Promoció econòmica

Notícies

 • 19 d'abril de 2017 Nous cursos d'informàtica bàsica per a trobar feina i de nivell intermedi (pack Office) Tramitació electrònica

  A resultes del bon resultat del curs bàsic d’informàtica per a buscar feina fet recentment, l’àrea de Promoció Econòmica ha decidit fer-ne una nova edició i implementar un nou curs, el “curs intermedi d’informàtica: pack Office”.

 • 21 de març de 2017 Comença el Cafè Club de Feina Cafè Club de Feina 2017

  Aquest matí ha començat una nova edició del Cafè Club de Feina, una iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament que s'ha recuperat de la legislatura anterior i que vol ser un on s'ofereixen les eines necessàries per a la recerca activa de feina i desenvolupar, a través de l'acompanyament i l'assessorament, les competències necessàries.

 • 23 de febrer de 2017 L'àrea de Promoció Econòmica recupera el Cafè Club de Feina Cafè Club de Feina

  L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament recupera el Cafè Club de Feina, un espai on s'ofereixen les eines necessàries per a la recerca activa de feina per desenvolupar, a través de l’acompanyament i l’assessorament, les competències necessàries a tal efecte.

 • 13 de febrer de 2017 Nou curs d'informàtica bàsica per a persones que busquen feina Curs d'informàtica bàsica per a buscar feina 2017

  L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza un curs de nivell bàsic d'informàtica dirigit a persones que busquen feina, que no tenen cap (o molt poca) relació amb la informàtica, i que desitgen ampliar les seves competències digitals.

 • 28 de novembre de 2016 Borsa de feina Informació

  A l’Ametlla treballem activament per afavorir la inserció laboral dels ciutadans. Per a tal finalitat i per apropar persones que cerquen feina i empreses que necessiten personal, s’ofereix el servei de la Borsa de feina.

Activitats

Darrera actualització: 16.12.2015 | 14:59