Sanitat

Documents

Enllaços

Notícies

  • 3 de desembre de 2021 Curs de primers auxilis i DEA, el 16 de desembre Curs de primers auxilis i DEA

    El dijous 16 de desembre se celebrarà un curs de primers auxilis i DEA gratuït i obert a tothom. Aquest es farà a de les 16 a les 20h a la Sala Polivalent.

  • 29 de novembre de 2021 La Marató que trenca murs La Marató que trenca murs

    El diumenge 19 de desembre se celebrarà l’edició número 30 de la Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut mental posant el focus sobre uns problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

  • 26 de novembre de 2021 Es prorroguen les mesures contra la COVID-19 vigents i s'incorpora l'ús del certificat COVID en diferents àmbits  Mesures contra la COVID-19

    L’actual situació epidemiològica aconsella continuar amb el nivell en les restriccions vigents de les darreres setmanes, alhora que s'especifiquen nous mbits en què caldrà presentar el certificat COVID digital de la UE, que serà obligatori per accedir a zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també per a visitants de residències de gent gran.

Activitats

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:23