Comerç

Notícies

 • 25 d'abril de 2017 El 7 de maig torna la Fira de Sant Ponç Fira de Sant Ponç 2017 a l'Ametlla

  El proper diumenge 7 de maig l'Ametlla del Vallès celebrarà, de la mà de l'àrea de Comerç i de l'Agrupació Cultural de Dones de l'Ametlla, una nova edició de la Fira de Sant Ponç.

  A diferència d'anys anteriors, enguany la fira s'ubicarà a la plaça de l'Ajunament, on a partir de les 10 del matí, i al llarg de tot el dia, hom hi trobarà paradetes amb productes naturals, tastets i activitats dinamitzadores per a infants i adults.

 • 23 de març de 2017 L'àrea de Comerç presenta un nou projecte de dinamització als comerços del poble Presentació targeta de fidelització comercial

  Promogut per l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, el passat dimecres 22 de març es va presentar una nova proposta de dinamització comercial davant d'una vintena de representants dels comerços del poble, que varen rebre una primera sessió formativa.

 • 20 de març de 2017 La Biblioteca Municipal Josep Badia acull una exposició d'Humana sobre la dona Expo d'Humana

  Humana Fundación Pueblo para Pueblo , organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, impulsa a l’Ametlla del Vallès una exposició que posa en valor el paper actiu de la dona en el desenvolupament del planeta. Es titula “Humana i la importància de la dona en el desenvolupament” i es pot veure des del 20 fins al 30 de març a la Biblioteca Municipal Josep Badia.

 • 7 de març de 2017 La presentació del projecte de dinamització comercial "Targecopy" s'ajorna al dia 22 de març Informació

  Us informem que la presentació del projecte de dinamització comercial "Targecopy", prevista per demà, s'ajorna al dimecres 22 de març, a les 20.30h a la Sala Polivalent.

  Disculpeu les molèsties

 • 22 de febrer de 2017 L'àrea de Comerç convoca tots comerços de l'Ametlla a la presentació d'un nou sistema de fidelització de clients Informació

  L'àrea de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza una reunió amb tots els comerços del poble que hi estiguin interessats per presentar-los un nou sistema de fidelització de clients.

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33