Medi Ambient

Estació Meteorològica

Ajuntament:                                          El Serrat de l'Ocata:                                              METEOCAT:

                                                                                                       

 

 

Notícies

 • 30 de juny de 2017 Nova caldera de biomassa per dotar de calefacció equipaments municipals Biomassa

  Properament l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès instal•larà una caldera de biomassa que permetrà dotar de calefacció les instal•lacions del Consistori, Casal de la Gent Gran, Sala d'Art Carles Sindreu, Sala Municipal de Teatre i Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret.

  Aquesta caldera de biomassa (amb estella forestal) substituirà les calderes actuals de gas, gasoil i electricitat que hi ha en els diferents edificis, i s'instal•larà a l'espai de Can Muntanyola.

 • 29 de juny de 2017 Ja estan disponibles les saques per a recollida de verds Saca de recollida de verds

  S'informa als veïns que varen reservar les saques per a la recollida de verds, que ja les poden anar a recollir a les dependències de Serveis Territorials de l'Ajuntament, de dilluns de divendres de 9 a 13h.

  Així mateix, aquells veïns que necessitin canviar la saca per una altra de nova, poden trucar a l'àrea de Serveis Territorial per encarregar-ne una (93 843 03 20).

 • 23 de juny de 2017 BAN Revetlles de Sant Joan i Sant Pere

  Amb motiu de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, l'Alcalde ha dictat el següent BAN:

 • 22 de juny de 2017 L'Ajuntament habilita un espai per disparar petards Llençadora de petards a la plaça de l'Ajuntament

  L'Ametlla del Vallès és un poble amb un ric patrimoni natural i amb moltes zones boscoses. Disposa d'uns boscos que, amb la celebració de la revetlla de Sant Joan, es posen de risc, ja que l'encesa de fogueres i el disparar petards, sumat a l'alt risc d'incendi actual estipulat pel Pla Alfa (risc 2 sobre 3), poden ocasionar incendis.

 • 16 de maig de 2017 4a edició del concurs "Anar a la deixalleria té premi" Concurs

  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental organitza un sorteig obert a totes les persones que del 13 al 28 de maig de 2017 facin ús de la xarxa comarcal de deixalleries i participin en la promoció. 

  El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2017, i el segon un val per valor de 100€ a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Darrera actualització: 09.03.2016 | 12:07