Comunicació

Notícies

 • 6 de juny de 2017 Canvis en les dedicacions a dos regidors de l'equip de govern Informació

  El Ple municipal del 31 de maig va aprovar una modificació del règim de dedicacions i retribucions per al període pendent del mandat dels regidors Dolors Ferrer i Jaume Roviralta d’acord els nous reptes i responsabilitats que hauran de gestionar.

 • 6 de juny de 2017 Votacions del Ple ordinari de 31 de maig Components del Ple de l'Ametlla del Vallès

  El proppassat dimecres 31 de maig l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès va celebrar una sessió plenària de caràcter ordinari, amb la presència de tots els regidors de tots els grups municipals.

  Els resultats de les votacions són els que segueixen:

 • 2 de juny de 2017 L'Ajuntament aprova el Codi de conducta dels alts càrrecs dels ens locals La regidora de participació i transparència, Dolors Ferrer, va explicar en què consistèix el Codi de conducta

  El Ple de l’Ametlla ha aprovat el Codi de Conducta dels Alts Càrrecs dels ens Locals , convertint-se en el primer ajuntament de la comarca del Vallès Oriental i segurament dels primers de Catalunya amb les mateixes característiques de població.

 • 1 de juny de 2017 Jan Santaló, nou regidor de l'Ametlla Jan Santaló, d'Ametlla't amb ERC

  En el darrer Ple de l’Ametlla del Vallès corresponent al mes de maig va prendre possessió del càrrec de regidor d’Ametlla’t amb Esquerra Republicana de Catalunya, en substitució d’Agnès Martínez que va deixar el càrrec en el darrer ple per motius personals, el següent candidat en la candidatura, Jan Santaló i Lloret.

 • 26 de maig de 2017 Ordre del dia del Ple ordinari de 31 de maig Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

  El proper dimecres 31 de maig se celebrarà un Ple de caràcter ordinari, a les 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, amb l'ordre del dia que segueix:

Adreces

Darrera actualització: 16.12.2015 | 15:00