Es crea el “Consell de Consens”

Dimecres, 19 de juliol de 2023 a les 00:00

El Ple extraordinari celebrat el 17 de juliol va aprovar la creació d’un nou òrgan de treball anomenat “Consell de Consens”, amb els vots a favor dels càrrecs electes de l’equip de govern i l’abstenció dels de l’oposició.

El “Consell de consens” és un òrgan que vol de facilitar la comunicació entre els diferents grups polítics que integren el Consistori, i que també té per objectiu, entre d’altres, posar a debat aquells temes que pel seu calat necessiten un ampli consens, així com posar de manifest la voluntat de l’equip de govern d’actuar amb la màxima transparència pel que fa a la resta de formacions polítiques.

Aquest consell té la seva pròpia dinàmica: convocatòria, ordre del dia, debats i acords i compromisos, una periodicitat mensual (cada segon dijous de cada mes, a les 19 h a la Sala de Banderes de l'Ajuntament), i està integrat per quatre regidors/es d’Ametlla’t, dos regidor/es de Junts per l’Ametlla, i dos regidors/es d’Esquerra Republicana de Catalunya. Els càrrecs electes sense responsabilitats de govern designats a participar en aquest òrgan tindran una retribució de 50 € per assistència.

Integrants del Consell de Consens:

Ametlla't

Junts per l'Ametlla - Compromís Municipal

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal

Darrera actualització: 19.07.2023 | 18:18