Benestar social

Enllaços

Notícies

  • 17 d'octubre de 2023 Habitatges de protecció oficial de Can Draper: com hem arribat fins aquí Àmbit de Can Draper, any 2016

    Amb el pas dels anys, l’Ametlla el Vallès ha passat de ser un poble amb pocs habitants, eminentment agrícola amb masies disseminades i un petit nucli urbà entorn la parròquia, a esdevenir un municipi de gairebé deu mil habitants amb unes característiques de ciutat jardí residencial, amb un centre poc densificat i amb el predomini d’un tipus d’habitatge basat en cases amb jardí.

  • 10 d'octubre de 2023 Nova furgoneta per a l’àrea de Benestar Social Nova furgoneta per a l’àrea de Benestar Social

    L’àrea de Benestar Social disposa des del 9 d’octubre d’una nova furgoneta per l’acompanyament de persones amb dificultats de mobilitat. Aquest és un servei destinat a persones que reuneixen uns requisits concrets, a criteri de les professionals de l’esmentada àrea.

  • 4 de setembre de 2023 Grup de fibromiàlgia Grup de fibromiàlgia

    Organitzat per l'equip d'Atenció Primària de la Garriga amb el suport del seu consistori i de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, del 19 d'octubre al 14 de desembre es realitzaran trobades de persones amb fibromiàlgia, majors de divuit anys, que vulguin un acompanyament per millorar la seva qualitat de vida.

Darrera actualització: 19.05.2023 | 13:49