametlla número 178, corresponent a febrer de 2020.

Darrera actualització: 06.11.2019 | 14:12