Sanitat

Documents

Enllaços

Notícies

  • 27 de gener de 2022 El CAP de l’Ametlla recupera el servei de pediatria CAP de l’Ametlla

    Tal i com van acordar l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i les direccions territorials del Servei Català de la Salut (CatSalut) i l’Institut Català de la Salut (ICS) el mes de novembre passat, a mitjans de gener s’han començat a restablir els horaris i els serveis del Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla del Vallès, alterats d’ençà de l’inici de la pandèmia.

  • 21 de gener de 2022 Nova Unitat Trànsit per donar atenció a la salut de les persones trans Bandera orgull trans

    Aquesta setmana s’ha iniciat l’activitat de la Unitat Trànsit de la Metropolitana Nord, des d’on es donarà atenció i es farà promoció de la salut de les persones trans. Aquesta unitat, que es troba ubicada al CAP Sant Fèlix de Sabadell (4a planta), té per objectiu atendre i acompanyar les persones trans en les seves necessitats, tant des d’una perspectiva mèdica, com quirúrgica, psicològica i social.

  • 21 de gener de 2022 Mesures contra la COVID-19 vigents fins al 27 de gener Mesures contra la COVID-19 vigents fins al 27 de gener

    L’actual situació epidemiològica aconsella prorrogar gran part de les restriccions per fer front a l'augment exponencial de casos positius de COVID-19 fins al 27 de gener. Entre aquestes, però, es retira el confinament nocturn.

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:23