Consum

OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ I DEFENSA AL CONSUMIDOR

L'Oficina Municipal d’Informació i Defensa al Consumidor és un oficina integrada a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, que informa als consumidors sobre els seus drets i deures en temes de consum i tramita les seves queixes i reclamacions.

Intervenim i assessorem exclusivament en temes de conusum. 

No són competència d’aquesta oficina: litigis o conflictes entre particulars i els conflictes on hi hagi indicis de delicte o estafa.

COM TRAMITAR LA MEVA QUEIXA/RECLAMACIÓ:

A través de l’ Oficina Virtual de Consum .

Decarrega   el full d’imprès de reclamació i fes-lo arribar al Registre d’Entrada Municipal.

Presencialment els dimecres, demanant cita prèvia.

DEMANEU CITA PRÈVIA TRUCANT AL 93 843 25 01 – EXT. 109 o a través de correu electrònic a comerc@ametlla.cat

Notícies

 • 14 de maig de 2019 El Mercat Boig de primavera omple el Passeig d’intercanvis Mercat Boig primavera 2019

  El passat diumenge 5 de maig es va celebrar una nova edició del Mercat Boig de primavera, el mercat de venda i d’intercanvi de productes de segona mà i serveis. Aquest mercat, que té com a finalitat última fomentar la sostenibilitat i la solidaritat amb un munt de parades de particulars amb objectes usats però encara amb vida útil, va omplir de parades el Passeig de l’Ametlla durant tot el matí.

 • 4 d'abril de 2019 Període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Preinscripció curs 2019-2020

  Del 24 d’abril al 14 de maig és el període de preinscripció al curs 2019-2019 de l’ Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès , que ofereix una àmplia oferta formativa:

  Cor jove, coral d’adults, combos, conjunts instrumentals, llenguatge musical, creació i edició digital, tastets instrumentals, sensibilització (de 3 a 6 anys), tallers per a nadons, grup de batucada jove...

 • 27 de febrer de 2019 Ja tenim aquí la Guia de l'Ametlla! Guia

  Aquest mes el Diari arriba a les llars molt ben acompanyat amb una nova edició de la Guia de l’Ametlla del Vallès . Un recull apamat d’allò que es pot trobar al poble tant per als de casa com per als que ens visiten.

Darrera actualització: 14.03.2018 | 13:21