Esports

Notícies

 • 21 d'abril de 2017 El pavelló poliesportiu estrena llums LED Instal·lació de nous llums LED al pavelló

  Recenment s'ha substituït l'antic enllumenat del pavelló poliesportiu per focus amb tecnologia LED reduïnt, així, el consum d'energia entorn un 50% i garantint una correcta il•luminació.

 • 17 d'abril de 2017 Curs subvencionat de piscina per a majors de 65 anys Curs subvencionat de piscina per a + 65

  Illa Activa Centre Esportiu Municipal organitza, a partir del dimarts 18 d'abril, un curs subvencionat de piscina per a majors de 65 anys.

  Aquest curs s'allargarà fins el mes de juny (3 mesos) i es realitzarà un cop a la setmana.

 • 12 d'abril de 2017 Les trobades esportives de primària Jornades esportives de cicle mitjà 2017

  Les Trobades Esportives de Primària neixen en el marc del Pla Català de l’Esport l’any escolar 2011-2012 i es mantenen fins l’actualitat amb protagonisme propi. S’organitzen conjuntament entre les escoles de primària Bertí i Els Cingles, l’Institut Eugeni Xammar i l’Ajuntament de l’Ametlla, amb un calendari anual de tres trobades, una cada trimestre escolar.

 • 22 de març de 2017 Caminada pel Pla de Llerona Camp de vol de Llerona

  El proper diumenge 26 de març començarà una nova edició del Cicle de Caminades de l'Ametlla, organitzat per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament amb el suport del grup 3 i Més.

  Aquesta primera caminada serà pel Pla de Llerona, i constarà del següent recorregut:

 • 14 de març de 2017 II Open Trial Clàssic de l'Ametlla del Vallès Trial Classic a l'Ametlla del Vallès

  El proper diumenge 19 de març se celebrarà la segona edició de l'Open Trial Clàssic organitzat pel Club Ciclista Trencacames amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, que tindrà la zona esportiva de l'Ametlla com a centre neuràlgic (hi haurà ubicat el pàdoc).

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:18