Sanitat

Notícies

 • 11 de novembre de 2017 L’ Ametlla del Vallès: zona cardioprotegida Ubicació dels desfibril·ladors a l'Ametlla

  L’Ametlla del Vallès és zona cardioprotegida. Què significa? A l’Ametlla tenim 5 desfibril·ladors (DEA) instal·lats a equipaments municipals estratègics com el Camp de Futbol, el Pavelló, l'Ajuntament, el Casal de la Gent Gran i el Centre Esportiu Municipal Illa Activa, i un altre de mòbil en el cotxe patrulla de la Policia Local.

 • 25 d'octubre de 2017 El CAP de l'Ametlla del Vallès tancarà la tarda del 27 d'octubre CAP de l'Ametlla del Vallès

  El Centre d'Atenció Primària de l'Ametlla del Vallès romandrà tancat el dia 27 d'octubre, a partir de les 15h.

  El Centre de Salut de la Garriga serà el centre de referència.

 • 23 d'octubre de 2017 La campanya de vacunació contra la grip comença el 23 d'octubre Campanya vacunació grip 2017

  El Departament de Salut, a través de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, posa en marxa el 23 d’octubre la campanya de vacunació contra la grip, 2017-2018. L’objectiu és, fonamentalment, evitar les complicacions d’aquesta malaltia en les persones amb problemes de salut crònics, edat avançada o altres condicions que les fan especialment susceptibles als seus efectes. En aquest sentit, es vol focalizar la campanya en millorar sensiblement la vacunació en dones embarassades, ja que és un col•lectiu amb un risc molt important i  Actualment només es vacuna un 3% de les dones embarassades.

 • 14 de juny de 2017 Avís per risc de calor extrema Onada de calor

  Avui dimarts i demà dimecres 14 i 15 de juny respectivament ens trobarem en situació meteorològica de perill de temperatura màxima extrema, per la qual cosa el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) continua en fase 2.

 • 12 de juny de 2017 L'Ajuntament instal•la punts de recollida de deposicions d'animals de companyia Contenidor de desposicions d'animals de companyia al Passeig de l'Ametlla

  Una de les queixes més freqüents dels veïns i veïns del poble és la presència d'excrements de gossos per carrers, places i parcs.

  És per aquest motiu que l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament ha instal•lat diferents punts de recollida de les deposicions dels animals de companyia al Passeig i al parc del Voluntaris, advertint que no retirar els excrements de la via pública pot suposar una sanció d'entre 401 i 2.000€, tal com estableix l'article 64.37 Infraccions greus de l'ordenança d'animals de companyia.

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:23