Consum

OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ I DEFENSA AL CONSUMIDOR

L'Oficina Municipal d’Informació i Defensa al Consumidor és un oficina integrada a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, que informa als consumidors sobre els seus drets i deures en temes de consum i tramita les seves queixes i reclamacions.

Intervenim i assessorem exclusivament en temes de conusum. 

No són competència d’aquesta oficina: litigis o conflictes entre particulars i els conflictes on hi hagi indicis de delicte o estafa.

COM TRAMITAR LA MEVA QUEIXA/RECLAMACIÓ:

A través de l’ Oficina Virtual de Consum .

Decarrega  el full d’imprès de reclamació i fes-lo arribar al Registre d’Entrada Municipal.

Presencialment els dimecres, demanant cita prèvia.

DEMANEU CITA PRÈVIA TRUCANT AL 93 843 25 01 – EXT. 109 o a través de correu electrònic a comerc@ametlla.cat

Notícies

  • 12 de maig de 2021 Trobada d’estàtues humanes, el 22 de maig al parc de Maria Lluïsa Trobada d’estàtues humanes

    Qui no ha passejat mai per la Rambla de Barcelona i hi ha trobat estàtues humanes caracteritzades de diferents personatges, ben quietes ben quietes, que s’han mogut quan se’ls ha donat un “incentiu”?

  • 29 de gener de 2021 Sorea és ara Agbar Canals d'atenció d'Agbar

    Agbar anuncia que ha fet un pas endavant en la integració en el grup al qual pertany Sorea i ha evolucionat cap a una única marca de serveis del cicle integral de l’aigua a Catalunya. En aquest sentit, Sorea ha transmès a Societat General d’Aigües de Barcelona, S.A.U. (Agbar) la seva branca d’activitat de gestió del cicle integral de l’aigua que Sorea ha desenvolupat fins ara a Catalunya.

  • 30 de desembre de 2020 Crònica del Ple ordinari de 28 de desembre Ple

    El dilluns 28 de desembre es va celebrar el darrer Ple ordinari de l’any 2020, un Ple que va comptar amb la presència de tots els càrrecs electes tret de la regidora Teresa Bada (JXA), i que constava de punts de molta rellevància com l’aprovació inicial del pressupost 2021, l’aprovació de les bases per l’adjudicació de 25 habitatges amb protecció oficial en règim general de lloguer al Maset Nou, o l’aprovació Inicial del Pla de Millora Urbana de Can Draper.

Activitats

Darrera actualització: 14.03.2018 | 13:21