Igualtat

Enllaços

Notícies

  • 21 de gener de 2022 Nova Unitat Trànsit per donar atenció a la salut de les persones trans Bandera orgull trans

    Aquesta setmana s’ha iniciat l’activitat de la Unitat Trànsit de la Metropolitana Nord, des d’on es donarà atenció i es farà promoció de la salut de les persones trans. Aquesta unitat, que es troba ubicada al CAP Sant Fèlix de Sabadell (4a planta), té per objectiu atendre i acompanyar les persones trans en les seves necessitats, tant des d’una perspectiva mèdica, com quirúrgica, psicològica i social.

  • 22 de novembre de 2021 Presentació del llibre "Calladeta no ets més maca" Presentació del llibre

    El dijous 25 de novembre, en el marc de la commemoració del dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret de l'Ametlla del Vallès acollirà la presentació del llibre "Calladeta no ets més maca", obra de Nuria Prieto.

  • 15 de novembre de 2021 "ELLES", a la Sala Municipal de Teatre amb motiu del 25N

    En el marc del cicle d'activitats organitzades per l'àrea d'Igualtat, Feminismes i LGBTI+ per commemorar el Dia internacional cper a l'eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre), el divendres 19 de novembre la Sala Municipal de Teatre de l'Ametlla del Vallès acollirà l'espectacle teatral "ELLES", a les 20h.

Darrera actualització: 28.06.2019 | 12:33