Sanitat

Notícies

 • 14 de juny de 2017 Avís per risc de calor extrema Onada de calor

  Avui dimarts i demà dimecres 14 i 15 de juny respectivament ens trobarem en situació meteorològica de perill de temperatura màxima extrema, per la qual cosa el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) continua en fase 2.

 • 12 de juny de 2017 L'Ajuntament instal•la punts de recollida de deposicions d'animals de companyia Contenidor de desposicions d'animals de companyia al Passeig de l'Ametlla

  Una de les queixes més freqüents dels veïns i veïns del poble és la presència d'excrements de gossos per carrers, places i parcs.

  És per aquest motiu que l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament ha instal•lat diferents punts de recollida de les deposicions dels animals de companyia al Passeig i al parc del Voluntaris, advertint que no retirar els excrements de la via pública pot suposar una sanció d'entre 401 i 2.000€, tal com estableix l'article 64.37 Infraccions greus de l'ordenança d'animals de companyia.

 • 1 de juny de 2017 El CAP de l'Ametlla, tancat l'1 de juny Informació

  Us informem que el CAP de l'Ametlla del Vallès romandrà tancat durant tot el dia d'avui per formació del personal.

  El Centre de Salut de la Garriga serà el centre de referència.

 • 29 de maig de 2017 Exitosa campanya de donació de sang Donació de plasma

  Diumenge, dia 28 de maig, l'Ametlla va acollir novament una campanya de donació de sang. Hi van participar 58 ametllatans, dels quals 56 van poder fer la donació; a més, cal destacar que per a 5 d’ells es tractava de la primera vegada que donaven sang.

 • 23 de maig de 2017 Jornada de donació de sang el 28 de maig Jornada de donació de sang el 28 de maig de 2017

  El proper diumenge 28 de maig el Casal de la Gent Gran de l'Ametlla del Vallès acollirà una jornada de donació de sang, promoguda pel Banc de Sang i Teixits.

  Aquesta es podrà fer de les 10 del matí a les 14.30 de la tarda.

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:23