Notícies

Pàgina 1 de 27
 • Nou forn de l'escola Bertí 19 de juny de 2018 La proposta més votada dels pressupostos participatius, ja és una realitat

  El dilluns 18 de juny l’alcalde de l’Ametlla del Vallès, Andreu González, i la regidora d’Ensenyament, Roser Ametller, varen comprovar la instal·lació del nou forn a la cuina de l’escola Bertí, la proposta més votada de la passada edició dels pressupostos participatius de 2018.

 • Presentació del projecte gimnàs de l'escola Bertí 19 de juny de 2018 El projecte del nou gimnàs de l’escola Bertí es presenta al Consell Escolar i a l’Amipa

  El dilluns 18 de juny l’arquitecte Jordi Sanz, acompanyat per l’alcalde Andreu González, el regidor de Territori, Carles Borràs, i per la regidora d’Ensenyament, Roser Ametller, va presentar el projecte del nou gimnàs de l’escola Bertí davant del Consell Escolar, professorat i membres de l’AMIPA, els quals varen poder resoldre dubtes.

 • Revetlles amb precaució 2018 19 de juny de 2018 Celebra la revetlla de Sant Joan amb precaució

  Dissabte 23 de juny celebrarem una de les festes més tradicionals del nostre país, la revetlla de Sant Joan. Aquesta festa està directament relacionada amb el foc i els petards i, per tant, cal prendre les mesures de prevenció i de seguretat necessaries per gaudir-les al màxim minimitzant els riscos.

 • Instal·lació del nucli central 18 de juny de 2018 Es col·loca el nucli central de les escales i ascensor de la passera de la C17

  Aquest matí s'han dut a terme les tasques de col·locació del nucli central de les escales i l'ascensor de la passera de la C17, que connectarà el centre del poble amb el barri de Pinar de Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi de l'Ametlla del Vallès.

 • Carril bici Can Draper 18 de juny de 2018 S'inicia l'asfaltatge del carril bici

  Els darrers dies s'ha iniciat l'asfaltatge del carril bici que transcorre pel camí de Can Draper, i que comunicarà la carretera de Sant Feliu fins el carrer del Pou de Glaç unint, així, el barri de Can Rexach amb el centre del poble.

 • Ple de l'Ajuntament 15 de juny de 2018 Ordre del dia del Ple extraordinari de 18 de juny

  El proper dilluns 18 de juny tindrà lloc un ple de caràcter extraordinari, a les 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, amb el següent ordre del dia:

 • Rodatge del curmetratge 14 de juny de 2018 Alumnes de l’IES Eugeni Xammar presenten un curt per a l’ONG CREART

  Els alumnes de 3r d'ESO de l’IES Eugeni Xammar han participat aquest curs al Projecte Reacciona, organitzat pel Taller de Cinema , amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

 • Justificant del centre de revelat fotogràfic 13 de juny de 2018 Es constata l'existència d'un centre de revelat fotogràfic de l'aviació militar a l'Ametlla l'any 1938

  Una recent troballa feta a l’arxiu municipal evidencia el que els més grans del poble encara recorden: l’existència, a l’Ametlla del Vallès, d’un servei de revelat fotogràfic directament vinculat a l’aviació republicana del camp de vol de Rosanes.

 • Festa Jove 2018 12 de juny de 2018 Festa jove per inaugurar la temporada de bany

  El proper divendres 22 de juny tindrà lloc, per segon any consecutiu, la "Festa Jove", una festa organitzada per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament amb la que es donarà per inaugurada la temporada de bany 2018, i que està dirigida a joves majors de 14 anys.

 • Passaport lector 12 de juny de 2018 Arriba la 3a edició del Passaport Lector: "Viatja i llegeix amb la Biblioteca"

  Aquest estiu la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret de l'Ametlla del Vallès torna a convidar els nens i nenes de 1r a 6è de primària a fer un viatge a través dels llibres, gràcies al Passaport Lector .

 • Piscina de Ca l'Arenys 11 de juny de 2018 L’Ametlla permetrà fer topless a les piscines municipals

  L’Ametlla del Vallès permetrà practicar el topless a les piscines de Can Camp i Ca l’Arenys, després que el 60,9% de les dones que han participat a la consulta sobre permetre, o no, aquesta pràctica s’hagi decantat per aquesta opció.

 • Food Truck Market Festival de l'Ametlla 11 de juny de 2018 Bona acollida del 1r Food Truck Market Festival

  El dissabte 9 de juny va tenir lloc la primera edició de la Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès, una jornada amb parades de moda, disseny, artesania i activitats de tot tipus en el marc de la primera trobada de Food Trucks de l’Ametlla, que durant tot el dia va omplir de gent la plaça de l’Ajuntament i que es va completar amb una trobada de furgonetes camper .

Pàgina 1 de 27
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47