Serveis

 • Activitats educatives, formatives i culturals per a escolars

  Servei d'activitats culturals, tallers C-17, activitats salut, subvenció logopèdia, pla català de l’esport, biblioteca, projecte ribera, casals, nadal infantil...

 • Ajuda a domicili

  El servei d’ajuda al domicili ofereix suport per a realitzar tasques al domicili de la persona dependent.

 • Acta de constitució de l'Ametlla del Vallès com a municipi independent (part I) Arxiu municipal

  L’arxiu municipal de l’Ametlla del Vallès custodia la documentació produïda i rebuda per l’Ajuntament des de la seva creació l’any 1843, quan es va constituir el primer ajuntament independent de la Baronia de Montbui, fins a l’actualitat.

 • Atenció a l'usuari Biblioteca

  La Biblioteca Josep Badia i Moret de l’Ametlla del Vallès ofereix a la ciutadania l’accés lliure, igualitari i gratuït a la informació global i local, a la formació, a la cultura, a l’oci, al lleure i a les tecnologies de la informació.

 • Beques escolars
  El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ofereix beques i ajuts, per diversos motius, per als vostres fills: . Ajuts per a l'adquisició de llibres de text i material didàctic complementari i informàtic . Ajuts de menjador. . Ajuts per a desplaçament. . Beques a l'estudi per als alumnes amb bon rendiment escolar a l'ESO. . Ajuts per als alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. . Beques i ajuts de caràcter general i de mobilitat. . Beques de desplaçament i de residència per als alumnes que resideixen en comarques amb baixa densitat de població. . Altres
 • CATALÀ PER ADULTS
  Referent: Anna Lloret 626006799 o CLASSES DE CATALÀ I ALFABETITZACIÓ:  ALFABETITZACIÓ: Dimarts i Dijous de 18’30h. a 20’30h. Escola Bertí  CATALÀ: - Nivell A Dimecres de 9’15h. a 11’30h. Casal d’Avis de Can Muntanyola - Nivell B Dimarts de 9’15h. a 11’30h. Casal d’Avis de Can Muntanyola - Nivell C Dijous de 11’30h. a 13’30h. Casal d’Avis de Can Muntanyola o CATALÀ PER ALS AVIS: Dimecres de 18’15h. a 19’45h. Casal d’Avis de Can Muntanyola o PARELLES LINGÜÍSTIQUES: Per a informació trucar Dilluns matí al Tel. 626006799 (Anna) o CORRECCIÓ DE TEXTOS: Per a informació trucar Dilluns matí al Tel. 626006799 (Anna) *Les persones interessades a fer qualsevol d’aquestes activitats s’hauran de posar en contacte amb l’Ajuntament de L’Ametlla del Vallès per tal d’omplir el full de sol•licitud corresponent
 • CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL
  El Consell Escolar Municipal és l''òrgan de participació, consulta i assessorament de la comunitat educativa del poble en temes d'ensenyament i educació i. El CEM té una funció assessora i pot elevar informes i propostes a les institucions educatives i al municipi, d’aquesta manera pretén ser l’espai participatiu i regulador de les polítiques educatives de l’Ametlla. La composició i funcionament del Consell Escolar Municipal es troben regulats al seu reglament.
 • CONSELLS ESCOLARS DE CENTRE
  El Consell Escolar és un òrgan que canalitza la participació conjunta de tots els membres de la comunitat educativa d’un Centre Escolar. En tots els consells de les escoles públiques de l’Ametlla, hi participa un representant municipal.
 • Certificats electrònics

  L'idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet.

  Permet operar amb diferents administracions i, a més, assegura la integritat de les dades que envieu, així com la seva confidencialitat, ja que està emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya - Consorci AOC.

 • El Xiulet de l'Ametlla del Vallès El Xiulet

  El Xiulet (Espai de Suport a Infants, Adolescents i Famílies), és un servei adreçat a infants adolescents d’entre 6 i 16 anys de l’Ametlla del Vallès. Aquest recurs sorgeix de l’Àrea de Benestar Social i per tant gestionat per l’ajuntament del mateix municipi.

 • Fer esport a l'Ametlla del Vallès

  A continuació podeu consultar l'ampli ventall d'activitats esportives que s'ofereixen a l'Ametlla del Vallès, les quals es divideixen en tres àmbits (premeu damunt de cadascun d'ells per a més informació):

Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:24
Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:24