L’hort comunitari de l’Ametlla del Vallès segueix endavant

Dijous, 9 de juny de 2022 a les 11:00

Dijous 2 de juny es va presentar el projecte d’hort comunitari de l’Ametlla del Vallès, en una sessió participativa a la qual es va convidar a entitats i agents socials del poble, i en què hi van intervenir el regidor d’Acció Social Jaume Durall, l’alcalde Pep Moret, la Norma Prat com a referent tècnica del Servei de Suport als Serveis Socials Bàsics de la Diputació de Barcelona, i en Josep Maria Vallès, coordinador de la Cooperativa Tarpuna.

La iniciativa d’implementar un hort comunitari a l’Ametlla del Vallès neix dels serveis socials municipals de i la regidoria d’Acció Social. Si bé aquesta iniciativa inicialment anava dirigida a aquella població amb més dificultats en l’àmbit socioeconòmic, una vegada treballat el projecte amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Cooperativa Tarpuna, se li ha acabat donant un enfocament comunitari per tal que tota la població de l’Ametlla del Vallès pugui beneficiar-se’n. Es pretén, doncs, que aquest hort esdevingui un espai de relació comunitària intergeneracional, un punt de trobada, un espai per conèixer el veí i la veïna i promoure un estil de vida saludable, una experiència d’autoaprenentatge i productiva que complementarà la dieta diària de les famílies amb aliments frescos, locals i ecològics.

Per tal de participar en aquest projecte, passat l’estiu s’obrirà el termini d’inscripcions que es comunicarà amb antelació pels canals de l’Ajuntament. 

Darrera actualització: 09.06.2022 | 11:26