Festes

Notícies

  • 1 d'abril de 2022 S'obre el termini per fer la sol·licitud de gestió d’una barra a la Festa Major Festa Major

    Les entitats, clubs i associacions interessades a muntar una barra per Festa Major, hauran de fer la sol·licitud mitjançant una instància presentada a l’Ajuntament abans del 30 d’abril, en compliment de l’article 2 del la Ordenança municipal que regula les normes tècniques i de gestió per a les autoritzacions d’ocupació de la via pública o terrenys d’ús públic amb activitats firals recreatives. Cal omplir i signar els dos documents i entrar-los per registre.

  • 25 de febrer de 2022 S'anul·la la cremada del Rei Carnestoltes S'anul·la la cremada del Rei Carnestoltes

    A causa de la situació de sequera i de risc d’incendi forestal, i atenent a les indicacions de la Generalitat de Catalunya, que dicta que l’horari permès per a fer cremes de restes vegetals és des de la sortida del sol fins les 12 hores del migdia, informem que la cremada del Rei Carnestoltes a càrrec dels Diablots, prevista pel dilluns 28 de febrer, queda anul·lada.

  • 9 de febrer de 2022 El 26, 27 i 28 de febrer torna el Carnaval! Carnaval

    Dos anys després d’haver-ho fet per darrera vegada, els dies 26, 27 i 28 de febrer l’Ametlla del Vallès tornarà a celebrar el Carnaval amb un format que s’apropa, i molt, a l’habitual, de la mà de l’àrea de Festes i de la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes de l’Ametlla del Vallès.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 11:57