Promoció econòmica

Notícies

 • 13 de febrer de 2017 Nou curs d'informàtica bàsica per a persones que busquen feina Curs d'informàtica bàsica per a buscar feina 2017

  L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza un curs de nivell bàsic d'informàtica dirigit a persones que busquen feina, que no tenen cap (o molt poca) relació amb la informàtica, i que desitgen ampliar les seves competències digitals.

 • 28 de novembre de 2016 Borsa de feina Informació

  A l’Ametlla treballem activament per afavorir la inserció laboral dels ciutadans. Per a tal finalitat i per apropar persones que cerquen feina i empreses que necessiten personal, s’ofereix el servei de la Borsa de feina.

 • 25 d'octubre de 2016 Programa "Joves per l'ocupació 2016" Programa Joves per l'Ocupació 2016 del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental endega el programa "Joves per l'ocupació", amb el que busca joves entre 16 i 25 anys, que estiguin a l'atur, amb o sense graduat en ESO.

 • 9 de novembre de 2015 Els Plens de l'Ajuntament, ara en vídeo al Youtube Composició consistori


  A partir d'ara, totes les sessions plenàries seran gravades i publicades integrament al canal de Youtube oficial de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

Darrera actualització: 16.12.2015 | 14:59