Turisme

Notícies

 • 20 de juny de 2017 Guanyadors del concurs d'Instagram de les Jornades Modernistes Participants en el 1r Concurs d'Instagram de les Jornades Modernistes

  En el marc de les III Jornades Modernistes de l'Ametlla del Vallès celebrades el darrer cap de setmana de maig, va tenir lloc el 1r concurs d'Instagram, organitzat per l'Ajuntament i per InstaCAT Club .

 • 19 de juny de 2017 Una seixantena de cotxes participen a la V Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics de l'Ametlla del Vallès V Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics de l'Ametlla del Vallès 2017

  El diumenge 18 de juny va tenir lloc la V Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics de l'Ametlla del Vallès, organitzada per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament.

  Aquesta trobada va reunir una seixantena de cotxes, entre clàssics (25 anys) i mítics (20 anys), els quals varen romandre exposats durant tot el matí a la plaça de l'Ajuntament, fent les delícies dels curiosos i dels amants d'aquests vehicles de quatre rodes.

 • 30 de maig de 2017 L'Ametlla celebra les III Jornades Modernistes Mapping de les III Jornades Modernistes

  L'Ametlla del Vallès va celebrar el darrer cap de setmana del mes de maig les III Jornades Modernistes, un esdeveniment organitzat per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament que incloïa un munt d'activitats dinamitzadors gràcies a la col•laboració de diferents entitats del poble, així com moltes novetats.

 • 29 de maig de 2017 Obertes les inscripcions a la V Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics de l'Ametlla V Trobada de Cotxes Clàssics de l'Ametlla

  El diumenge 18 de juny tindrà lloc la V Trobada de Cotxes Clàssica i Mítics de l'Ametlla del Vallès, que constarà d'una exposició dels vehicles i d'un esmorzar pels participants, a la plaça de l'Ajuntament, i per una sortida per l'entorn del nostre poble.

 • 23 de maig de 2017 Alteració de les parades de bus amb motiu de les Jornades Modernistes Informació

  Informem que, amb motiu de la celebració de les Jornades Modernistes el dissabte i diumenge 27 i 28 de maig, el recorregut de l'autobús es veurà alterat, i només hi haurà dues parades actives: 

  - Parada del carrer Barcelona (davant de Can Quico).

  - Parada de la carretera de Sant Feliu (davant immobiliària).

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:27