Consum

OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ I DEFENSA AL CONSUMIDOR

L'Oficina Municipal d’Informació i Defensa al Consumidor és un oficina integrada a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, que informa als consumidors sobre els seus drets i deures en temes de consum i tramita les seves queixes i reclamacions.

Intervenim i assessorem exclusivament en temes de conusum. 

No són competència d’aquesta oficina: litigis o conflictes entre particulars i els conflictes on hi hagi indicis de delicte o estafa.

COM TRAMITAR LA MEVA QUEIXA/RECLAMACIÓ:

A través de l’ Oficina Virutal de Consum .

Decarrega   el full d’imprès de reclamació i fes-lo arribar al Registre d’Entrada Municipal.

Presencialment els dimecres, demanant cita prèvia.

DEMANEU CITA PRÈVIA TRUCANT AL 93 843 25 01 – EXT. 109 o a través de correu electrònic a comerc@ametlla.cat

Notícies

 • 24 de març de 2017 Sessió informativa sobre les clàusules sòl Xerrada informativa sobre clàusules terra

  Organitzada per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, el proppassat dijous 23 de març va tenir lloc una xerrada informativa sobre les clàusules sòl, un primer pas en el compliment a la moció aprovada per unanimitat en el Ple del mes de gener, per la qual el Consistori es compromet, entre d'altres, a reforçar els serveis municipals de defensa del consumidor i d'orientació jurídica amb recursos específics que facilitin el procés de devolució dels imports derivats de les clàusules sòl a les persones afectades dins del municipi.

 • 20 de març de 2017 La Biblioteca Municipal Josep Badia acull una exposició d'Humana sobre la dona Expo d'Humana

  Humana Fundación Pueblo para Pueblo , organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, impulsa a l’Ametlla del Vallès una exposició que posa en valor el paper actiu de la dona en el desenvolupament del planeta. Es titula “Humana i la importància de la dona en el desenvolupament” i es pot veure des del 20 fins al 30 de març a la Biblioteca Municipal Josep Badia.

 • 20 de febrer de 2017 Cicle de xerrades sobre alternatives de consum: Les cooperatives de consum ecològic Cicle de xerrades sobre alternatives de consum

  El darrer divendres dia 17 de febrer es va inaugurar el cicle de xerrades sobre alternatives de consum de l’Ametlla Verda. Es va fer amb la projecció del documental Demain , una pel•lícula inspiradora que mostra bones pràctiques de tot el món pel que fa a l’agricultura, l’energia, la democràcia, l’economia i l’educació. 

 • 27 d'octubre de 2016 Ordre del dia Ple extraordinari i urgent de 28 d'octubre. Regidors de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

  El divendres 28 d'octubre l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès se celebrarà un Ple extraordinari i urgent a les 9h al mateix Ajuntament.

  Aquest és l'ordre del dia:

 • 11 d'octubre de 2016 AVÍS: Cap administració ha endegat una campanya d'anàlisi de l'aigua de les llars Informació

  Us informem que cap administració municipal i supramunicipal ha endegat cap campanya d'anàlisi de l'aigua de boca de les llars del municipi. 

  Si algun veí de poble rep una trucada de telèfon en aquest sentit, sàpiga que qui telefona ho fa a títol individual

Darrera actualització: 17.03.2016 | 11:43