Consum

OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ I DEFENSA AL CONSUMIDOR

L'Oficina Municipal d’Informació i Defensa al Consumidor és un oficina integrada a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, que informa als consumidors sobre els seus drets i deures en temes de consum i tramita les seves queixes i reclamacions.

Intervenim i assessorem exclusivament en temes de conusum. 

No són competència d’aquesta oficina: litigis o conflictes entre particulars i els conflictes on hi hagi indicis de delicte o estafa.

COM TRAMITAR LA MEVA QUEIXA/RECLAMACIÓ:

A través de l’ Oficina Virtual de Consum .

Decarrega  el full d’imprès de reclamació i fes-lo arribar al Registre d’Entrada Municipal.

Presencialment els dimecres, demanant cita prèvia.

DEMANEU CITA PRÈVIA TRUCANT AL 93 843 25 01 – EXT. 109 o a través de correu electrònic a comerc@ametlla.cat

Notícies

 • 14 de maig de 2019 El Mercat Boig de primavera omple el Passeig d’intercanvis Mercat Boig primavera 2019

  El passat diumenge 5 de maig es va celebrar una nova edició del Mercat Boig de primavera, el mercat de venda i d’intercanvi de productes de segona mà i serveis. Aquest mercat, que té com a finalitat última fomentar la sostenibilitat i la solidaritat amb un munt de parades de particulars amb objectes usats però encara amb vida útil, va omplir de parades el Passeig de l’Ametlla durant tot el matí.

 • 4 d'abril de 2019 Període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Preinscripció curs 2019-2020

  Del 24 d’abril al 14 de maig és el període de preinscripció al curs 2019-2019 de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès, que ofereix una àmplia oferta formativa:

  Cor jove, coral d’adults, combos, conjunts instrumentals, llenguatge musical, creació i edició digital, tastets instrumentals, sensibilització (de 3 a 6 anys), tallers per a nadons, grup de batucada jove...

 • 27 de febrer de 2019 Ja tenim aquí la Guia de l'Ametlla! Guia

  Aquest mes el Diari arriba a les llars molt ben acompanyat amb una nova edició de la Guia de l’Ametlla del Vallès. Un recull apamat d’allò que es pot trobar al poble tant per als de casa com per als que ens visiten.

Darrera actualització: 14.03.2018 | 13:21