Turisme

Notícies

 • 10 d'abril de 2019 2a edició del Foodtruck Market Festival de l'Ametlla del Vallès Foodtruck

  El dissabte 15 de juny serà una d’aquelles jornades càlides que convidaran a passar el dia al carrer. A la plaça de l’Ajuntament hi haurà un desplegament de parades i activitats per riure, satisfer la bona gola i passar-s’ho d’allò més bé. Les protagonistes seran les foodtrucks. Per segon any aparcaran a l’Ametlla del Vallès per festejar plegats el Foodtruck Market Festival .

 • 8 d'abril de 2019 Ja es poden reservar entrades per l'estrena de "La Reforma" La Reforma

  El divendres 17 (20.30h) i el dissabte 18 de maig (21h), la companyia Frec a Frec presentarà l’obra de microteatre “La Reforma” -creada expressament per les Jornades Modernistes- a la residència Millet Park.

  Tothom que hi vulguio assistir, pot reservar l'entrada en aquest enllaç .

 • 8 d'abril de 2019 Inscripcions al taller "Crea el teu perfum" de la Fira de Sant Ponç Fira de Sant Ponç 2019

  El diumenge 12 de maig els Jardins de Can Muntanyola acolliran la Fira de Sant Ponç, una fira que durarà tot el dia i que comptarà amb parades de productes naturals, artesans i de proximitat, que estaran acompanyades per diferents tallers per a tots els públics.

  D'entre aquests tallers hi ha el titulat "Crea el teu perfum" que, de la mà del Parc de les Olors de Riells del Fai, ensenyarà a crear perfums a partir d'herbes aromàtiques. Per participar-hi cal insciure-s'hi prèviament en aquest enllaç .

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:27