Esports

Enllaços

Notícies

  • 3 de desembre de 2021 Curs de primers auxilis i DEA, el 16 de desembre Curs de primers auxilis i DEA

    El dijous 16 de desembre se celebrarà un curs de primers auxilis i DEA gratuït i obert a tothom. Aquest es farà a de les 16 a les 20h a la Sala Polivalent.

  • 25 de novembre de 2021 La segona edició de l’OnCodines Trail sortirà de Granollers, arribarà a Sant Feliu de Codines, i passarà per l'Ametlla del Vallès Presentació de l'Oncodines Trail 2022

    La segona edició del repte esportiu solidari contra el càncer OnCodines Trail, que es farà el 2 d’abril de 2022, canvia el recorregut de la primera edició. El traçat circular de la primera edició (amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines) deixarà pas a un nou recorregut amb sortida a Granollers i arribada a Sant Feliu de Codines, tot recorrent els mateixos 11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès que ja van acollir la primera edició del repte. D’aquesta manera, els equips podran optar entre dos recorreguts: el de 60 quilòmetres caminant o bé el de 80 corrent.

  • 26 d'octubre de 2021 XXIV Trofeu Marc Muntanya XXIV Trofeu Marc Muntanya

    Diumenge vinent, 31 d'octubre, el Camp de Futbol Municipal Josep Costa acollirà el XXIV Trofeu Marc Muntanya, en record i homenatge a qui fou jugadors del Veterans de l'Ametlla del Vallès.

Activitats

Darrera actualització: 13.05.2021 | 11:57