Turisme

Notícies

 • 6 d'octubre de 2018 La VIII Trobada de Motos Clàssiques s'ajorna fins el dia 21 d'octubre Avís

  La VIII Trobada de Motos Clàssiques de l'AmetlladelVallès que s'havia de celebrar demà s'ajorna fins el dia 21 d'octubre a causa de la previsió meteorològica.

  Disculpeu les molèsties.

 • 11 de juny de 2018 Bona acollida del 1r Food Truck Market Festival Food Truck Market Festival de l'Ametlla

  El dissabte 9 de juny va tenir lloc la primera edició de la Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès, una jornada amb parades de moda, disseny, artesania i activitats de tot tipus en el marc de la primera trobada de Food Trucks de l’Ametlla, que durant tot el dia va omplir de gent la plaça de l’Ajuntament i que es va completar amb una trobada de furgonetes camper .

 • 5 de juny de 2018 Nou Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès Food Truck Market Festival 2018

  Dissabte vinent 9 de juny tindrà lloc la primera edició del Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès a la plaça de l’Ajuntament, una jornada lúdica amb 25 parades de de moda, disseny i artesania de talents emergents, així com de concerts, tallers i activitats infantils, en el marc de la primera trobada de food trucks del nostre poble.

  Entre totes les activitats que es faran i que es detallen a continuació, destaca la reunió de campers que s’ubicarà al Passeig.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:27