Festes

Notícies

  • 7 de gener de 2021 La Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià se suspèn La Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià se suspèn

    L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i la Parròquia de Sant Genís han acordat suspendre la celebració de la Diada de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià del proper mes de gener de gener, com a mesura preventiva per contenir els contagis de COVID19.

  • 30 de desembre de 2020 Crònica del Ple ordinari de 28 de desembre Ple

    El dilluns 28 de desembre es va celebrar el darrer Ple ordinari de l’any 2020, un Ple que va comptar amb la presència de tots els càrrecs electes tret de la regidora Teresa Bada (JXA), i que constava de punts de molta rellevància com l’aprovació inicial del pressupost 2021, l’aprovació de les bases per l’adjudicació de 25 habitatges amb protecció oficial en règim general de lloguer al Maset Nou, o l’aprovació Inicial del Pla de Millora Urbana de Can Draper.

  • 28 de desembre de 2020 Ja es pot reservar plaça per veure SS.MM. els Reis d'Orient Ja es pot reservar plaça per veure SS.MM. els Reis d'Orient

    A partir d'avui 28 de desembre es poden fer les reserves per veure i entregar les cartes a SS.MM. els Reis d'Orient, que s'ubicaran a tres espais a l'Ametlla del Vallès el dia 5 de gener, durant tota la jornada: pista exterior del pavelló, parc de Maria Lluïsa i CITA (Can Camp).

Darrera actualització: 30.01.2020 | 09:48