Mobilitat

Enllaços

Notícies

  • 18 de març de 2024 Canvis en la mobilitat a la zona esportiva Canvis en la mobilitat a la zona esportiva

    Amb la finalitat de millorar la seguretat a la zona esportiva del pavelló i del camp de futbol municipal, la circulació del carrer la Mina (davant del pavelló) a partir d’ara serà de sentit únic, amb l’accés pel carrer Mestre Millet i la sortida per la baixada Roca, tal i com es veu a la imatge.

  • 5 de març de 2024 Campanya de control de la velocitat dels vehicles Campanya de control de la velocitat dels vehicles

    L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès s’ha sumat a la campanya de control de velocitat promoguda pel Servei Català de Trànsit, i fins al 13 de març farà un control exhaustiu de la velocitat dels vehicles amb radars cedits per aquest ens, en punts on s’han detectat infraccions manifestes (de més del doble de la velocitat permesa), que afecten, sobretot, la seguretat dels vianants.

  • 1 de febrer de 2024 Els ascensors de la passera ja funcionen Passera de la C17

    Recentment, s’ha dut a terme una posada a punt dels ascensors de la passera per a vianants que comunica el centre del poble amb el centre comercial Sant Jordi i el barri de Pinar de Rosanes per damunt de l’autovia C17. Concretament, s’han ajustat portes, sensors i components que estaven deteriorats. Actualment, funcionen amb normalitat.

Darrera actualització: 22.01.2016 | 11:41