El PICA obre de nou les portes

Dijous, 4 de gener de 2024 a les 00:00

Després de restar tancat gairebé dos anys, el Punt d’Informació i Calaix d’Activitats dirigit al jovent del poble, popularment conegut com a “PICA”, torna a obrir les portes de la mà d’una nova dinamitzadora, l’Erènia.

El PICA reprèn l’activitat per continuar informant, orientant, dinamitzant i assessorant el jovent de l’Ametlla del Vallès sobre tots els temes que siguin del seu interès. Està ubicat sota la Biblioteca, just al costat de la Sala Polivalent, i s’accedeix pel carrer Sebastià Bassa.

El seu horari és de dilluns a divendres de 15.30 h a 20 h, i es pot contactar per telèfon o Whastapp al 671409890, o a través d’Instagram (@picajoves).

A banda dels serveis que li són propis, el PICA també n’ofereix d’altres d’accés lliure i gratuït, com són:

𝗦𝗲𝗿𝘃𝗲𝗶 𝗱'𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗼́ 𝗶 𝗔𝘀𝘀𝗲𝘀𝘀𝗼𝗿𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘀𝗼𝗯𝗿𝗲 𝗗𝗿𝗼𝗴𝘂𝗲𝘀 𝗶 𝗦𝗮𝗹𝘂𝘁 (SIADis)
Servei especialitzat en el qual et pots adreçar per informar-te i assessorar-te sobre dubtes, qüestions o problemàtiques relacionades amb les drogues i el seu consum, l’ús de pantalles, sexualitat, salut emocional, etc.

- Persona de referència: Carla
- Hores a convenir i 24 h online
- 680 52 08 99
- siadis@c17.cat
- @c17pla

𝗘𝘀𝗰𝗼𝗹𝘁𝗮 𝗝𝗼𝘃𝗲
Espai d’autocura i autoconeixement en el qual pots compartir com et sents, resoldre dubtes o comentar certes preocupacions amb l’objectiu de cercar solucions i obtenir eines per millorar el benestar emocional i la qualitat de vida.

- Persona de referència: Núria (psicòloga)
- Dilluns i dimecres de 15.30 h a 20 h o en horaris a concertar.
- 662 94 36 31

𝗢𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁𝗮𝗰𝗶𝗼́ 𝗷𝘂𝘃𝗲𝗻𝗶𝗹
Servei d’informació, orientació, assessorament i acompanyament juvenil per construir el teu projecte de vida: autoconeixement professional, suport en la cerca de feina, assessorament laboral, suport en la gestió de tràmits, etc.

- Persona de referència: Irene (orientadora)
- Tots els dijous de 10 h a 13 h o bé de forma virtual en altres horaris. Imprescindible cita prèvia.
- 671 60 01 89
- @ojvallesoriental

Darrera actualització: 04.01.2024 | 09:24