Notícies

Pàgina 1 de 27
 • Servei de renovació del DNI a l'Ametlla del Vallès 23 de març de 2017 Servei de renovació del DNI a l'Ametlla, el 4 de maig

  L'Ametlla del Vallès comptarà amb el servei de renovació del DNI els dies 4 i 8 de maig.

  El 4 és el dia en què es presentarà la documentació i es tramitarà el DNI, i el 8 és el dia en què es recollirà.

  Per tal d'acollir-se a aquest servei, és imprescindible demanar hora prèviament trucant a l'oficina de la Policia Local, al número 93 843 28 45.

 • Presentació targeta de fidelització comercial 23 de març de 2017 L'àrea de Comerç presenta un nou projecte de dinamització als comerços del poble

  Promogut per l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, el passat dimecres 22 de març es va presentar una nova proposta de dinamització comercial davant d'una vintena de representants dels comerços del poble, que varen rebre una primera sessió formativa.

 • Xerrada sobre cooperatives del cicle consum conscient 23 de març de 2017 Energia renovable cooperativa, a la llar i al municipi

  Dimarts 21 de març va tenir lloc la xerrada sobre cooperatives de consum ecològic de l’Ametlla Verda, en què els grups de consum La Magrana i La Magrana Vallesana ens van ensenyar que existeixen altres maneres de consumir aliments ecològics més econòmiques, més justes i més sostenibles.

 • Camp de vol de Llerona 22 de març de 2017 Caminada pel Pla de Llerona

  El proper diumenge 26 de març començarà una nova edició del Cicle de Caminades de l'Ametlla, organitzat per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament amb el suport del grup 3 i Més.

  Aquesta primera caminada serà pel Pla de Llerona, i constarà del següent recorregut:

 • Reunió de seguretat i medi ambient 22 de març de 2017 El 28 de març, reunió sobre consells de seguretat amb els veïns del poble

  El proper dimarts 28 de març, a les 19.30h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret de l'Ametlla del Vallès, tindrà lloc una reunió en què s'assessorarà als veïns i veïnes del poble en termes de seguretat preventiva, per tal d'evitar situacions de robatori a les seves llars.

  Aquesta reunió, oberta a tothom, ha estat promoguda per l'àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament, i anirà a càrrec del cos de Mossos d'Esquadra. 

 • Tiral Clàssic 2017 22 de març de 2017 76 bikers participen al II Trial clàssic l'Ametlla del Vallès 2017

  El diumenge 19 de març l'Open Trial Clàssic internacional va donar el tret de sortida a l'Ametlla del Vallès.

  La pista annexa del pavelló municipal va acollir la zona de pàdoc, i el bosc del davant la zona 1 d'un circuit que va comptar amb set zones més, ubicades seguint la via verda fins la Font del Racó.

 • Cafè Club de Feina 2017 21 de març de 2017 Comença el Cafè Club de Feina

  Aquest matí ha començat una nova edició del Cafè Club de Feina, una iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament que s'ha recuperat de la legislatura anterior i que vol ser un on s'ofereixen les eines necessàries per a la recerca activa de feina i desenvolupar, a través de l'acompanyament i l'assessorament, les competències necessàries.

 • Nou camí de Can Corominas 21 de març de 2017 Finalitza la 1a fase d'asfaltatge de part del camí de Can Corominas.

  Han finalitzat les tasques d'asfaltatge del camí de Can Corominas, des de la baixada Roca fins el passatge Corominas. Les tasques per finalitzar la urbanització de les voreres i serveis continuen segons el calendari previst.

 • Expo d'Humana 20 de març de 2017 La Biblioteca Municipal Josep Badia acull una exposició d'Humana sobre la dona

  Humana Fundación Pueblo para Pueblo , organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, impulsa a l’Ametlla del Vallès una exposició que posa en valor el paper actiu de la dona en el desenvolupament del planeta. Es titula “Humana i la importància de la dona en el desenvolupament” i es pot veure des del 20 fins al 30 de març a la Biblioteca Municipal Josep Badia.

 • taller d'autodefensa per a dones 20 de març de 2017 Una quinzena de dones participen al taller de defensa personal

  El dissabte 18 de març va tenir lloc la primera de les dues sessions del taller gratuït de defensa personal per a dones, que organitza la Policia Local de l'Ametlla del Vallès en el marc de les activitats programades amb motiu del Dia de les Dones (8 de març) al poble.

 • Tramitació electrònica 17 de març de 2017 L'Ajuntament aposta per l'administració electrònica i per la formació dels usuaris

  Havent constatat les dificultats en l'ús de la tramitació electrònica per part de diferent segment d'usuaris, l'àrea de Noves Tecnologies i Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està treballant en la possible organització d'un taller formatiu sobre la tramitació electrònica, dirigit a empreses, comerços, proveïodrs, entitats i a particulars.

 • Programació 2n Cicle de Joves Intèrprets 17 de març de 2017 El 24 de març torna el Cicle de Joves Intèrprets

  El proper 24 de març es donarà el tret de sortida del 2n Cicle de Joves Intèrprets, un cicle de concerts que se celebra en el marc dels Concerts de Proximitat a Can Draper i que organitzen l'Escola Municipal de Música i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament.

  El Cicle de Joves Intèrprets pretén ser una plataforma per als joves músics més rellevants de l'actualitat, els quals han estat prèviament seleccionats per l'Escola Municipal de Música, i que han de garantir el relleu generacional dels seus mestres i mentors.

Pàgina 1 de 27
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47