Nou impuls al projecte “Impulsa’t”

Dimarts, 19 de març de 2024 a les 08:00

Aquest mes de març ha tingut lloc la signatura dels nous convenis entre l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, l’institut Eugeni Xammar i els centres col·laboradors, per dur a terme el segon bloc d’activitats pràctiques del segon quadrimestre del projecte “Impulsa’t”, amb el qual alumnat adscrit canviarà d’empresa per realitzar les pràctiques i descobrir diferents àmbits del món professional. S'afegeixen noves col·laboracions: la residència Francesca Roig i Labarbe.

Aquestes són les empreses que participen en el projecte:

- Can Moncau
- La Perla Selecta
- Taller SB Automoció
- Taller Auto Fontcab
- Miranius
- Clínica Veterinària l'Ametlla
- Escola Els Cingles
- Escola Bressol Municipal l'Ametller
- Residència Francesca Roig
- Labarbe

“Impulsa’t” és un programa de diversificació curricular que té com a finalitat afavorir a l’alumnat de 3r i 4t de l’ESO l’assoliment dels objectius i les competències bàsiques de l’etapa, i obtenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria, millorant el seu nivell educatiu i desenvolupant competències personals i laborals.

Per poder desenvolupar l'àmbit pràctic dels programes de diversificació curricular en la realització d'activitats fora del centre, empreses i serveis del municipi acullen aquests alumnes perquè duguin a terme aquestes activitats que són de tipus pràctic, i no pas de tipus laboral o professional.

Darrera actualització: 20.03.2024 | 10:48