Benestar social

Notícies

 • 17 de febrer de 2017 El Ple de l'Ajuntament aprova per unanimitat una moció de suport a les persones afectades per les clàusules sòl Clàusules sòl

  En el Ple ordinari del passat 27 de gener el grup municipal de l'Ametlla en Comú, amb l'adhesió de la resta de forces polítiques (PDeCAT, Ametlla't amb ERC, Partit Socialista de Catalunya i Solidaritat Catalana), presentava una moció de suport a les persones afectades per les clàusules sòl, que es va aprovar per unanimitat.

 • 13 de febrer de 2017 Ajuda a la població refugiada Ajuda als refugiats

  Actualment a les fronteres europees es viu una crisi humanitària provocada pel bloqueig a l’accés als països de la Unió Europea a milers de persones desplaçades, que s’han vist obligades a fugir dels seus llocs d’origen.

 • 27 de gener de 2017 L'ONG "Proyectos Infantiles" instal•la 7 contenidors de recollida de roba i calçat a l'Ametlla del Vallès Contenidor de recollida de roba i calçat de

  Aquest mes de gener s'han instal•lat 7 contenidors de recollida de roba i calçat a diferents punts de l'Ametlla del Vallès, vinculats a l'ONG "Proyectos Infantiles".

 • 28 de novembre de 2016 Borsa de feina Informació

  A l’Ametlla treballem activament per afavorir la inserció laboral dels ciutadans. Per a tal finalitat i per apropar persones que cerquen feina i empreses que necessiten personal, s’ofereix el servei de la Borsa de feina.

 • 18 de novembre de 2016 El 25 i 26 de novembre torna El Gran Recapte Gran Recapte d'aliments anys 2016

  Els propers dies 25 i 26 de novembre tindrà lloc una nova edició del Gran Recapte d'Aliments , una recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, la qual també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:22