Joventut

Notícies

 • 26 de juny de 2017 Torna el Bus Nocturn C17 Agenda Bus Nocturn del C17 any 2017

  Aquest any torna el Bus Nocturn C17, que recorrerà les festes majors i altres concerts d’aquest estiu destinats als joves.

  L’objectiu d’aquest servei és el de facilitar la mobilitat dels joves durant els actes d’oci nocturn dels municipis que conformen el Pla C17, així com a d’altres festes del seu interès. A última instància, amb el Bus Nocturn es pretén reduir els possibles accidents de trànsit deguts als efectes del consum d’alcohol o altres substàncies.

 • 15 de juny de 2017 Festes d'inauguració de la temporada de bany a Ca l'Arenys Festes d'inauguració de la temporada de bany 2017 a les piscines de Ca l'Arenys

  El dimecres 21 i el dijous 22 de juny Ca l'Arenys acollirà dues festes (una de jove i una altra d'infantil), per donar el tret de sortida a la temporada de bany 2017, abans que les piscines obrin oficialment les seves portes el dia 23 de juny.

 • 4 de maig de 2017 El 5 de maig,"Versus Festival" a la Font de la Mina Batalla de galls 2017

  El proper divendres 5 de maig la Font de la Mina serà l'escenari de la tercera edició del "Versus Festival", un concurs d'improvisació hip-hop a l'estil "baralla de galls" organitzat en el marc de les Nits Joves, amb la col•laboració del PICA.

 • 20 d'abril de 2017 Torna la Mostra d'Arts Visuals Jove de l'Ametlla (MAV) Mostra d'Arts Visuals Jove de l'Ametlla 2017

  El divendres 28 d’abril s’inaugurarà una nova edició de la Mostra d’Arts Visuals Jove de l’Ametlla del Vallès (MAV), una iniciativa que va néixer de la voluntat de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’habilitar un espai en el qual l’art fos el primordial llenguatge de comunicació i servís, alhora, de plataforma de promoció dels joves talents artístics del nostre poble.

 • 30 de gener de 2017 L'Ametlla Cineclub, nova proposta cultural a l'Ametlla del Vallès Logotip l'Ametlla Cineclub

  El mes febrer una nova proposta cultural endegada per les àrees de Joventut i Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès començarà a caminar: "L'Ametlla Cineclub".

Darrera actualització: 26.05.2017 | 11:05