Benestar social

Notícies

 • 18 de setembre de 2017 S'obre el termini per a tramitar els ajuts per a activitats esportives i material escolar i llibres Ajuts de material escolar i llibre i les beques esportives 2017-2018

  Fins el dia 3 d’octubre es poden tramitar els ajuts per a activitats esportives i per material escolar i llibres curs 2017/2018.

  Qui pot sol•licitar-ho?

  Poden ser beneficiaris els infants/adolescents empadronats al municipi de l’Ametlla del Vallès que es trobin en una situació familiar amb necessitats social i/o econòmiques , i que estiguin cursant el segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària ESO.

 • 5 de setembre de 2017 L'Oficina d'Atenció als Afectats per les Clàusules Sòl torna el 14 de setembre Oficina d'Afectats per les Clàusules Sòl

  El proper dijous 14 de setembre l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès acollirà, de nou, l'Oficina d'Atenció d'Afectats per les Clàusules Sòl, una oficina per atendre a totes aquelles persones afectades per les clàusules sòl i prestar-los assessorament de forma gratuïta. 

  Aquest servei s'oferirà cada dijous, de 16 a 18h al mateix Consistori. Per accedir-hi cal demanar hora prèviament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, presencialment o trucant al 93 843 25 01.

 • 18 d'agost de 2017 Classes de català i alfabetització, a partir del 15 de setembre Classes de català i alfabetització

  L'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament organitza classes de català i alfabetització al Casal de la Gent Gran, que començaran en els horaris que segueixen a partir del 15 de setembre:

 • 18 d'agost de 2017 Avui a les 12h a la Plaça de l'Ajuntament minut de silenci Minut de silenci pels atemptats de Barcelona i Cambrils

  A les 12h a la Plaça de l'Ajuntament se celebrarà un minut de silenci en record de totes les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. 

 • 14 d'agost de 2017 Campanya "N + O = NO", per una Festa Major lliure de sexisme. Campanya

  Per segon any consecutiu, de la mà del Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 s'implantarà la campanya "N + O = NO" durant la Festa Major de l'Ametlla del Vallès.

  Amb aquesta campanya es vol contribuir i vetllar per una Festa Major que garanteixi la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries, i prevenir el sexisme dins els espais de lleure i, especialment, a les activitats d'oci nocturn. E s vol sensibilitzar sobre les agressions sexistes que sovint es produeixen en espais de gresca (mirades, bromes, actituds invasives, abusos) i alertar de la necessitat de denunciar-les, tant si es pateixen en primera persona com si en som testimonis.

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:22