La quarta edició de l’OnCodines Trail torna a fer parada a l’Ametlla

Dijous, 11 d'abril de 2024 a les 00:00

Un any més, i ja en van quatre, l’Ametlla del Vallès se suma a l’OnCodines Trail, un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips, que té com a objectiu principal recaptar fons que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació Enriqueta Villavecchia.

En virtut del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, el Consistori col·labora amb la cursa acollint un dels principals avituallaments, el de l’esmorzar, el qual es trobarà a la plaça de l’Ajuntament on, a més, els equips participants hi trobaran altra mena de serveis com el de fisioteràpia, per ajudar-los a assolir el repte.

La quarta edició de l’OnCodines Trail recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental, Vallès Occidental i el Moianès, en tres recorreguts a escollir, un de 80 km, un de 60 km i un de 40 km, transcorren pels municipis de Santa Eulàlia de Ronçana, l’Ametlla del Vallès, la Garriga, el Figaró, Sant Martí de Centelles, Sant Quirze de Safaja, Castellterçol, Gallifa, Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines. Tal com indica l’organització, es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans.

En el moment d’escriure aquest article es compta amb la participació confirmada de 227 equips i de 270 persones voluntàries, i s’han recaptat més de 160.000 €.

Tothom que vulgui pot fer un donatiu a través de la pàgina web oncodinestrail.cat

Darrera actualització: 11.04.2024 | 12:11