Mobilitat

Notícies

  • 12 de març de 2019 Un centenar de veïns comparteixen visions sobre Can Draper CAN DRAPER

    El passat dilluns 11 de març el Casal de la Gent Gran va acollir la sessió informativa sobre la Modificació Puntual del PGO i el Pla Parcial de dues illes a la zona de Can Draper de l’Ametlla del Vallès. El consistori va exposar l’evolució de l’actuació davant d’un centenar de veïns i veïnes.

  • 6 de març de 2019 Aclariment sobre les noves targetes d'indicació horària Targeta de limitació horària

    Atesa la confusió ocasionada per la notícia sobre les noves targetes d'indicació horària publicada a la darrera edició del Diari de l'Ametlla , l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès vol aclarir que les antigues targetes segueixen essent vàlides, i que les noves s'han fet per aquelles persones que no en disposaven.

  • 25 de febrer de 2019 La passera de la C-17, inaugurada i festejada Passera

    El dissabte 23 de febrer el poble va celebrar la inauguració de la passera de l’Ametlla, en funcionament des de finals de desembre. L’acte va consistir en la signatura del Llibre d’Honor de l’Ajuntament per part del president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, seguida pel tall inaugural de la cinta a dalt de l’estructura amb l’alcalde Andreu González i uns parlaments oficials a l’altra banda del pont, finalitzats amb un piscolabis. 

Darrera actualització: 22.01.2016 | 11:41