Sanitat

Documents

Enllaços

Notícies

  • 1 de febrer de 2023 Conveni de col·laboració amb OnCodines Trail Lluís Vilalta (esquerre) i Pep Moret (dreta)

    Aquest matí ha tingut lloc la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i el Club Atlètic Sant Feliu, organitzador del repte esportiu solidari OnCodines Trail, que enguany celebra la tercera edició.

  • 19 de gener de 2023 Activitats per treballar la prevenció dels trastorns alimentaris Activitats per treballar la prevenció dels trastorns alimentaris

    El passat 28 de novembre i 19  i de desembre els alumnes de 6è i 4t de primària de l’escola Els Cingles van realitzar, respectivament, el taller “El mirall màgic”, impartit per l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, del Pla C17 i de la Diputació de Barcelona.

  • 10 de gener de 2023 Obertes les inscripcions al taller per aprendre a prevenir els trastorns del comportament alimentari en l'entorn familiar Taller prevenció TCA

    El proper dimecres 25 de gener, de 19 h a 20.30 h, i organitzat pel Pla de Prevenció de drogues i Promoció de la salut C17 i l’àrea d’Educació, tindrà lloc el taller online "El meu fill/a s'agrada? Com prevenir els TCA des de casa", per aprendre a prevenir els trastorns del comportament alimentari en l’entorn familiar.

Activitats

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:23