Consum

OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ I DEFENSA AL CONSUMIDOR

L'Oficina Municipal d’Informació i Defensa al Consumidor és un oficina integrada a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, que informa als consumidors sobre els seus drets i deures en temes de consum i tramita les seves queixes i reclamacions.

Intervenim i assessorem exclusivament en temes de conusum. 

No són competència d’aquesta oficina: litigis o conflictes entre particulars i els conflictes on hi hagi indicis de delicte o estafa.

COM TRAMITAR LA MEVA QUEIXA/RECLAMACIÓ:

A través de l’ Oficina Virutal de Consum .

Decarrega   el full d’imprès de reclamació i fes-lo arribar al Registre d’Entrada Municipal.

Presencialment els dimecres, demanant cita prèvia.

DEMANEU CITA PRÈVIA TRUCANT AL 93 843 25 01 – EXT. 109 o a través de correu electrònic a comerc@ametlla.cat

Notícies

 • 10 d'octubre de 2017 Procés participatiu sobre el Mercat de l'Ametlla del Vallès Procés participatiu mercat setmanal

  Ja està en marxa el procés participatiu sobre el nou mercat setmanal de l'Ametlla del Vallès, que té per objectiu que els veïns i veïnes del poble puguin dir la seva sobre quins productes hi ha d'haver, on ha d'estar ubicat, quin hauria de ser el seu horari i els serveis complementaris, entre d'altres aspectes.

 • 27 de setembre de 2017 19è Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès 19è Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès

  El diumenge 29 d'octubre el parc de Maria Lluïsa acollirà una nova edició del Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès, un mercat venda i d'intercanvi de productes de segona mà i de serveis, que arriba a la seva 19a edició.

 • 18 de setembre de 2017 Nou mercat setmanal Mercat Setmanal de l'Ametlla del Vallès

  En els darrers mesos des de la regidoria de Comerç s’ha treballat per aconseguir que l’Ametlla del Vallès tingui un mercat setmanal els diumenges. Un cop la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ja l’ha aprovat, ara és el moment de definir com ha de ser aquest mercat: localització, productes a vendre, horaris, etc.

 • 11 de maig de 2017 El Mercat Boig s'ajorna fins el dia 21 de maig Informació

  Atès l'alta probabilitat de pluja pel proper diumenge dia 14, us informem que la 18a edició del Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès s 'ajorna fins el diumenge 21 de maig.

  L'horari i el lloc serà el mateix: de les 10 a les 14h al parc de Maria Lluïsa 

 • 9 de maig de 2017 Nova edició del mercat Boig el diumenge 14 de maig 18è Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès


  El proper diumenge 14 de maig el parc de Maria Lluïsa acollirà la 18a edició del Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès, un mercat de venda i d’intercanvi de productes de segona mà i de serveis que, amb un to festiu, vol fomentar la sostenibilitat i la solidaritat amb un munt de parades de particulars amb objectes usats però encara amb vida útil.

Activitats

Darrera actualització: 17.03.2016 | 11:43