Ja tenim aquí la Guia de l'Ametlla!

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 00:00

Aquest mes el Diari arriba a les llars molt ben acompanyat amb una nova edició de la Guia de l’Ametlla del Vallès. Un recull apamat d’allò que es pot trobar al poble tant per als de casa com per als que ens visiten.

La guia esdevé una amalgama de patrimoni cultural, turístic i comercial alhora que permet fer una immersió al passat i al present del municipi. Per això s’enceta amb una introducció històrica, des d’una vessant geogràfica i demogràfica, que permet indagar en les nostres terres i la nostra gent.

Segueix amb pinzellades de llocs emblemàtics: Can Xammar de Baix, Can Draper, l'Església de Sant Genís, fonts i arbres monumentals o l'itinerari Xammar que traça un fil conductor per alguns dels indrets relacionats amb el periodista català de família estretament vinculada al poble.

Més endavant hi trobem recorreguts per les masies més notòries de la història de l’agricultura ametllatana i els refugiats, les fonts i el bosc de ribera, el nou carril bici, el modernisme d'estiueig nodrit dels sis anys que Manuel Joaquim Raspall va ser arquitecte municipal, entre molts d’altres.

Així mateix, al final s’hi inclouen les celebracions principals de la vila, plànols dels diferents barris, telèfons d'interès, informació dels equipaments municipals, una relació d'entitats i associacions i un llistat d'empreses i comerços, que finalitza amb anuncis d’interès local

Darrera actualització: 27.02.2019 | 12:06

Imatges

Guia