Medi Ambient

Estació Meteorològica

Ajuntament:                                          El Serrat de l'Ocata:                                              METEOCAT:

                                                                                                       

 

 

Notícies

 • 16 de maig de 2017 4a edició del concurs "Anar a la deixalleria té premi" Concurs

  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental organitza un sorteig obert a totes les persones que del 13 al 28 de maig de 2017 facin ús de la xarxa comarcal de deixalleries i participin en la promoció. 

  El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2017, i el segon un val per valor de 100€ a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

 • 5 de maig de 2017 Manteniment de la franja de protecció contra incendis Franja de protecció contra incèndis al Serrat

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha començat els tràmits per realitzar les tasques de manteniment de part de la franja de protecció contra incendis. Aquestes actuacions tenen com a objectiu reduir la càrrega de combustible dels límits de les urbanitzacions. D’aquesta manera es facilita l’actuació dels cossos de bombers i es redueixen els danys potencials en cas d’incendi. Les tasques consisteixen en una estassada del sotabosc, la tala d’alguns arbres i la poda de les branques inferiors.

 • 29 de març de 2017 El dissabte 1 d'abril, batuda de porcs senglars a la zona del Verder i Can Carlons Batuda de porcs senglars a l'Ametlla del Vallès

  El proper dissabte 1 d'abril es realitzarà una batuda de porcs senglars entre les 8 i les 14h, a la zona del Verder i de Can Carlons.

  És per aquest motiu que l'accés al Camí de la Violona romandrà tallat al trànsit entre el carrer Estornell i l'Institut Eugeni Xammar. Es prega als veïns que no accedeixin al torrent del Verder en aquesta franja horària.

 • 24 de març de 2017 L'Ajuntament estudia la incorporació d'un vehicle elèctric a la flota de la Policia Local Cotxe elèctric per la policia local

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està estudiant la possibilitat d'incorporar un cotxe elèctric a la flotade la Policia Local, i aquest matí l'alcalde Andreu González i l'inspector en cap han pogut comprovar de primera mà les característiques d'aquest tipus de vehicles.

 • 23 de març de 2017 Batuda de porcs senglars a Can Plantada, dissabte 25 de març Batuda de porcs senglars a l'Ametlla del Vallès

  El proper dissabte 25 de març de 8 a 14:00h es farà batuda de porcs senglar a la finca de Can Plantada. A tal efecte, la zona estarà degudament senyalitzada en coordinació amb el cos de Forestals i la Policia Local.

  Per poder fer la batuda el Camí de Can Guineu es tallarà al trànsit.

Darrera actualització: 09.03.2016 | 12:07