Mobilitat

Notícies

 • 15 d'agost de 2018 Mobilitat durant la Festa Major Horari del bus nocturn

  L'Ajuntament de l'Ametlla del vallès aposta per una mobilitat sostenible i segura durant la Festa Major. És per això que les nits del 23, 24 i 25 d'agost posa a disposició dels veïns i veïnes del poble un servei de bus nocturn gratuït, que connectarà els diferents barris del poble, en el següent horari i parades:

 • 10 de juliol de 2018 Nous passos en l'execució dels compromisos dels pressupostos participatius 2017-2018 Reunió amb Progat i Daina

  Aquest matí s'han dut a terme diferents accions per avançar cap a l'execució de dues de les propostes que es varen recollir en els anteriors pressupostos participatius. 

  Per una banda, la regidora de Participació Dolors Ferrer i el tècnic de Medi Ambient s'han reunit amb representants de Progat l'Ametlla i Fundació Daina per abordar la futura construcció d'un refugi per a gats.

 • 11 de juny de 2018 El Moto Club l’Ametlla enceta nova etapa Sortida del Moto Club l'Ametlla

  El diumenge 10 de juny es va donar el tret de sortida a una nova etapa del Moto Club l’Ametlla, una entitat històrica del nostre municipi que vol recuperar el dinamisme d’anys enrere.

Darrera actualització: 22.01.2016 | 11:41