XXI Trofeu Marc Muntanya

Dimecres, 25 d'octubre de 2017 a les 12:19

El proper diumenge 29 d'octubre el Camp de Futbol Municipal Josep Costa de l'Ametlla del Vallès acollirà el XXI Trofeu Marc Muntanya, el qual enfrontarà l'Agrupació de Veterans de l'Ametlla amb el Decano a partir de les 8.30h del matí.

A continuació transcrivim l'escrit que ha fet la família Muntanya-Ponsa amb motiu d'aquest esdeveniment:

"Fa ja 21 anys que, tot jugant un partit de futbol amb l’equip de veterans de l’Ametlla ens va deixar, de mort sobtada. L’esglai va ser per a tots els seus companys que no el van poder ajudar.

Ens van trucar des de l'Hospital de Granollers per a dir-nos que havia patit un desmai. Al moment vam tenir la certesa de que era greu i no ens vam equivocar. Ja havia mort. Ho va fer practicant l’esport que li agradava.

Els seus amics i d’altres que s’hi ha anat sumant fan cada any, en aquestes dates, un partit per recordar-lo. La família ens sentim honorats pel seu gest. A l’acabar esmorzem plegats.

El Marc era, com sabem tots, un jove exquisit-generós-amatent a tot allò que l’envoltava. Sí l’exasperaven dues coses: els arbitres de futbol i els mals conductors a la carretera. Veure’l enfurismat feia riure, tenint en compte que era l’home tranquil amic de tothom.

Altra frase curiosa seva era: “Ara torno...” i potser tardava la resta de la jornada.

El trobem a faltar. Necessitem la seva fina ironia i el seu sentit comú. També la seva bona cuina, la seva passió per l’art, la música, pel teatre, on anàvem plegats.

Potser allà on es troba pot fer tot el què desitja i han organitzat un equip de veterans amb el Josep Costa, entre altres. Segur que no els faltaran companys per a configurar un equip.

Gràcies amics veterans del Marc, estimem el vostre gest. Segur que el Marc ens està observant amb sornegueria".

Darrera actualització: 25.10.2017 | 12:22