Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla" , al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Documents

Enllaços

Notícies

  • 6 de setembre de 2021 L'enquesta local sobre economia ametllatana es prorroga fins al 30 de setembre Enquesta local sobre economia ametllatana

    L'enquesta local sobre economia ametllatana promoguda per la regidoria d'Hisenda amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona es prorroga fins al 30 de setembre.

  • 1 de setembre de 2021 Finalitza la primera fase del procés participatiu del POUM Taller del procés participatiu del POUM

    Tal i com anunciàvem a la darrera edició del Diari de l’Ametlla, el passat mes de juny es va donar el tret de sortida el procés participatiu per enriquir la redacció de l’avanç de planejament del POUM, el qual ha estat dissenyat i conduït per l’empresa NEOPOLIS i que consta de dues grans fases.

  • 21 de juliol de 2021 Enquesta local sobre economia ametllatana Enquesta local sobre economia ametllatana

    Aquest estiu tots els veïns i veïnes empadronats a l’Ametlla del Vallès que tinguin més de 16 anys o els facin enguany estan convidats a participar a l'enquesta local sobre l'economia ametllatana, que organitza la regidoria d'Hisenda en col·laboració amb la Universitat de Barcelona.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04