Comerç

Notícies

  • 15 de febrer de 2018 Participació a fires i jornades temàtiques Fires i jornades temàtiques

    Tota empresa o persona a títol individual que vulgui participar en alguna de les fires o o jornades temàtiques que detallem a continuació, resentar la corresponent documentació degudament omplerta presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o bé telemàticament.

  • 8 de febrer de 2018 Nou Market-Food Truck Festival de l'Ametlla Market-Food Truck Festival l'Ametlla

    Si t'agrada dissenyar, innovar, la moda i l'artesania, t'esperem al Market-Food Truck Festival del proper 9 de juny a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, una jornada amb parades de moda i disseny, mercat de roba de segona mà, concerts, tallers i activitats infantils en el marc de la primera trobada de Food Trucks de l'Ametlla. Una experiència cultural i gastronòmica original!

  • 10 de gener de 2018 Resultats del procés participatiu sobre la celebració d’un nou mercat setmanal Nova ubicació del Mercat de l'Ametlla del Vallès

    En els darrers mesos des de les regidories de Comerç i Participació Ciutadana s’ha treballat per conèixer les preferències dels ciutadans ametllatans per celebrar un mercat setmanal els diumenges. Durant el mes de novembre es va realitzar un procés de participació per tal de definir la proposta i conèixer així les necessitats dels ciutadans (quin tipus de producte s’hauria de vendre, on s’hauria d’instal·lar, horaris, serveis complementaris, etc.). L’objectiu d’aquest mercat serà completar l’oferta que ja hi ha entre setmana a l'Ametlla del Vallès, i fer-ho amb un mercat que ofereixi productes de qualitat complementaris a l’oferta comercial del municipi.

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33