Territori i Urbanisme

Informació Geogràfica

Pla General d'Ordenació Urbana (14-01-1987)

Modificació Puntual del PGO (PENDENTS I ZONIFICACIÓ UB.)

Notícies

 • 3 de novembre de 2017 S'adjudiquen les obres de construcció de la via ciclable de Can Draper Estat actual del camí de Can Draper

  Les obres de construcció d'una via ciclable (carril bici) al Camí de Can Draper han estat adjudicades a l'empresa Garriga Obres i Serveis S.L. per un import de 138.657€, un cop ha finalitzat el procés de licitació al qual hi han concorregut un total de vuit empreses.

 • 2 de novembre de 2017 Novetats sobre la construcció de la passera Plànol Passera C-17

  La passera que ha d'unir el centre del poble amb el barri de Pinar i Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi per damunt de l'autovia C17 està més a punt de ser realitat, després que el proppassat dilluns 30 d'octubre finalitzés el termini per presentar-se a la segona licitació.

 • 26 d'octubre de 2017 Nou acumulador d'aigua calenta a Ca l'Arenys Nou escalfador d'aigua als vestidors de Ca l'Arenys

  Recentment s'ha instal•lat un acumulador d'aigua calenta de 300 litres als vestidors de les instal•lacions de Ca l'Arenys, per tal que els usuaris que hi practiquen vólei platja ho puguin fer en millors condicions i comoditat.

 • 28 de setembre de 2017 Nova senyalització dels equipaments municipals Nou rètol al Casal de la Gent Gran 2017

  Aquest mes de setembre s'ha dut a terme la senyalització de la Biblioteca Municipal, el Casal de la Gent Gran i la Sala Municipal de Teatre, per tal de millorar la seva identificació.

  Al llarg dels propers mesos es farà el mateix a la resta d'equipaments municipals del municipi.

 • 12 de setembre de 2017 El procés participatiu per escollir el nom de dos carrers es prorroga i incorpora un nou nom: Cèlia Suñol i Pla Carrer 1, a la vora del cementiri

  El passat mes de juliol s’anunciava que l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès endegava un procés participatiu per escollir el nom de dos carrers del municipi, un ubicat al casc antic i que comunicarà el carrer de la Coma amb el carrer Major, i un altre a l'entrada del poble que comunica la rotonda de Can Draper amb la rotonda del Camí de Can Draper.

Darrera actualització: 10.03.2016 | 08:50