Participació

Notícies

 • 11 de gener de 2018 Finalitzat el procés de votació del pressupost participatiu de l’Ametlla Resultats de les votacions dels pressupostos participatius 2018

  El passat 30 de desembre va cloure el termini per votar les diferents propostes d’inversió del projecte de pressupostos participatius, i ho va fer amb la participació de 445 veïns que van emetre el seu vot.

 • 10 de gener de 2018 Resultats del procés participatiu sobre la celebració d’un nou mercat setmanal Nova ubicació del Mercat de l'Ametlla del Vallès

  En els darrers mesos des de les regidories de Comerç i Participació Ciutadana s’ha treballat per conèixer les preferències dels ciutadans ametllatans per celebrar un mercat setmanal els diumenges. Durant el mes de novembre es va realitzar un procés de participació per tal de definir la proposta i conèixer així les necessitats dels ciutadans (quin tipus de producte s’hauria de vendre, on s’hauria d’instal·lar, horaris, serveis complementaris, etc.). L’objectiu d’aquest mercat serà completar l’oferta que ja hi ha entre setmana a l'Ametlla del Vallès, i fer-ho amb un mercat que ofereixi productes de qualitat complementaris a l’oferta comercial del municipi.

 • 15 de desembre de 2017 Ja es poden votar les propostes dels pressupostos participatius Es pot votar dins el 30 de desembre

  La segona fase del procés dels pressupostos participatius de l'Ametlla del Vallès ja està en marxa i, fins el dia 30 de desembre, totes aquelles persones majors de 16 anys empadronades a l'Ametlla del Vallès poden votar fins a 3 de les 11 propostes d'inversió per l'any 2018 presentades per veïns i entitats del poble que, després de ser validades pels tècnics municipals, acompleixen els requisits establerts.

 • 13 de desembre de 2017 Dona'ns la teva opinió Enquesta sobre programació cultural

  Des de l’àrea de Cultura s’ha endegat un projecte de cara a l’any vinent, per poder tenir una programació més estable pel que fa als espectacles culturals del municipi, concretament en períodes de tres mesos. D’aquesta manera, el poble podrà gaudir d’una àmplia programació durant l’any i d’una gran varietat d’espectacles.

 • 24 de novembre de 2017 Nous espais per enganxar-hi cartells Cartellera a l'escola bressol

  Un dels compromisos adquirits pel Consistori en el procés participatiu sobre els mitjans de comunicació celebrat mesos enrere amb les entitats del municipi va ser la instal·lació de plafons i vitrines per enganxar-hi cartells, a diferents punts del poble.

Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:30