Turisme

Notícies

 • 25 d'abril de 2017 El 7 de maig torna la Fira de Sant Ponç Fira de Sant Ponç 2017 a l'Ametlla

  El proper diumenge 7 de maig l'Ametlla del Vallès celebrarà, de la mà de l'àrea de Comerç i de l'Agrupació Cultural de Dones de l'Ametlla, una nova edició de la Fira de Sant Ponç.

  A diferència d'anys anteriors, enguany la fira s'ubicarà a la plaça de l'Ajunament, on a partir de les 10 del matí, i al llarg de tot el dia, hom hi trobarà paradetes amb productes naturals, tastets i activitats dinamitzadores per a infants i adults.

 • 28 de març de 2017 L'àrea de Turisme organitza un taller de construcció de capgrossos Taller de capgrossos

  Els dies 7 i 27 de maig l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla organitza un taller per construir capgrossos, primer pas per a constituir la colla de capgrossos de l'Ametlla del Vallès, la qual ha d'esdevenir un element dinamitzador de les festes del poble.

 • 1 de març de 2017 Dissabte que ve, taller de còfies modernistes Taller de còfies modernistes

  Com activitat complementària del taller de costura modernista que culminarà amb la Jornada Moderinsta del 27-28 de maig, i que ja fa setmanes que organitza l'àrea de Turisme de l'Ajuntament, el proper dissabte 4 de març es farà un taller de còfies, a partir de les 10h al Casal de la Gent Gran.

 • 20 de desembre de 2016 Ja es pot recollir el calendari oficial de l'Ametlla del Vallès a les dependències municipals Presentació del calenari oficial 2017

  El calendari oficial de l'Ametlla del Vallès 2017 es va presentar el proppassat diumenge 18 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal de l'Ametlla del Vallès.

  La regidora de Turisme, Teresa Bada, acompanyada pels presidents dels Artistes de l'Ametlla, Antonio Casares, i de l'Associació Fotogràfica de l'Ametlla, Rafael Sánchez, va ser l'encarregada de fer la presentació i d'agrair a les dues entitats, així com a centre comercial Sant Jordi, la seva col·laboració.

 • 13 de desembre de 2016 Diumenge que ve es presenta el nou calendari oficial de l'Ametlla del Vallès Calendari de l'any 2017

  En el marc de la Fira de Nadal del 17 i 18 de desembre es presentarà públicament una nova edició del calendari oficial de l’Ametlla del Vallès de l’any 2017.

  Aquest calendari té com a referent la Jornada Modernista que ja fa anys que se celebra a la primavera, i està il·lustrat amb les fotografies dels membres de l'Associació Fotogràfica de l'Ametlla (AFA) i amb les obres dels Artistes de l'Ametlla sobre aquest esdeveniment, que han estat escollides a través d'una votació popular.

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:27