Participació

Participació Ciutadana

L'àrea de Participació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha implementat la plataforma "Imagina l'Ametlla", al qual aglutina els processos participatius promoguts pel Consistori, on s'hi troba tota la informació i els mecanismes de participació.

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès no disposa, a hores d'ara, d'altres mecanismes i/o ens de participació més enllà dels de la pròpia àrea de Participació del Consistori.

Documents

Enllaços

Notícies

  • 11 de novembre de 2022 La primera trobada del Pla de Barris reuneix més de quaranta veïns i veïnes Primera trobada del Pla de Barris

    El passat dimecres 9 de novembre es va celebrar la primera trobada del Pla de Barris, en què la regidora de Barris Raquel García i l’alcalde i regidor de Participació Ciutadana Pep Moret varen presentar els objectius que hi ha rere el seu desenvolupament, i atendre els comentaris de la vora quaranta de veïns i veïnes del poble que van assistir a la reunió.

  • 7 d'octubre de 2022 Primera trobada del Pla de Barris Primera trobada del Pla de Barris

    Dimecres 26 d’octubre tindrà lloc la primera trobada del Pla de Barris, una reunió oberta a tota la ciutadania que té com a objectiu designar els representants de cada zona del poble en el Consell de Barris, un ens que vol propiciar una comunicació més àgil i fluida entre l’Ajuntament i els barris del municipi.

  • 3 d'octubre de 2022 Tallers participatius sobre l’Avanç del POUM POUM

    L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès organitza dos tallers participatius vinculats a l’Avanç del POUM, el qual va ser aprovat inicialment el 26 de juliol.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:04