Benestar social

Notícies

 • 20 de març de 2017 La Biblioteca Municipal Josep Badia acull una exposició d'Humana sobre la dona Expo d'Humana

  Humana Fundación Pueblo para Pueblo , organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, impulsa a l’Ametlla del Vallès una exposició que posa en valor el paper actiu de la dona en el desenvolupament del planeta. Es titula “Humana i la importància de la dona en el desenvolupament” i es pot veure des del 20 fins al 30 de març a la Biblioteca Municipal Josep Badia.

 • 8 de març de 2017 Concentració davant l'Ajuntament amb motiu del Dia Internacional de les Dones Concentracio pel Dia de les Dones 2017

  Avui dimecres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, les treballadores i els treballadors de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès que ho han desitjat s'han concentrat entre les 12 i les 12.30j davant l'Ajuntament, on la regidora Dolors Ferrer ha llegit el manifest "Superem les desigualtats", que es transcriu a continuació:

 • 7 de març de 2017 L'Ametlla del Vallès amb el Dia de les Dones Dia Internacional de les Dones 2017

  El 8 de març es commemora internacionalment el Dia de la Dona, diada que fins no fa gaire era més coneguda com el dia de la Dona Treballadora. Potser li hauria escaigut més anomenar-lo “Dia de Dona doblement treballadora”, ja que dins o fora de la llar, la dona sempre ha treballat. I encara més: el fet d’incorporar-se al món laboral no va suposar que abandonés el treball domèstic, sinó una doble presència femenina, que té una major càrrega total d’hores de treball.

 • 17 de febrer de 2017 El Ple de l'Ajuntament aprova per unanimitat una moció de suport a les persones afectades per les clàusules sòl Clàusules sòl

  En el Ple ordinari del passat 27 de gener el grup municipal de l'Ametlla en Comú, amb l'adhesió de la resta de forces polítiques (PDeCAT, Ametlla't amb ERC, Partit Socialista de Catalunya i Solidaritat Catalana), presentava una moció de suport a les persones afectades per les clàusules sòl, que es va aprovar per unanimitat.

 • 13 de febrer de 2017 Ajuda a la població refugiada Ajuda als refugiats

  Actualment a les fronteres europees es viu una crisi humanitària provocada pel bloqueig a l’accés als països de la Unió Europea a milers de persones desplaçades, que s’han vist obligades a fugir dels seus llocs d’origen.

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:22