Igualtat

Documents

Enllaços

Notícies

  • 25 de novembre de 2023 Manifest del dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 25N

    Avui, 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, afirmem ben alt i clar que la lluita contra les violències masclistes és una lluita col·lectiva que necessita de tota la societat. Perquè les violències masclistes no són un fet aïllat ni privat. Perquè les violències masclistes són el principal problema de seguretat pública que té el país. Perquè no són un problema de les dones. Són un problema de tota la societat.

  • 13 de novembre de 2023 Commemoració del 25N a l’Ametlla del Vallès Commemoració del 25N a l’Ametlla del Vallès 2023

    Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, 25 de novembre, l’àrea de Benestar Social, Famílies, LGBTQIA+ i Equitat de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, amb el suport d’altres regidories, organitza un seguit d’activitats i actes per tal de commemorar, donar visibilitat i continuïtat a la lluita per la igualtat efectiva amb independència del sexe, gènere i orientació sexual.

  • 9 de novembre de 2023 Càpsula formativa “Agents d’igualtat” Càpsula formativa “Agents d’igualtat”

    L’àrea de Igualtat, Feminismes, LGBTIQ+ i equitat organitza una càpsula informativa d’agents d’igualtat, per adquirir eines i recursos per actuar davant les violències masclistes.

Darrera actualització: 28.06.2019 | 12:33