Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla" , al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Notícies

  • 29 de març de 2020 Pla de xoc de l'Ajuntament pel coronavirus

    L'equip de govern ha elaborat un Pla de xoc amb motiu del coronavirus, un primer paquet de mesures per pal·liar els efectes de la crisi del COVID-19 a la ciutadania i a l'economia del nostre poble.

  • 30 de gener de 2020 Com voleu que sigui la Festa Major 2020? Com voleu que sigui la Festa Major 2020?

    L'àrea de Festes de l'Ajuntament ja fa dies que treballa intensament en la confecció de la Festa Major d'enguany, que tindrà llc del 20 al 25 d'agost.

  • 27 de gener de 2020 Els Plens, més oberts la ciutadania

    Coincidint amb el Ple ordinari d’avui dilluns 27 de gener, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès estrenarà un nou sistema d’enregistrament de les sessions plenàries que permetrà retrasmetre-les en streaming a través del canal Youtube del Consistori i, a més, implementar el sistema de vídeo acta digital.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04