Joventut

Notícies

 • 29 d'abril de 2019 El jove talent artístic se cita a la MAV MAV 2019

  Els joves artistes de l’Ametlla del Vallès i rodalia tenen una cita a la Mostra d’Arts Visuals Jove (MAV) de l’Ametlla del Vallès, que enguany arriba a la seva vuitena edició.

  La MAV és una iniciativa de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament que vol ser un aparador perquè els joves talents artístics del poble puguin exposar el seu art, fet amb diferents disciplines i tècniques (fotografia, vídeo, pintura, dibuix, escultura, etc.).

 • 22 de febrer de 2019 Feliubadaló: els joves hi diuen la seva Joves Feliubadaló

  El passat dimecres 20 de febrer es va celebrar una nova trobada amb joves ametllatans dins del procés participatiu Feliubadaló. El consistori es va reunir amb diferents joves associats, representants d'entitats del poble com Skaters, Esplai GEPA, Músics de l'Ametlla, Casal de Joves i Gitanes.

 • 13 de febrer de 2019 Gerard Caudet, premiat al Campionat territorial de Motociclisme de Barcelona Trial

  El passat dissabte 9 de febrer, el veí de l'Ametlla Gerard Caudet va ser guardonat pel Campionat territorial de Motociclisme de Barcelona 2018. La gala de lliurament dels premis del trofeu Diputació, Memorial Miquel Martínez, es va celebrar a Sant Just Desvern. El nostre jove pilot de trial va rebre el 3r premi en la categoria de base benzina.

Darrera actualització: 26.05.2017 | 11:05