Escola Municipal de Música

Notícies

 • 19 d'abril de 2017 Període de preinscripció a l'Escola Municipal de Música. Preinscripció curs 2017/2018 de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla

  El període de preincripció pel curs 2017/2018 de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès estarà obert fins el dia 26 d'abril.

  Per tramitar la inscripció cal posar-se en contacte amb l'escola, trucant al 93 843 28 82, o bé escrivint un correu electrònic a escolamusica@ametlla.cat.

 • 28 de març de 2017 Del 3 al 6 d'abril l'Escola Municipal de Música celebra la Setmana Cultural Setmana Cultural de l'Escola de Música 2017

  Del 3 al 6 d'abril l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès organitza la seva Setmana Cultural, dedicada a la música i la dansa.

  La Setmana Cultural constarà de diversos tallers i activitat obertes a totes els veïns i veïnes del poble, independentment que siguin o no alumnes de l'escola de música. Entre aquestes, destaca un taller de percussió corporal que impartirà en Santi Serratossa, un taller de danses històriques amb l'Anna Romaní, l'actuació de ball de l'escola de Dansa Judit Font o els concerts que oferiran els alumnes de l'escola.

 • 10 de novembre de 2016 Concert de Santa Cecília de l'Escola de Municipal de Música al santuari de Puiggraciós Concert de Santa Cecília de l'Escola de Música de l'Ametlla (2016)

  Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, l’Escola de Música de l'Ametlla del Vallès us convida al concert de música antiga que tindrà lloc el dia 23 de novembre, a les 19h al Santuari de Puiggraciós.

 • 6 d'octubre de 2016 L'exalumna de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès, Mariona Camats, guanya la Beca Internacional Pau Casals 2016 Mariona Camats, tocant el violoncel

  El jurat de la Beca Internacional Pau Casals 2016, presidit per Marta Casals i format per grans figures internacionals com Lluís Claret, Claudio Bohorquez, Julius Berger i Josep Maria Escribano, ha concedit la beca a la jove violoncel•lista de 19 anys Mariona Camats Torrents, exalumna de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès.

 • 29 de setembre de 2016 Coral de mares i pares de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla Coral de mares i pares de l'escola municipal de música

  Si t’agrada cantar i tens ganes de passar-ho bé, no t'ho rumiïs més i apunta’t a la nova coral de mares i pares de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del vallès, una coral oberta a totes les famílies del poble.

Actuacions

Darrera actualització: 25.02.2016 | 15:20