Promoció econòmica

Enllaços

Notícies

  • 19 de març de 2024 Nou impuls al projecte “Impulsa’t” Signatura del conveni del projecte

    Aquest mes de març ha tingut lloc la signatura dels nous convenis entre l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, l’institut Eugeni Xammar i els centres col·laboradors, per dur a terme el segon bloc d’activitats pràctiques del segon quadrimestre del projecte “Impulsa’t”, amb el qual alumnat adscrit canviarà d’empresa per realitzar les pràctiques i descobrir diferents àmbits del món professional. S'afegeixen noves col·laboracions: la residència Francesca Roig i Labarbe.

  • 19 de març de 2024 L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb PIMEC Comerç i Ametlla Comerç Actiu Signatur del conveni amb PIMEC Comerç i l'ACA

    L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, l’associació de comerciants l’Ametlla Comerç Actiu (ACA) i PIMEC Comerç Vallès Oriental van signar el 13 de març un conveni de col·laboració, amb l’objectiu de donar suport a l’esmentada associació enfortint, dinamitzant i fent valdre el comerç local.

  • 13 de març de 2024 Es crea el nou servei local d’ocupació “Feina Ametlla” Logotip de Feina Ametlla

    El nou servei local d’ocupació de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès fa els primers passos amb el nom de “Feina Ametlla”, per promoure l’ocupació i el desenvolupament econòmic del nostre municipi.

Darrera actualització: 13.03.2024 | 12:31