Servei d'Assessorament sobre Drogues i Salut

18.11.2021

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, a través del Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut  (C17), ofereix el Servei d'Assessorament sobre Drogues i Salut (SIADiS).

L’Ametlla terra de còmic torna i ho fa de manera presencial

02.11.2021

Si la primera edició de l’Ametlla terra de còmic es va haver de fer d’online atesa a la situació de pandèmia, aquesta segona edició sobre el món del còmic i del manga serà presencial i tindrà lloc del 9 al 13 de novembre, amb activitats per a infants, famílies, joves i tots els aficionats a aquest art.

Inscripcions obertes al curs 2021-2022 del GEPA

15.09.2021

El Grup d’Esplai del Principat de l’Ametlla (GEPA) té obertes les inscripcions pel curs 2021-2022, i convida a tots els infants i joves des de P4 fins a 4t d’ESO a gaudir de les seves propostes i activitats, cada dissabte.

El PICA es posa en marxa

14.09.2021

El Punt d’Informació i Calaix d’Activitats (PICA) obre les seves portes passat l’estiu per seguir informant, orientant i assessorant el jovent sobre tots els temes que siguin del seu interès.

El diumenge 20 de juny s'inaugura la MAV 2021

15.06.2021

El proper diumenge 20 de juny tindrà lloc la inauguració de la desena edició de la Mostra d’Arts Visuals Jove (MAV) al Centre d’Interpretació del Territori de l’Ametlla del Vallès (CITA), ubicat a les voltes de Can Camp.

Casals d'estiu als equipaments municipals

18.05.2021

Ja s'han obert les inscipcions als casals d'estius que diferents entitats sense ànim de lucre de l'Ametlla del Vallès organitzen als equipaments municipals, els mesos de juny, juliol i setembre d'enguany.

L’Ametlla dins del programa "Referents d’Ocupació Juvenil"

28.04.2021

Enguany el programa Referents d’Ocupació Juvenil del Vallès Oriental es torna a descentralitzar als municipis de la comarca. Aquest programa, que ja porta dos anys en marxa i que es va iniciar per donar continuïtat al programa Xarxa d’Impulsors/es de la Garantia Juvenil (2015 – 2017) ha de servir per reforçar l’acompanyament i l’assessorament a joves posant l’èmfasi en el treball amb els col·lectius més vulnerables, fent atenció directa a joves i les seves famílies, tot connectant-los amb els recursos i serveis existents del seu municipi i de la comarca.

Renovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament, el Pla C17 i el Departament d'Interior

27.04.2021

El passat 31 de març es va signar la renovació del conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i el Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, per a l’aplicació de mesures alternatives a persones menors d’edat denunciades per consum o tinença de drogues.