Esports

Notícies

 • 22 de març de 2017 Caminada pel Pla de Llerona Camp de vol de Llerona

  El proper diumenge 26 de març començarà una nova edició del Cicle de Caminades de l'Ametlla, organitzat per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament amb el suport del grup 3 i Més.

  Aquesta primera caminada serà pel Pla de Llerona, i constarà del següent recorregut:

 • 14 de març de 2017 II Open Trial Clàssic de l'Ametlla del Vallès Trial Classic a l'Ametlla del Vallès

  El proper diumenge 19 de març se celebrarà la segona edició de l'Open Trial Clàssic organitzat pel Club Ciclista Trencacames amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, que tindrà la zona esportiva de l'Ametlla com a centre neuràlgic (hi haurà ubicat el pàdoc).

 • 13 de març de 2017 Més de 100 persones participen a la Calçotada Popular Calçotada Popular 2017

  El passat diumenge 12 de març va tenir lloc la Calçotada Popular que ja fa uns quants anys que organitza el Club Voleibol l'Ametlla, amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i de Protecció Civil.

 • 6 de març de 2017 280 atletes participen a la Puiggraciós XRACE Puiggraciós XRACE 2017

  El proppassat diumenge 5 de març va tenir lloc la quarta edició de la cursa de muntanya Puiggraciós XRACE, organitzada per l'entitat 480RUN amb el suport de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

 • 16 de febrer de 2017 L'Ajuntament i el C.F. Ametlla signen un conveni per a l'ús del camp de futbol Signatura de conveni amb el C.F. l'Ametlla

  Avui dijous 16 de febrer s'ha dut a terme la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament i el Club de Futbol l'Ametlla, per a l'ús de les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Josep Costa per part d'aquest club esportiu.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:18