Benestar social

Notícies

 • 14 de juliol de 2017 Inclusió als casals d'estiu Inclusió als casals d'estiu 2017

  Aquest any l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès impulsa un projecte pilot de suport a la inclusió als casals esportius i de lleure del municipi.

  Introdueix la figura del coordinador d'inclusió, amb els objectius de detectar necessitats i fer proposta de recursos per donar-hi resposta, afavorir la comunicació i la coordinació amb les famílies i donar suport i assessorar les entitats.

 • 4 de juliol de 2017 Un estiu amb salut Campanya

  Les onades de calor: un perill per a la salut

  Les temperatures molt extremes i l’excés de calor produeixen una pèrdua de líquids i de sals minerals (clor, potassi, sodi, etc.) necessaris per a l’organisme. Aquest fet pot agreujar una malaltia crònica o provocar deshidratació i esgotament. Si l’exposició a temperatures tan elevades es perllonga, es pot patir un cop de calor, que és una situació que pot acabar sent greu.

 • 28 de juny de 2017 Reconeixement a Anacleto Giménez, en el seu 102è aniversari Reconeixement a Anacleto Giménez, de 102 anys

  L'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González, i la regidora de Benestar Social, Roser Ametller, es varen apropar a la Residència Millet Park per tal de felicitar al Sr. Anacleto Giménez, que el proppassat dissabte 24 de juny va celebrar el seu 102è aniversari.

  L'alcalde i la regidora varen departir una estona amb ell, i li varen fer entrega d'un ram de flors.

 • 26 de juny de 2017 Torna el Bus Nocturn C17 Agenda Bus Nocturn del C17 any 2017

  Aquest any torna el Bus Nocturn C17, que recorrerà les festes majors i altres concerts d’aquest estiu destinats als joves.

  L’objectiu d’aquest servei és el de facilitar la mobilitat dels joves durant els actes d’oci nocturn dels municipis que conformen el Pla C17, així com a d’altres festes del seu interès. A última instància, amb el Bus Nocturn es pretén reduir els possibles accidents de trànsit deguts als efectes del consum d’alcohol o altres substàncies.

 • 19 de juny de 2017 Oficina d'atenció als afectats per les clàusules sòl, el mes de juliol a l'Ajuntament Clàusules sòl

  Atenent al compromís adquirit en el Ple ordinari del proppassat 27 de gener, en el qual es va aprovar per unanimitat de tots els assistents una moció de suport a les persones afectades per les clàusules sòl, tots els dijous del mes de juliol, de 16 a 18h, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès acollirà una oficina per atendre a totes aquelles persones afectades per les clàusules sòl, i prestar-los assessorament de forma gratuïta. Per accedir al servei, cal demanar hora prèviament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, presencialment o trucant al 93 843 25 01.

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:22