Comerç

Notícies

 • 11 de maig de 2017 El Mercat Boig s'ajorna fins el dia 21 de maig Informació

  Atès l'alta probabilitat de pluja pel proper diumenge dia 14, us informem que la 18a edició del Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès s 'ajorna fins el diumenge 21 de maig.

  L'horari i el lloc serà el mateix: de les 10 a les 14h al parc de Maria Lluïsa 

 • 9 de maig de 2017 Nova edició del mercat Boig el diumenge 14 de maig 18è Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès


  El proper diumenge 14 de maig el parc de Maria Lluïsa acollirà la 18a edició del Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès, un mercat de venda i d’intercanvi de productes de segona mà i de serveis que, amb un to festiu, vol fomentar la sostenibilitat i la solidaritat amb un munt de parades de particulars amb objectes usats però encara amb vida útil.

 • 9 de maig de 2017 La III Fira Modernista se celebrarà el 27 i 28 de maig Jornada Modernita i Botiga al Carrer 2017

  El darrer cap de setmana de maig (dies 27 i 28) l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès organitza la tercera edició de la Jornada Modernista, una iniciativa de les àrees de i Comerç i Turisme de l’Ajuntament la qual inclou la celebració de la Botiga al Carrer, que enguany arriba a la seva sisena edició.

 • 9 de maig de 2017 1r Concurs d'Instagram l'#AmetllaModernista 1r Concurs d'Instagram l'#AmetllaModernista

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i InstaCAT Club convoca la 1a edició del Concurs d’Instagram amb motiu de la Fira Modernista, que es portarà a terme durant tota la jornada de diumenge 28 de maig, de les 9 a les 20h.

 • 4 de maig de 2017 Nova proposta per dinamitzar el comerç local Mercat Setmanal de l'Ametlla del Vallès

  Amb l'objectiu de continuar fent de l'Ametlla del Vallès un municipi actiu i atractiu, des de l'equip de govern municipal s'ha fet una proposta a la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya per celebrar un mercat setmanal els diumenges que completaria l’oferta que ja tenim entre setmana amb un mercat centrat en els productes ecològics i artesans.

Activitats

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33