Territori i Urbanisme

Informació Geogràfica

Pla General d'Ordenació Urbana (14-01-1987)

Modificació Puntual del PGO (PENDENTS I ZONIFICACIÓ UB.)

Notícies

 • 9 d'abril de 2019 Tall del subministrament elèctric als carrers Maset Nou i Pou de glaç, el 10 d'abril Avís

  Estabanell energia informa que el dimecres 10 d'abril es tallarà el suministrament elèctric als carrers Maset Nou i Pou de glaç, entre les 9 i les 12h aproximadament, per dur a terme unes tasques de millora a la xarxa de distribució.

  Disculpeu les molèsties.

 • 25 de març de 2019 El nou gimnàs de l'escola Bertí obre les portes Nou gimnàs de l'escola Bertí

  El passat 22 de març el gimnàs del Bertí va obrir les portes de bat a bat per mostrar les seves instal·lacions al poble. La visita va transcórrer agradablement entre melindros i xocolatada.

  Un bon nombre de ciutadans van acostar-se a fer una ullada a la nova infraestructura. Mares, pares i petits van passejar-s’hi valorant-ne la integració entre el pati d’infantil i la pista de formigó de l’escola. L’edifici, de 30,73 x 12,1 metres de dimensió, disposa d’una planta rectangular polivalent, vestidors i un magatzem.

 • 22 de març de 2019 Comença la instal·lació la coberta de la pista exterior del pavelló Coberta pista esportiva

  El cobriment de la pista poliesportiva annexa al pavelló avança segons el calendari previst. Després de diferents tasques prèvies que s’han allargat unes setmanes, avui 22 de març s'ha iniciat el muntatge de l’estructura de la coberta, de manera que si no hi ha cap imprevist de darrera hora l’obra finalitzarà a finals del mes de maig.

Darrera actualització: 10.03.2016 | 08:50