Servei de Transport a Demanda

El servei de Transport a Demanda (TAD) el realitza els taxis de l'Ametlla del Vallès.

Els veïns/es que vulguin fer-ne ús, han de reservar-lo prèviament, trucant al telèfon de l'AMTU 900 69 65 66. La reserva s’ha de fer el dia abans, indicant l’origen, la destinació, l’horari, i les persones que en faran ús. El TAD és un servei de transport públic compartit i, per tant, en cas de fer rutes similars, els usuaris comparteixen el transport. En aquest sentit, sempre es garanteix el punt d'origen i el de destinació, però el recorregut pot variar en funció de les demandes dels usuaris. En el moment en què ja s'ha completat l'organització del servei per al dia sol·licitat, l’AMTU informa l’usuari que la reserva ja és efectiva.

Pel ciutadà, el transport té un preu de només 1 euro, ja que l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es fa càrrec d'una part del cost del servei.

El servei de Transport a Demanda de l'Ametlla del Vallès facilita la connexió de tots els ciutadans i ciutadanes del municipi, especialment dels que es troben més allunyats del centre urbà i de serveis principals com: l’Ajuntament, el C.A.P, la Zona Esportiva, Can Camp (espai municipal) o el Centre Comercial. Per això, el servei es fa amb origen o destinació a una d’aquestes parades. 

Quin cost té:

1€

Qui pot sol·licitar-ho:

Tothom, trucant el dia abans al 900 69 65 66

Darrera actualització: 16.05.2019 | 11:34