Benestar social

Notícies

 • 2 de maig de 2017 S'obre el termini per presentar les sol·licituds d'ajut pel menjador escolar del curs 2017-2018 Ajuts menjador escolar curs 2017-2018

  La sol·licitud es presenta a l’ajuntament on el beneficiari estigui empadronat, amb la documentació que acredita les circumstàncies que s’al•leguen. Poden sol•licitar els ajuts de menjador els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries.

 • 24 d'abril de 2017 Ajut per al pagament del lloguer MIFO 2017 Ajut per al pagament del lloguer MIFO 2017

  No pagar els rebuts del lloguer pot comportar la pèrdua de l’habitatge, ja que l’impagament obre la porta perquè el propietari o l’adminiatrador de la finca pugui iniciar un procès de desnonament.

 • 5 d'abril de 2017 L'Ametlla del Vallès s'adhereix a la campanya "Casa nostra, casa vostra" Campanya Casa nostra és casa vostra

  Tots els regidors i regidores que van assistir al Ple ordinari del passat dimecres 29 de març varen aprovar per unanimitat una moció presentada pels grups municipals PDeCAT, PSC-CP i l’Ametlla en Comú – Entesa, per la qual l’Ametlla del Vallès s’adhereix a la campanya “Casa nostra, casa vostra” i se suma a la campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa, víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània del Fons Català de Cooperació al desenvolupament.

 • 20 de març de 2017 La Biblioteca Municipal Josep Badia acull una exposició d'Humana sobre la dona Expo d'Humana

  Humana Fundación Pueblo para Pueblo , organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, impulsa a l’Ametlla del Vallès una exposició que posa en valor el paper actiu de la dona en el desenvolupament del planeta. Es titula “Humana i la importància de la dona en el desenvolupament” i es pot veure des del 20 fins al 30 de març a la Biblioteca Municipal Josep Badia.

 • 8 de març de 2017 Concentració davant l'Ajuntament amb motiu del Dia Internacional de les Dones Concentracio pel Dia de les Dones 2017

  Avui dimecres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, les treballadores i els treballadors de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès que ho han desitjat s'han concentrat entre les 12 i les 12.30j davant l'Ajuntament, on la regidora Dolors Ferrer ha llegit el manifest "Superem les desigualtats", que es transcriu a continuació:

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:22