Joventut

Notícies

 • 5 de desembre de 2017 El Nadal a l'Ametlla del Vallès El Nadal a l'Ametlla del Vallès

  Entrats de ple al mes de desembre el Nadal ja s'albira a l'horitzó. Els llums als carrers, els anuncis a la televisió, els arbres i el pessebre a les llars... i, a l'Ametlla del Vallès, la Fira de Nadal que donarà el tret de sortida a les activitats nadalenques que se celebraran al nostre municipi.

 • 30 d'octubre de 2017 Cinema de terror al Halloween de l'Ametlla Festa de Halloween a l'Ametlla del Vallès

  Aquest any l'àrea de Joventut presenta una nova iniciativa per celebrar el Halloween. Es tracta de la projecció d'aquestes dues pel•lícules de terror a la Sala Municipal de Teatre, a partir de les set del vespre del dimarts 31 d'octubre:

  - La Bruja , de Robert Eggers (2016).

  - Expediente Warren . El Caso Enfield, de James Wan (2016).

 • 26 de juny de 2017 Torna el Bus Nocturn C17 Agenda Bus Nocturn del C17 any 2017

  Aquest any torna el Bus Nocturn C17, que recorrerà les festes majors i altres concerts d’aquest estiu destinats als joves.

  L’objectiu d’aquest servei és el de facilitar la mobilitat dels joves durant els actes d’oci nocturn dels municipis que conformen el Pla C17, així com a d’altres festes del seu interès. A última instància, amb el Bus Nocturn es pretén reduir els possibles accidents de trànsit deguts als efectes del consum d’alcohol o altres substàncies.

 • 15 de juny de 2017 Festes d'inauguració de la temporada de bany a Ca l'Arenys Festes d'inauguració de la temporada de bany 2017 a les piscines de Ca l'Arenys

  El dimecres 21 i el dijous 22 de juny Ca l'Arenys acollirà dues festes (una de jove i una altra d'infantil), per donar el tret de sortida a la temporada de bany 2017, abans que les piscines obrin oficialment les seves portes el dia 23 de juny.

 • 4 de maig de 2017 El 5 de maig,"Versus Festival" a la Font de la Mina Batalla de galls 2017

  El proper divendres 5 de maig la Font de la Mina serà l'escenari de la tercera edició del "Versus Festival", un concurs d'improvisació hip-hop a l'estil "baralla de galls" organitzat en el marc de les Nits Joves, amb la col•laboració del PICA.

Darrera actualització: 26.05.2017 | 11:05