Notícies

Pàgina 1 de 32
 • Informació 21 de setembre de 2017 1a fase dels pressupostos participatius

  L'elaboració dels pressupostos participatius ja està en marxa, i s'ha iniciat una primera fase que s'allargarà fins el dia 10 d'octubre, en què tothom que ho desitgi pot presentar les seves propostes d'inversió (no de manteniment), per un valor màxim de 120.000€.

  Es pot presentar més d'una proposta, sempre i quan la suma total no superi aquesta xifra.

 • Desenes de persones s'han reunit a la plaça de l'Ajuntament 20 de setembre de 2017 Desenes de persones en defensa de les institucions catalanes

  Desenes de persones s'han congregat aquest vespre a la plaça de l'Ajuntament en defensa de les institucions catalanes, després dels fets esdevinguts al llarg del dia d'avui.

  L'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González, i les regidores Dolors Ferrer i Roser Ametller, han llegit el manifest "Catalunya en estat de setge", promogut per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que podeu llegir a continuació.

  L'acte ha conclòs amb el cant dels Segadors i amb crits d'"independència" i "No tinc por!"

 • Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 20 de setembre de 2017 Concentració en defensa de les institucions catalanes

  Davant els fets esdevinguts al llarg del dia d'avui, l'equip de govern de l'Ajuntament informa que hi ha convocada una concentració en defensa de les institucions catalanes a Barcelona, davant de Vicepresidència del Govern (Rambla Catalunya 19).

  Concentració a l'Ametlla

  Així mateix, també s'informa que hi ha convocada una altra concentració avui mateix , a les 20h la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès , en què es llegirà un manifest.

 • Andreu González, signant la notificació dirigida a la Fiscalia 19 de setembre de 2017 Andreu González demana a la Fiscalia que derogui les instruccions donades a la Policia Local

  Aquest matí, l'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González i Gil, ha signat una notificació dirigida a la Fiscalia sol·licitant que es deroguin les instruccions que ha donat a les policies locals, ja que no té competències a tal efecte i els demana fer funcions que no els corresponen.

 • Taller hi ha pares i mares perfectes? 19 de setembre de 2017 Hi ha pares i mares perfectes?

  Els dies 2 i 3 d'octubre es donarà el tret de sortida a un nou curs de les Activitats de Suport i Acompanyament a les Famílies, que començarà amb un taller de dues sessions titulat "hi ha pares i mares perfectes? Com ser uns bons guies per als nostres fills i filles", que anirà a càrrec de Bea Casanoves, terapeuta gestalt, coach, mediadora familiar i mare.

  Ambdues sessions es faran a l'escola Bertí, de 18 a 20h prèvia inscripció . S'ofereix servei de canguratge ((3-12 anys / 16h a 20:30h) prèvia sol·licitud a beltrangr@ametlla.

 • Ajuts de material escolar i llibre i les beques esportives 2017-2018 18 de setembre de 2017 S'obre el termini per a tramitar els ajuts per a activitats esportives i material escolar i llibres

  Fins el dia 3 d’octubre es poden tramitar els ajuts per a activitats esportives i per material escolar i llibres curs 2017/2018.

  Qui pot sol•licitar-ho?

  Poden ser beneficiaris els infants/adolescents empadronats al municipi de l’Ametlla del Vallès que es trobin en una situació familiar amb necessitats social i/o econòmiques , i que estiguin cursant el segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària ESO.

 • Mercat Setmanal de l'Ametlla del Vallès 18 de setembre de 2017 Nou mercat setmanal

  En els darrers mesos des de la regidoria de Comerç s’ha treballat per aconseguir que l’Ametlla del Vallès tingui un mercat setmanal els diumenges. Un cop la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ja l’ha aprovat, ara és el moment de definir com ha de ser aquest mercat: localització, productes a vendre, horaris, etc.

 • Vídeo resum de la Festa Major 2017 15 de setembre de 2017 Vídeo de la Festa Major

  Amb motiu de la Festa Major d'enguany, us presentem un vídeo que és el resum d'algunes de les activitats més destacades.

  Esperem que us agradi!

 • Pressupostos participatius 14 de setembre de 2017 Tret de sortida dels pressupostos participatius de l'Ametlla

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha començat el procés per impulsar els pressupostos participatius per tal que els ciutadans i ciutadanes puguin proposar, debatre i decidir el destí de 120.000 d’euros de la partida d'inversions del pressupost municipal per a l’any 2018.

 • Portada del Diari de l'Ametlla de setembre de 2017 13 de setembre de 2017 Diari de l'Ametlla de setembre

  Amb uns quans dies de demora, ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla número 151, corresponent al mes de setembre de 2017.

  Entre molt altre contingut, descata l'anunci del proper inici de 3 processos participatius relacionats amb els pressupostos municipals, el mercat setmanal i permetre, o no, fet topless a les piscines municipals, sengles espcials sobre la Festa Major i la celebració de la Diada, i l'anunci de l'imminent inici de la celebració del 25è aniversari de l'Agrupació de la Gent Gran.

 • Regidors/es de l'Ajuntament cantant Els Segadors 12 de setembre de 2017 L'Ametlla celebra la Diada mirant el futur


  El dilluns 11 de setembre el parc Joan Plumé va ser l'escenari de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a l'Ametlla del Vallès, una celebració que va comptar amb la presència de força públic entre el qual hi havia gairebé tots els càrrecs electes de l'Ajuntament i familiars de l'exalcalde republicà, Joan Plumé.

 • Assemblea i festa del barri de Can Camp 2017 12 de setembre de 2017 Assemblea i festa dels veïns del barri de Can Camp

  Coincidint amb el 50è aniversari del barri de Can Camp, el proper dissabte 16 de setembre l'Associació de Veïns d'aquest barri organtiza la seva tradicional festa, que com és habitual les darrers anys es farà als jardins del CITA.

  L'acte constarà de la celebració de l'assemblea veïnal, a les 12h, la qual anirà seguida per un dinar veïnal a partir de les 14h amb festa per a tothom.

Pàgina 1 de 32
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47