Joventut

Notícies

 • 30 de gener de 2017 L'Ametlla Cineclub, nova proposta cultural a l'Ametlla del Vallès Logotip l'Ametlla Cineclub

  El mes febrer una nova proposta cultural endegada per les àrees de Joventut i Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès començarà a caminar: "L'Ametlla Cineclub".

 • 16 de gener de 2017 Skiada Jove 2017 Skiada Jove 2017

  El PICA i el Casal de Joves de la Garriga organitzen un any més l'Squiada Jove, que tindrà lloc a la Molina el proper dia 27 de febrer.

  Tothom que desitgi participar-hi, pot realitzar la seva inscripció al PICA .

 • 14 de desembre de 2016 Millores a l'Skate Park de l'Ametlla Nova barra de l'Skate Park de l'Ametlla del Vallès

  Recentment s'ha instal•lat una nova barra a l'Skate Park de l'Ametlla del Vallès, ubicat al Pla de la Violona.

  Aquesta intervenció, així com d'altres que es faran properament, s'ha fet a resultes del treball conjunt de l'Ajuntament amb els usuaris d'aquest equipament, les aportacions dels quals s'han tingut en compte.

 • 2 de desembre de 2016 Es realitza la diagnosi de la realitat juvenil de l'Ametlla amb la participació de joves, tècnics, professorat i agents polítics i socials del poble Sessió participativa amb joves de l'Ametlla per elaborar la Diagnosi del Pla Local de Joventut

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, a través de l’àrea de Joventut, està impulsant l’elaboració del nou Pla Local de Joventut (PLJ) del municipi. El procés d’elaboració del PLJ permet avaluar les polítiques de joventut impulsades pel Consistori en aquest àmbit, analitzar les principals problemàtiques, detectar les noves necessitats de la població jove a les que es vol donar resposta i definir un nou marc d’actuació segons les necessitats existents i els recursos disponibles.

 • 25 d'octubre de 2016 Programa "Joves per l'ocupació 2016" Programa Joves per l'Ocupació 2016 del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

  El Consell Comarcal del Vallès Oriental endega el programa "Joves per l'ocupació", amb el que busca joves entre 16 i 25 anys, que estiguin a l'atur, amb o sense graduat en ESO.

Actuacions

Darrera actualització: 16.12.2015 | 15:00