Benestar social

Notícies

 • 26 d'octubre de 2017 Nou habitatge social tutelat per Càritas Inauguració de la vivenda social tutelada per Càritas

  El passat dimarts 17 d'octubre es va inaugurar un habitatge social a l'Ametlla del Vallès, del qual se'n beneficien actualment dues persones en situació de vulnerabilitat i sense casa, i que és la culminació d'un projecte endegat per Càritas Parroquial que ha comptat amb el suport de les àrees de Benestar Social i de Territori de l'Ajuntament.

 • 24 d'octubre de 2017 Segones Jornades Esportives "Activa't" II Jornades Esportives

  Residents de les residències Francesca Roig, Millet Park, Can Camp Residencial i residència l'Ametlla han participat aquest matí a les II Jornades Esportives "Activa't" celebrades al pavelló poliesportiu de l'Ametlla del Vallès.

 • 18 de setembre de 2017 S'obre el termini per a tramitar els ajuts per a activitats esportives i material escolar i llibres Ajuts de material escolar i llibre i les beques esportives 2017-2018

  Fins el dia 3 d’octubre es poden tramitar els ajuts per a activitats esportives i per material escolar i llibres curs 2017/2018.

  Qui pot sol•licitar-ho?

  Poden ser beneficiaris els infants/adolescents empadronats al municipi de l’Ametlla del Vallès que es trobin en una situació familiar amb necessitats social i/o econòmiques , i que estiguin cursant el segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària ESO.

 • 5 de setembre de 2017 L'Oficina d'Atenció als Afectats per les Clàusules Sòl torna el 14 de setembre Oficina d'Afectats per les Clàusules Sòl

  El proper dijous 14 de setembre l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès acollirà, de nou, l'Oficina d'Atenció d'Afectats per les Clàusules Sòl, una oficina per atendre a totes aquelles persones afectades per les clàusules sòl i prestar-los assessorament de forma gratuïta. 

  Aquest servei s'oferirà cada dijous, de 16 a 18h al mateix Consistori. Per accedir-hi cal demanar hora prèviament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, presencialment o trucant al 93 843 25 01.

 • 18 d'agost de 2017 Classes de català i alfabetització, a partir del 15 de setembre Classes de català i alfabetització

  L'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament organitza classes de català i alfabetització al Casal de la Gent Gran, que començaran en els horaris que segueixen a partir del 15 de setembre:

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:22