Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla" , al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Documents

Enllaços

Notícies

  • 14 de juliol de 2022 Presentació de l'avanç de planejament del POUM a exalcaldes i càrrecs electes Presentació de l'avanç de planejament a exalcaldes, exalcaldessa i càrrecs electes

    Dimecres 14 de juliol va tenir lloc una sessió informativa en què es va presentar l'estat de l'avanç de planejament del POUM als exalcaldes i exalcaldessa Jordi Pousa, Andreu González i M. Àngels Cabello, així com a la gran majoria de càrrecs electes que integren l'equip de govern i l'oposició.

  • 10 de novembre de 2021 Presentació del procés d'elaboració del Pla Local de Cooperació Presentació del procés d'elaboració del Pla Local de Cooperació

    El dissabte 6 de novembre va tenir lloc la primera sessió de treball per elaborar el Pla Local de Cooperació de l'Ametlla del Vallès, una tasca d'exploració, d'anàlisi, de formació, de reflexió i de debat obert a tota la ciutadania amb l'objectiu d'establir per quins criteris s'ha de regir la política municipal en relació a la cooperació internacional i a l'educació per la ciutadania.

  • 5 de novembre de 2021 S’inicia el procés d’elaboració del Pla de Barris Pla de Barris

    La regidoria de Barris de l’Ametlla del Vallès vol incentivar la participació de tota la ciutadania del nostre poble i, per assolir-ho, ha iniciat l’elaboració d’un Pla de Barris.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04