Entitats

 • 3 i més

  Associació amb una llarga tradició organitzant caminades per l'entorn natural de l'Ametlla.
   

 • AFA Escola Bertí

  L' AFA és un punt de trobada per a pares i mares la Escola Berti. Ofereix a tots els pares i mares la possibilitat de participar d'una forma activa i organitzada en la vida de l'escola per promoure projectes que aportin un complement a l'educació acadèmica dels nostres fills, per conèixer l'escola i conèixer-nos entre nosaltres. L'associació de mares i pares és el canal conductor més eficaç que tenen les famílies per participar i col·laborar amb el centre escolar. És un organisme de caràcter voluntari; la seva principal tasca al Centre és la de col·laborar en les activitats educatives, cooperar amb el consell escolar i organitzar serveis complementaris.

 • AMPA Escola Els Cingles

  L'entitat desenvolupa, en el marc de l'escola, tota una sèrie de tasques complementàries a les puraments formatives. S'encarrega de gestionar l'àrea de menjador, el servei d'acollida matinal i de tarda i les activitats extraescolars, així com el projecte de reutilització dels llibres de text i el Pla Català de l'Esport. Organitza colònies per a tots els alumnes a finals de curs i col•labora en les festes de l'escola (Santa Cecília, Setmana Cultural...), així com en les que organitzen al poble per als infants (Carnestoltes, Nadal...) . Té com a objectiu fomentar la cohesió dels dos agents principals que participen en l'educació: escola i famílies i ajudar els pares i mares en totes les seves inquietuds referides a l'àmbit escolar."

 • Logo Amíndola Amíndola

  La Revista Amíndola a néixer el 1989, de la mà de mossèn Joan Bellavista, en forma de revista d’informació general substituint el Butlletí Municipal que havia desaparegut com a publicació de l’Ajuntament. Amb el temps, la revista va anar derivant cap a temes culturals i de reflexió.

 • ASA L'Ametlla Artistic Skating Academy l'Ametlla del Vallès (ASA L'Ametlla)

   L'Artistic Skating Academy l'Ametlla del Vallès (ASA L'Ametlla) és un club esportiu federat de patinatge artístic que té com a finalitat promoure el patinatge artístic de competició i lúdic a l'Ametlla del Vallès. El nostre objectiu és ensenyar l'esport que tan ens apassiona d'una manera pluridisciplinar, oferint un ampli ventall de complements que permetran formar els patinadors/es de la millor manera.

 • Associació Dones d'Avui de l'Ametlla del Vallès Associació Dones d'Avui de l'Ametlla del Vallès

  L’Associació Dones d’Avui de l’Ametlla del Vallès neix amb la il·lusió d’un grup de dones per crear un espai de trobada i potenciar la sororitat entre les dones de l’Ametlla (o rodalia) afavorint la participació a les activitats que se’n derivin. És una associació sense ànim de lucre que vol donar l’oportunitat de conèixer i realitzar activitats aptes per a totes les butxaques.

 • Associació Esportiva Escolar Institut Eugeni Xammar

  AEE fundada l'any 2008, integrada en el Pla Català de l'Esport. Adreçada al col·lectiu jove de l'Institut Eugeni Xammar, vol donar sortida a les diferents inquietuds d'activitats físiques i esportives alternatives, organitzar Jornades Festives amb l'esport com a motor i promoure qualsevol tipus d'iniciativa dels nois i noies de l'Institut vinculada amb l'esport. 

Darrera actualització: 12.02.2016 | 12:34
Darrera actualització: 12.02.2016 | 12:34