Mobilitat

Notícies

 • 16 d'agost de 2017 Bus nocturn gratuït durant la Festa Major Parada de bus de l'Ametlla

  Com és habitual des de ja fa uns quants anys, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès habilita un servei de bus nocturn que comunicarà tots els barris del poble les nites del 24, 25 i 26 d'agost, coincidint amb la Festa Major.

  Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar la mobilitat nocturna dins del poble i evitar, així, les situacions de risc relacionades amb la mobilitat nocturan durant la de Festa Major.

 • 29 de maig de 2017 Obertes les inscripcions a la V Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics de l'Ametlla V Trobada de Cotxes Clàssics de l'Ametlla

  El diumenge 18 de juny tindrà lloc la V Trobada de Cotxes Clàssica i Mítics de l'Ametlla del Vallès, que constarà d'una exposició dels vehicles i d'un esmorzar pels participants, a la plaça de l'Ajuntament, i per una sortida per l'entorn del nostre poble.

 • 21 d'abril de 2017 Darreres mesures de pacificació del trànsit i de seguretat viària Pas de vianants elevat apte per a cadira de rodes

  Aquest mes d'abril s'han adoptat diferents mesures de seguretat i de pacificació del trànsit al centre del poble.

  Davant del forn de pa Can Moncau s'ha instal•lat un pas de vianants elevat per facilitar el pas de gent amb cadira de rodes, el qual fa, alhora, la funció de reductor de la velocitat dels vehicles.

 • 2 de febrer de 2017 L'Ametlla signa un conveni per a la prestació conjunta del servei de taxi Preus dels taxis anys 2017

  Els ajuntaments de l’Ametlla del Vallès, la Llagosta, la Garriga, Lliça de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Sants Perpètua de Mogoda i Sentmenat han signat un conveni de cooperació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi dins d’aquests municipis.

 • 17 de gener de 2017 Restriccions de trànsit a la ctra. de Sant Feliu i a la ctra. de Barcelona Informació

  Segons informa la Diputació de Barcelona, demà dimecres 18 de gener s'iniciarà l'arranjament de la calçada de la BP1432 (tram de la ctra. de Sant Feliu entre Can Camp i la Terrera), i de la BP1438 (ctra. de Barcelona), al seu pas per l'Ametlla del Vallès.

Darrera actualització: 22.01.2016 | 11:41