Mobilitat

Notícies

 • 2 de febrer de 2017 L'Ametlla signa un conveni per a la prestació conjunta del servei de taxi Preus dels taxis anys 2017

  Els ajuntaments de l’Ametlla del Vallès, la Llagosta, la Garriga, Lliça de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Sants Perpètua de Mogoda i Sentmenat han signat un conveni de cooperació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi dins d’aquests municipis.

 • 17 de gener de 2017 Restriccions de trànsit a la ctra. de Sant Feliu i a la ctra. de Barcelona Informació

  Segons informa la Diputació de Barcelona, demà dimecres 18 de gener s'iniciarà l'arranjament de la calçada de la BP1432 (tram de la ctra. de Sant Feliu entre Can Camp i la Terrera), i de la BP1438 (ctra. de Barcelona), al seu pas per l'Ametlla del Vallès.

 • 21 de novembre de 2016 Senyalització de "Prioritat invertida" a Can Camp Límit de velocitat de 20 km/h

  El proppassat divendres 18 de novembre es va pintar senyalització horitzontal de limitació de velocitat als carrers perpendiculars dels carrers Can Camp i Can Guineu, del barri de Can Camp.

 • 3 de novembre de 2016 La Diputació de Barcelona dota de 3 bicicletes elèctriques l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès Bicicletes elèctriques per l'Ajuntament de l'Ametlla

  Avui dijous 3 de novembre la Diputació de Barcelona ha entregat a l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès -així com a d'altres municipis- amb 3 bicicletes elèctriques, 2 de les quals es destinaran a la Policia Local i 1 altra anirà destinada als seveis municipals.

 • 23 de setembre de 2016 L'Ametlla del Vallès rep l'Auditoria tècnica del transport públic urbà L'Ametlla del Vallès rep l'Auditoria tècnica del transport públic urbà

  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, l'Auditoria tècnica del transport públic urbà del municipi, un document que analitza les sis línies de transport públic que hi donen servei. El treball ha estat lliurat pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González.

Darrera actualització: 22.01.2016 | 11:41