Benestar social

Notícies

  • 25 de novembre de 2019 Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019 Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019

    Avui 25 de novembre és el dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019. Des de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ens sumem al manifest promogut per la Generalitat de Catalunya, Diputacions, Ajuntament de Barcelona, Federació de Municipi de Catalunya i Associació Catalana de Municipis que transcrivim a continuació:

  • 22 de novembre de 2019 Gran Recapte d'Aliments, el 22 i 23 de novemb Gran Recapte d'Aliments

    Avui de demà es fa el Gran Recapte , una campanya de recollida d'aliments bàsics promoguda pel Banc dels alments , amb la finalitat d'aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

  • 19 de novembre de 2019 Sabates vermelles per condemnar els assassinats masclistes  Sabates vermelles

    L'Ametlla del Vallès se suma a la campanya iniciada per l'artista mexicana Elina Chavet “SABATES VERMELLES”,  expressió artística que representa el dol col·lectiu. Es tracta d'un acte de denúncia i record per les dones que han estat assassinades i també de suport per les que ara estan travessant situacions de violència masclista. 

Darrera actualització: 01.07.2019 | 10:01