Joventut

Notícies

  • 4 d'abril de 2018 “Salut i Escola” per promoure la salut entre els Joves C17

    El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, juntament amb la dinamitzadora del PIDCES i les infermeres del CAP que ofereixen el servei de consulta oberta “Salut i Escola” a l’IES Eugeni Xammar, han unit esforços per dur a terme accions de promoció de la salut. 

  • 3 d'abril de 2018 La Mostra d’Arts Visuals Jove torna el 4 de maig Mostra d'Arts Visuals Jove 2018

    El proper divendres 4 de maig s’inaugurarà una nova edició de la Mostra d’Arts Visuals Jove (MAV), una iniciativa de l’àrea de Joventut sorgida de la voluntat d’oferir un espai al jove talent artístic del nostre poble on poder mostrar les seves creacions.

  • 1 de març de 2018 El PICA, més que un equipament PICA

    Ja fa més de 10 anys que l'Ametlla del Vallès disposa del Punt d'Informació Juvenil i Calaix d'Activitats, el PICA, una oficina que depèn de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament que té com a objectius informar, orientar i assessorar als joves entre 12 i 35 anys sobre tots els temes que siguin del seu interès: ensenyament i formació, feina, habitatge, turisme, participació, associacionisme, salut, lleure, cultura, etc.,  per tal de promoure la utilització de l'oci partint de les seves necessitats individuals. A més, també  treballa per desenvolupar les  habilitats dels i les joves i potenciar el seu empoderament facilitant el creixement personal i la participació.

Darrera actualització: 26.05.2017 | 11:05