Participació

Notícies

 • 23 de juliol de 2018 Valoració tècnica de les propostes dels pressupostos participatius Imagina l'Ametlla

  El passat divendres 20 de juliol va finalitzar el període establert per presentar propostes d'inversió pels pressupostos participatius 2018-2019, i ara comença una segona fase en què es farà una valoració tècnica de les propostes presentades.

 • 10 de juliol de 2018 Nous passos en l'execució dels compromisos dels pressupostos participatius 2017-2018 Reunió amb Progat i Daina

  Aquest matí s'han dut a terme diferents accions per avançar cap a l'execució de dues de les propostes que es varen recollir en els anteriors pressupostos participatius. 

  Per una banda, la regidora de Participació Dolors Ferrer i el tècnic de Medi Ambient s'han reunit amb representants de Progat l'Ametlla i Fundació Daina per abordar la futura construcció d'un refugi per a gats.

 • 3 de juliol de 2018 Els pressupostos participatius de l’any passat ja comencen a ser una realitat Nous bancs a l'Espai Municipal de Can Camp

  El passat desembre va cloure el termini per votar les diferents propostes d’inversió del projecte de pressupostos participatius de l’any 2018. Després que 445 veïns participessin, l’equip de govern es va comprometre a portar a terme la realització de totes les propostes, com a mesura per incentivar la participació en properes edicions.

Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:30