Comerç

Notícies

 • 20 de novembre de 2017 Finalitza l'enquesta del procés participatiu sobre el mercat setmanal Mercat setmanal de l'Ametlla

  El divendres 17 de novembre va finalitzar la primera fase del procés participatiu, a partir de la qual es definiran les característiques del nou mercat setmanal de l'Ametlla del Vallès, així com la seva ubicació.

 • 31 d'octubre de 2017 Els comerços de l'ACA celebren la castanyada Festa Fot-li Castanya!

  Amb el nom de "Fot-li castanya!" l'Associació de Comerciants Ametlla Comerç Actiu (ACA) organitza el proper divendres 3 de noembre una castanyada popular a la plaça de l'Ajuntament, que anirà acompanyada d'activitats per als més petits.

  Aquesta activitat començarà a les 17.30h, i està previst que s'allargui fins les 19.30h.

 • 10 d'octubre de 2017 Procés participatiu sobre el Mercat de l'Ametlla del Vallès Procés participatiu mercat setmanal

  Ja està en marxa el procés participatiu sobre el nou mercat setmanal de l'Ametlla del Vallès, que té per objectiu que els veïns i veïnes del poble puguin dir la seva sobre quins productes hi ha d'haver, on ha d'estar ubicat, quin hauria de ser el seu horari i els serveis complementaris, entre d'altres aspectes.

 • 18 de setembre de 2017 Nou mercat setmanal Mercat Setmanal de l'Ametlla del Vallès

  En els darrers mesos des de la regidoria de Comerç s’ha treballat per aconseguir que l’Ametlla del Vallès tingui un mercat setmanal els diumenges. Un cop la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ja l’ha aprovat, ara és el moment de definir com ha de ser aquest mercat: localització, productes a vendre, horaris, etc.

 • 27 de juny de 2017 L'Ametlla s'adhereix al Projecte Comerç 21 Programa Comerç 21

  La Diputació de Barcelona, conjuntament amb PIMEComerç i amb la col•laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, entre d'altres, presenta el Programa Comerç 21, un programa dirigit als comerços i serveis amb l'objectiu de millora de l'oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona, amb el suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement de negoci.

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33