Turisme

Notícies

 • 23 de maig de 2017 Alteració de les parades de bus amb motiu de les Jornades Modernistes Informació

  Informem que, amb motiu de la celebració de les Jornades Modernistes el dissabte i diumenge 27 i 28 de maig, el recorregut de l'autobús es veurà alterat, i només hi haurà dues parades actives: 

  - Parada del carrer Barcelona (davant de Can Quico).

  - Parada de la carretera de Sant Feliu (davant immobiliària).

 • 22 de maig de 2017 L'Ametlla celebra el TapAmetlla a ritme de swing TapAmetlla anys 2017

  El TapAmetlla celebrat el passat 20 de maig va estrenar format. I és que a les ja habituals parades que cada any serveixen unes tapes més elaborades, s'hi va afegir la música amb una classe de swing anar a càrrec de Ball a la Carta, i amb un concert a càrrec de Doc Scaloni.

 • 9 de maig de 2017 1r Concurs d'Instagram l'#AmetllaModernista 1r Concurs d'Instagram l'#AmetllaModernista

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i InstaCAT Club convoca la 1a edició del Concurs d’Instagram amb motiu de la Fira Modernista, que es portarà a terme durant tota la jornada de diumenge 28 de maig, de les 9 a les 20h.

 • 4 de maig de 2017 Arriba una nova edició del TapAmetlla TapAmetlla 2017

  Aquesta destacada iniciativa gastronòmica, que serà el 20 de maig, comptarà amb la participació de 4 establiments La ruta gastronòmica de l’Ametlla del Vallès a través de les tapes dels seus bars i restaurants se celebra aquest 2017 el 20 de maig. De 19 a 24 h a la Plaça de l’Ajuntament. En aquesta edició seran un total de 4 establiments que oferiran durant aquesta jornada la seva petita meravella gastronòmica.

 • 25 d'abril de 2017 El 7 de maig torna la Fira de Sant Ponç Fira de Sant Ponç 2017 a l'Ametlla

  El proper diumenge 7 de maig l'Ametlla del Vallès celebrarà, de la mà de l'àrea de Comerç i de l'Agrupació Cultural de Dones de l'Ametlla, una nova edició de la Fira de Sant Ponç.

  A diferència d'anys anteriors, enguany la fira s'ubicarà a la plaça de l'Ajunament, on a partir de les 10 del matí, i al llarg de tot el dia, hom hi trobarà paradetes amb productes naturals, tastets i activitats dinamitzadores per a infants i adults.

Activitats

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:27