Notícies

Pàgina 1 de 29
 • Joves Feliubadaló 22 de febrer de 2019 Feliubadaló: els joves hi diuen la seva

  El passat dimecres 20 de febrer es va celebrar una nova trobada amb joves ametllatans dins del procés participatiu Feliubadaló. El consistori es va reunir amb diferents joves associats, representants d'entitats del poble com Skaters, Esplai GEPA, Músics de l'Ametlla, Casal de Joves i Gitanes.

 • Microcomediassacras 20 de febrer de 2019 Els monòlegs arriben a la Sala de Teatre

  El proper 24 de febrer la Condal Unipersonal Teatral aterra a l'Ametlla del Vallès amb quatre microcomèdies sacres, un monòleg inquietant fins i tot per la comèdia. Seguint el seu tarannà, l’obra demana la participació activa del públic, que haurà de desvetllar alguns pecats.

  Entre rialla i rialla, l’actor ens destapa esdeveniments aterridors que van viure companys seus en edats tendres. Històries reals que, per espasmes de luxúria d’un (ir)reverent, barregen el drama més compacte amb el somriure pueril. 

 • Conveni amb el CVA 20 de febrer de 2019 Convenis amb les entitats esportives

  Aquest mes de febrer s’han renovat i signant els convenis amb les entitats esportives del nostre poble per un període de dos anys, prorrogable per dos més, en base al Reglament d’Ús d’Instal·lacions Esportives Municipals (RIEM) aprovat per l’Ajuntament.

 • Llar de contes febrer 2019 19 de febrer de 2019 El 24 de febrer, Llar de contes a Can Plantada

  Amb el lema "Gaudim dels contes en família", el proper diumenge 24 de febrer tindrà lloc una nova edició de la Llar de contes, que organitza l'entitat Cal Llibre .

  La narració dels contes anirà a càrrec de les 3 Mercès, a les 16.30h a la Masia de Can Plantada.

 • Camp 15 de febrer de 2019 Es completen les millores al camp de futbol

  Amb la instal·lació de la gespa artificial, el Camp de Futbol Municipal Josep Costa ha sigut objecte d’una sèrie de millores. Les més recents són les noves banquetes per als partits de futbol 7, quatre porteries mòbils d’alumini per als entrenaments dels més menuts i quatre bancs dobles per als vestidors.

 • Coral 13 de febrer de 2019 Concert de corals, el 17 de febrer

  Lo Lliri i la Capella de Santa Maria de Puigcerdà ens presentaran el Concert d'hivern el diumenge 17 de febrer. La coral convidada, una de les més antigues de Catalunya, oferirà una degustació completa i refinada del seu repertori. Serà a les 18h a l'Església de Sant Genís.

 • Trial 13 de febrer de 2019 Gerard Caudet, premiat al Campionat territorial de Motociclisme de Barcelona

  El passat dissabte 9 de febrer, el veí de l'Ametlla Gerard Caudet va ser guardonat pel Campionat territorial de Motociclisme de Barcelona 2018. La gala de lliurament dels premis del trofeu Diputació, Memorial Miquel Martínez, es va celebrar a Sant Just Desvern. El nostre jove pilot de trial va rebre el 3r premi en la categoria de base benzina.

 • Aturada davant l'Ajuntament 12 de febrer de 2019 Aturada davant l'Ajuntament en motiu del judici de l'1-O

  Un vintena de persones s'han concentrat aquest migdia a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, en motiu de l'inici del judici de l'1-O i en el marc de les accions que sota el lema “L’autodeterminació no és delicte” impulsen conjuntament ANC, Òmnium, JxCat, ERC i CUP, i que tenen el suport de múltiples organitzacions polítiques, sindicals, socials i veïnals, entre les que hi figura l’AMI.

 • Avís 12 de febrer de 2019 Interrupcions del subministrament elèctric el 15 de febrer

  Estabanel Energia informa que el proper divendres15 de febrer s'interromprà el subminittrament elèctric als carrers Granollers i Tassana entre les 8.30 i les 13h aproximadament, per tal de poder dur a terme tasques de millora de la xarxa de distribució.

  Disculpeu les molèsties.

 • Informació 12 de febrer de 2019 Aturada davant dels centres de treball, a les 12h

  S'informa que, coincidint amb el judici a l'1-O, i en el marc de les accions que sota el lema “L’autodeterminació no és delicte” impulsen conjuntament ANC, Òmnium, JxCat, ERC i CUP, i que tenen el suport de múltiples organitzacions polítiques, sindicals, socials i veïnals, entre les que hi figura l’Associació de Municipis per a la Independència, s'ha convocat una aturada de deu minuts davant dels centres de treball avui a les 12h, que a l'Ametlla s'ha fixat davant l'Ajuntament, on es llegirà un manifest.

 • Avís 11 de febrer de 2019 Tall del subministrament elèctric al Camí de la Violona, el 14 de febrer

  Estabanel Energia informa que el proper dijous 14 de febrer s'interromprà el subminittrament elèctric al Camí de la Violona entre les 9.20 i les 10.30h, per tal de poder dur a terme tasques de millora de la xarxa de distribució.

  Disculpeu les molèsties.

 • Roger Mas 11 de febrer de 2019 Roger Mas, a la Sala del Teatre

  El pianista Roger Mas va elevar el públic de la Sala del Teatre amb el seu nou àlbum “Solo piano / Segles Lligats”. Una delícia de l’ànima per satisfer la tarda del diumenge 10 de febrer amb un concert d’allò més sentit. L'artista va presentar composicions nascudes després d’una llarga temporada sense escriure material nou.

Pàgina 1 de 29
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47