Consum

OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ I DEFENSA AL CONSUMIDOR

L'Oficina Municipal d’Informació i Defensa al Consumidor és un oficina integrada a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, que informa als consumidors sobre els seus drets i deures en temes de consum i tramita les seves queixes i reclamacions.

Intervenim i assessorem exclusivament en temes de conusum. 

No són competència d’aquesta oficina: litigis o conflictes entre particulars i els conflictes on hi hagi indicis de delicte o estafa.

COM TRAMITAR LA MEVA QUEIXA/RECLAMACIÓ:

A través de l’ Oficina Virutal de Consum .

Decarrega   el full d’imprès de reclamació i fes-lo arribar al Registre d’Entrada Municipal.

Presencialment els dimecres, demanant cita prèvia.

DEMANEU CITA PRÈVIA TRUCANT AL 93 843 25 01 – EXT. 109 o a través de correu electrònic a comerc@ametlla.cat

Notícies

 • 11 de maig de 2017 El Mercat Boig s'ajorna fins el dia 21 de maig Informació

  Atès l'alta probabilitat de pluja pel proper diumenge dia 14, us informem que la 18a edició del Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès s 'ajorna fins el diumenge 21 de maig.

  L'horari i el lloc serà el mateix: de les 10 a les 14h al parc de Maria Lluïsa 

 • 9 de maig de 2017 Nova edició del mercat Boig el diumenge 14 de maig 18è Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès


  El proper diumenge 14 de maig el parc de Maria Lluïsa acollirà la 18a edició del Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès, un mercat de venda i d’intercanvi de productes de segona mà i de serveis que, amb un to festiu, vol fomentar la sostenibilitat i la solidaritat amb un munt de parades de particulars amb objectes usats però encara amb vida útil.

 • 4 de maig de 2017 Nova proposta per dinamitzar el comerç local Mercat Setmanal de l'Ametlla del Vallès

  Amb l'objectiu de continuar fent de l'Ametlla del Vallès un municipi actiu i atractiu, des de l'equip de govern municipal s'ha fet una proposta a la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya per celebrar un mercat setmanal els diumenges que completaria l’oferta que ja tenim entre setmana amb un mercat centrat en els productes ecològics i artesans.

 • 24 de març de 2017 Sessió informativa sobre les clàusules sòl Xerrada informativa sobre clàusules terra

  Organitzada per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, el proppassat dijous 23 de març va tenir lloc una xerrada informativa sobre les clàusules sòl, un primer pas en el compliment a la moció aprovada per unanimitat en el Ple del mes de gener, per la qual el Consistori es compromet, entre d'altres, a reforçar els serveis municipals de defensa del consumidor i d'orientació jurídica amb recursos específics que facilitin el procés de devolució dels imports derivats de les clàusules sòl a les persones afectades dins del municipi.

 • 20 de març de 2017 La Biblioteca Municipal Josep Badia acull una exposició d'Humana sobre la dona Expo d'Humana

  Humana Fundación Pueblo para Pueblo , organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, impulsa a l’Ametlla del Vallès una exposició que posa en valor el paper actiu de la dona en el desenvolupament del planeta. Es titula “Humana i la importància de la dona en el desenvolupament” i es pot veure des del 20 fins al 30 de març a la Biblioteca Municipal Josep Badia.

Darrera actualització: 17.03.2016 | 11:43