Comerç

Notícies

 • 18 de setembre de 2017 Nou mercat setmanal Mercat Setmanal de l'Ametlla del Vallès

  En els darrers mesos des de la regidoria de Comerç s’ha treballat per aconseguir que l’Ametlla del Vallès tingui un mercat setmanal els diumenges. Un cop la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ja l’ha aprovat, ara és el moment de definir com ha de ser aquest mercat: localització, productes a vendre, horaris, etc.

 • 27 de juny de 2017 L'Ametlla s'adhereix al Projecte Comerç 21 Programa Comerç 21

  La Diputació de Barcelona, conjuntament amb PIMEComerç i amb la col•laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, entre d'altres, presenta el Programa Comerç 21, un programa dirigit als comerços i serveis amb l'objectiu de millora de l'oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona, amb el suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement de negoci.

 • 11 de maig de 2017 El Mercat Boig s'ajorna fins el dia 21 de maig Informació

  Atès l'alta probabilitat de pluja pel proper diumenge dia 14, us informem que la 18a edició del Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès s 'ajorna fins el diumenge 21 de maig.

  L'horari i el lloc serà el mateix: de les 10 a les 14h al parc de Maria Lluïsa 

 • 9 de maig de 2017 Nova edició del mercat Boig el diumenge 14 de maig 18è Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès


  El proper diumenge 14 de maig el parc de Maria Lluïsa acollirà la 18a edició del Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès, un mercat de venda i d’intercanvi de productes de segona mà i de serveis que, amb un to festiu, vol fomentar la sostenibilitat i la solidaritat amb un munt de parades de particulars amb objectes usats però encara amb vida útil.

 • 9 de maig de 2017 La III Fira Modernista se celebrarà el 27 i 28 de maig Jornada Modernita i Botiga al Carrer 2017

  El darrer cap de setmana de maig (dies 27 i 28) l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès organitza la tercera edició de la Jornada Modernista, una iniciativa de les àrees de i Comerç i Turisme de l’Ajuntament la qual inclou la celebració de la Botiga al Carrer, que enguany arriba a la seva sisena edició.

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33