Benestar social

Notícies

 • 19 de novembre de 2018 Amb motiu del 25N l’Ametlla de suma a la campanya “Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals” Cartell campanya

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès se suma a la campanya de sensibilització de l’Institut Català de les Dones (ICD) “ Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor ” per reivindicar el dret a la llibertat sexual i seguretat de les dones en l’àmbit públic i privat. Aquesta campanya té lloc amb motiu de la commemoració, el proper dia 25 de novembre, del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.
   

 • 16 de juliol de 2018 El Bus Nocturn C17 torna per les Festes Majors Bus Nocturn C17 2018

  El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, el qual està integrat pels Ajuntaments de l’Ametlla del Vallès, la Garriga, Les Franqueses del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, posa disposició dels joves d’aquest municipis el Bus Nocturn C17, coincidint amb les seves Festes Majors.

 • 11 de juliol de 2018 Campanya “Si ets menor: sense alcohol” Campanya

  L'Ametlla del Vallès, juntament amb els altres quatre municipis integrants del pla de Prevenció de Drogues C17 i Promoció de la Salut C17, forma part d'un projecte pilot dut a terme entre la Subdirecció de Drogodependències de la Generalitat i Mossos d'Esquadra.

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:22