Consum

OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ I DEFENSA AL CONSUMIDOR

L'Oficina Municipal d’Informació i Defensa al Consumidor és un oficina integrada a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, que informa als consumidors sobre els seus drets i deures en temes de consum i tramita les seves queixes i reclamacions.

Intervenim i assessorem exclusivament en temes de conusum. 

No són competència d’aquesta oficina: litigis o conflictes entre particulars i els conflictes on hi hagi indicis de delicte o estafa.

COM TRAMITAR LA MEVA QUEIXA/RECLAMACIÓ:

A través de l’ Oficina Virtual de Consum .

Decarrega  el full d’imprès de reclamació i fes-lo arribar al Registre d’Entrada Municipal.

Presencialment els dimecres, demanant cita prèvia.

DEMANEU CITA PRÈVIA TRUCANT AL 93 843 25 01 – EXT. 109 o a través de correu electrònic a comerc@ametlla.cat

Documents

Enllaços

Notícies

  • 11 de novembre de 2021 Estalvia en les teves factures de llum i gas natural Estalvia en les teves factures de llum i gas natural

    L'àrea d'Acció Social i la Fundación Naturgy organitzen el taller "Estalvia en les teves factures de llum i gas natural", el proper dijous 18 de novembre, de les 11 a les 12.30h al Casal de la Gent Gran.

  • 27 d'octubre de 2021 Ruta gastronòmica Castaween Tapes Castaween

    En el marc de la celebració del Castaween, els dies 29, 30 i 31 d’octubre es farà la “Ruta gastronòmica Castaween”, a la qual hi participaran cinc establiments de l’Ametlla del Vallès, amb diferents tapes inspirades en la Castanyada i el Halloween:

  • 8 d'octubre de 2021 El Mercat Boig torna el 14 de novembre Mercat Boig

    El diumenge 8 de març de 2020, tot just abans del confinament, va tenir lloc l'últim Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès, una de les darreres activitats que es varen poder fer amb normalitat al nostre poble.

Actuacions

Darrera actualització: 14.03.2018 | 13:21