Es crea el “Consell de Consens”

Dimecres, 19 de juliol de 2023

El Ple extraordinari celebrat el 17 de juliol va aprovar la creació d’un nou òrgan de treball anomenat “Consell de Consens”, amb els vots a favor dels càrrecs electes de l’equip de govern i l’abstenció dels de l’oposició.

El “Consell de consens” és un òrgan que vol de facilitar la comunicació entre els diferents grups polítics que integren el Consistori, i que també té per objectiu, entre d’altres, posar a debat aquells temes que pel seu calat necessiten un ampli consens, així com posar de manifest la voluntat de l’equip de govern d’actuar amb la màxima transparència pel que fa a la resta de formacions polítiques.

Aquest consell té la seva pròpia dinàmica: convocatòria, ordre del dia, debats i acords i compromisos, una periodicitat mensual (cada segon dijous de cada mes, a les 19 h a la Sala de Banderes de l'Ajuntament), i està integrat per quatre regidors/es d’Ametlla’t, dos regidor/es de Junts per l’Ametlla, i dos regidors/es d’Esquerra Republicana de Catalunya. Els càrrecs electes sense responsabilitats de govern designats a participar en aquest òrgan tindran una retribució de 50 € per assistència.

Integrants del Consell de Consens:

Ametlla't

Junts per l'Ametlla - Compromís Municipal

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal

Darrera actualització: 19.07.2023 | 18:18