TapAmetlla

Dijous, 16 d’abril de 2015

El TapAmetlla és una iniciativa de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès que es tradueix una mostra gastronòmica, en què difeferens establiments de restauració del municipi concursen en un concurs de tapes, les quals són votades de forma popular.

El TapAmetlla s'ubica a la plaça de l'Ajuntament un vespre de primavera, amb la intenció que els participants puguin gaudir d’un bon àpat tot degustant les més elaborades invencions dels nostres negocis de restauració i alimentació.

Cada ciutadà que vulgui participar al TapAmetlla haurà d’obtenir un tríptic amb tota la informació sobre els establiments participants i sobre les tapes que presenten. El mateix tríptic disposarà d’unes caselles on els comensals hauran de valorar d'1 a 5 la tapa degustada. Aquests tríptics estaran a disposició del públic el mateix dia al recinte firal, i s’hauran d’emplenar amb el nom, telèfon i correu electrònic del concursant, i entregar a la carpa de l’Ajuntament fins les onze de la nit. Cada tapa costarà al voltant de dos o tres euros i anirà acompanyada d'una copeta per ajudar a pair el menjar.

Els establiments amb les tapes més votades seran obsequiats amb els premis Tapa d'or, Tapa de plata i Tapa de bronze, i amb la seva corresponent acreditació.

Activitats paral·leles

La jornada està acompanyada d'un seguit d'activitats de dinamització, tals com concerts o espectacles de grups emergents del municipi.

 

Darrera actualització: 9.03.2016 | 12:38