Notícies

Pàgina 1 de 28
 • Artistes gastronomia 19 d'octubre de 2018 Primer maridatge d'art i gastronomia a l'Ametlla

  El proper divendres 26 d'octubre a les 20h la Sala Carles Sindreu de l'Ametlla del Vallès estrenarà una exposició deliciosa. Aquesta vegada l'Associació d'Artistes trenca esquemes i organitza un maridatge d'art i gastronomia per potenciar l'afluència de públic.

 • Contes 19 d'octubre de 2018 Activitats de lectura per a petits i grans

  L'Ametlla del Vallès dóna importància a crear bons hàbits de lectura. Per això promou activitats per gaudir en família, per als més petits i també per als que no ho són tant.

 • Curs Monitor 18 d'octubre de 2018 Curs de monitor intensiu d'hivern al PICA!

  Aquest hivern l'Ametlla del Vallès enceta un curs intensiu de monitoratge d’infants i joves per a tots aquells que estiguin fent de monitor/a o vulguin ser-ho en alguna entitat d’educació al temps lliure. Es realitzarà del 22 de desembre al 13 de gener, a les dependències de Punt d’Informació Juvenil PICA.

 • Setmana Bio 18 d'octubre de 2018 L'Ametlla s'uneix a la Setmana Bio

  El poble ametllatà s'afegeix a la Setmana Bio, un esdeveniment estès arreu del territori català amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques. El programa d’activitats que, entre d'altres, inclou tallers a les escoles i visites a les instal·lacions d'agricultors i ramaders ecològics, té un fort component de divulgació.

 • Renovació DNI 17 d'octubre de 2018 Servei de renovació del DNI a l'Ametlla del Vallès

  Els propers dilluns 19 i dimecres 21 de novembre, de 9 a 13 h, l'Ametlla del Vallès disposarà del servei de renovació del DNI.

 • Caminada 3 i més 17 d'octubre de 2018 23a caminada popular d'aniversari 3 i més

  El proper diumenge 21 d'octubre l'Ametlla del Vallès es llevarà amb bon peu. A les 8:30h la Font de la Mina esperarà tots aquells que tinguin ganes de trepitjar natura i gaudir de fragàncies de tardor. És la 23a edició de la caminada popular d'aniversari de l'associació ametllatana 3 i més. Al final de la caminada hi haurà un bon esmorzar amb botifarrada.

 • ACA aparadors 16 d'octubre de 2018 I Gimcana d’aparadors de l’ACA

  L’associació de comerciants L’Ametlla Comerç Actiu (ACA) organitza la “I Gimcana d’aparadors: la recerca de l’objecte intrús”. L’objectiu del concurs és localitzar el màxim nombre possible de paranys (intrús) que es trobaran entre els dies 22 d’octubre i 3 de novembre als aparadors dels establiments participants. Cada establiment en tindrà un a l’aparador.

 • Bus Consumidor 15 d'octubre de 2018 Aquest divendres ve el Bus del Consumidor a l'Ametlla del Vallès

  Divendres, 19 d'octubre de 2018 el servei d'Oficina Mòbil d'Atenció al Ciutadà, conegut com a "Bus del Consumidor", farà parada a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, de les 10.30 a les 13 hores.

 • Mercat Boig 2018 15 d'octubre de 2018 Un Mercat Boig de por... de debò te'l perdràs?

  Aquest 21 d'octubre no teniu escapatòria. El Mercat Boig de tardor de l’Ametlla del Vallès canvia d'ubicació per poder viure'l amb més intensitat. Al Passeig s'hi plantarà la llavor d'un diumenge de por amb el taller de màscares de Halloween, enmig de la fira de venda i intercanvi de productes de segona mà que organitza l’àrea de Comerç de l’Ajuntament.

 • Instal·lació d'una càmera de prova 11 d'octubre de 2018 Primeres proves per implementar el projecte de videovigilància

  Aquest matí, l’empresa adjudicatària del projecte de videovigilància al nostre municipi ha instal·lat una càmera provisional a la plaça de l’Ajuntament, que estarà activa durant aquest cap de setmana en caràcter de prova.

  Aquesta prova ha de servir per verificar que la tecnologia emprada per l’empresa en qüestió acompleix amb els requisits tècnics requerits a la licitació. Un cop comprovat que és així, es procedirà a l’execució del projecte tal i com està previst.

 • VIII Trobada de Motos Clàssiques 11 d'octubre de 2018 Nova data: 21 d'octubre VIII Trobada de Motos Clàssiques

  El 21 d'octubre la plaça de l'Ajuntament farà rugir motors. Serà la vuitena edició d'aquest entrenyable esdeveniment organitzat per l'àrea de Turisme del Consistori.

  La trobada de Motos Clàssiques de l'Ametlla del Vallès, una concentració de motocicletes fabricades abans de l'any 1980, és un dels actes de referència dels amants de les motos de la nostra comarca.

 • Llaç negre 11 d'octubre de 2018 Condol i solidaritat amb els familiars de les víctimes de les inundacions a Mallorca

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès trasllada el seu condol i solidaritat als familiars de les víctimes de les inundacions ocorregudes a Mallorca, dos dies enrere.

Pàgina 1 de 28
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47