Medi Ambient

Estació Meteorològica

Ajuntament:                                          El Serrat de l'Ocata:                                              METEOCAT:

                                                                                                       

 

 

Notícies

 • 23 de març de 2017 Energia renovable cooperativa, a la llar i al municipi Xerrada sobre cooperatives del cicle consum conscient

  Dimarts 21 de març va tenir lloc la xerrada sobre cooperatives de consum ecològic de l’Ametlla Verda, en què els grups de consum La Magrana i La Magrana Vallesana ens van ensenyar que existeixen altres maneres de consumir aliments ecològics més econòmiques, més justes i més sostenibles.

 • 15 de març de 2017 Batuda de senglars a Can Plandolit-Can Reixac, el dissabte 18 de març Batuda de porcs senglars a l'Ametlla del Vallès

  El proper dissabte 18 de març tindrà lloc una batuda de porcs senglars, entre les 8 i les 14h a la finca de Can Plandolit - Can Rexach.

  Com en d'altres ocasions, la zona estarà degudament senyalitzada amb els Forestals i la Policia Local.

 • 10 de març de 2017 Batuda de senglars el dissabte 11 de març Batuda de porcs senglars a l'Ametlla del Vallès

  El dissabte 11 de març tindrà lloc una nova batuda de porcs senglar. Aquesta es farà a la finca de Can Draper, Can Jaumira i a la zona del Pou de Glaç i Can Reixac, entre les 8 i les 14 h.

 • 7 de març de 2017 Estat de situació de la recollida de residus a l'Ametlla Producció de residus de resta i orgànics 216

  La gestió del residus és un dels aspectes cabdals en la gestió del pressupost municipal, ja que suposa una de les despeses més importants que es fan al municipi. En concret, la recollida de residus, la selectiva i la deixalleria i el cost d’eliminar els residus suposa més de 780.000€ (un 8% del total del pressupost).

 • 2 de març de 2017 Ja estan disponibles els carnets de la deixalleria Carnet de la deixalleria l'Ametlla del Vallès

  Ja es poden a recollir els carnets de la deixalleria de l'any 2017 (usuaris i duplicats) a les oficines de Serveis Terriotirals (Can Muntanyola), de dilluns a divendres de 9 a 13h.

Darrera actualització: 09.03.2016 | 12:07