Plans, campanyes i programes

 • Mercat Boig

  21/01/2015

  El Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès és un mercat de venda i d'intercanvi de productes de segona mà i d'intercanvi de serveis que, amb un to festiu, intenta fomentar la sostenibilitat i la solidaritat amb un munt de parades de particulars amb objectes usats però encara amb vida útil.

 • Fira de Nadal

  16/04/2015

  Des de l'any 2011 l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza la Fira de Nadal, que s'ubica a la plaça de l'Ajuntament i al Passeig.

 • Mercat setmanal

  16/04/2015

  El mercat setmanal de l'Ametlla del Vallès s'ubica al Passeig els divendres de cada setmana en horari de 08.00 a 13.00 h. Té un nombre total d'unes 14 parades aproximadament.

 • Jornada Modernista

  16/04/2015

  Un dissabte del mes de maig les regidories de Comerç, Consum i Turisme organitzen una Jornada Modernista, clar objectiu de contribuir a impulsar La Botiga al Carrer i la promoció de l’artesania de l’Ametlla.
  Amb aquesta jornada es pretén dotar de caliu comercial i donar a conèixer el patrimoni modernista que tenim al nostre municipi.

 • TapAmetlla

  16/04/2015

  El TapAmetlla és una iniciativa de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès que es tradueix una mostra gastronòmica, en què difeferens establiments de restauració del municipi concursen en un concurs de tapes, les quals són votades de forma popular.

 • Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17

  16/04/2015

  El Pla de Prevenció de drogues i Promoció de la Salut C17 és un programa supramunicipal format pels municipis de l’Ametlla del Vallès, el Figaró-Montmany, Les Franqueses del Vallès, La Garriga i el Tagamanent.

 • Accessibilitat al medi natural

  16/04/2015

  Pla de camins

  Una de les opcions més interessants a l’hora d’establir una planificació municipal és potenciar la xarxa de camins locals. En aquest sentit, s’està estudiant integrar en un mateix document tant l’inventari com la regulació normativa i d’usos que es podran realitzar en la xarxa de camins locals i, d’altra banda, planificar accions conjuntes de manteniment i millora d’aquesta xarxa.

 • Catàleg d'arbres i arbredes d'interès local

  16/04/2015

  Està en curs l’aprovació d’un catàleg d’arbres i arbredes d’interès local que ha de permetre la protecció i conservació d’individus o comunitats d’arbres de gran valor natural però també històric i sentimental.

  Actualment, el catàleg inclou 44 arbres o arbredes d’un total de 16 espècies diferents.

 • Foment de l'espai natural dels Cingles de Bertí

  16/04/2015

  Conjuntament amb els municipis de la Garriga, Figaró, Bigues i Riells, St. Feliu de Codines i St. Quirze de Safaja, s’està promovent un consorci per a la promoció de l’Espai Natural del Cingles de Bertí.


 • Guia Pràctica de Xerojardineria

  16/04/2015

  Les necessitats creixents d’aigua, impulsades per la demanda associada al desenvolupament econòmic (turisme, conreus agrícoles, millora del nivell de vida...) fan que en molts casos es trenqui l’equilibri entre l’oferta i la demanda pel que fa als recursos hídrics.

Darrera actualització: 21.01.2016 | 12:30
Darrera actualització: 21.01.2016 | 12:30