Notícies

Pàgina 1 de 30
 • Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 26 de maig de 2017 Ordre del dia del Ple ordinari de 31 de maig

  El proper dimecres 31 de maig se celebrarà un Ple de caràcter ordinari, a les 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, amb l'ordre del dia que segueix:

 • Piscina descoberta de l'espai municipal de Can Camp 25 de maig de 2017 Els abonaments a les piscines d'estiu es començaran a tramitar el dia 1 de juny

  A partir del dijous 1 de juny ja es poden tramitar els abonaments per la temporada de bany 2017 de les piscines municipals, que obriran les seves portes del 23 de juny fins l'11 de setembre.

 • Jornada de donació de sang el 28 de maig de 2017 23 de maig de 2017 Jornada de donació de sang el 28 de maig

  El proper diumenge 28 de maig el Casal de la Gent Gran de l'Ametlla del Vallès acollirà una jornada de donació de sang, promoguda pel Banc de Sang i Teixits.

  Aquesta es podrà fer de les 10 del matí a les 14.30 de la tarda.

 • Informació 23 de maig de 2017 Alteració de les parades de bus amb motiu de les Jornades Modernistes

  Informem que, amb motiu de la celebració de les Jornades Modernistes el dissabte i diumenge 27 i 28 de maig, el recorregut de l'autobús es veurà alterat, i només hi haurà dues parades actives: 

  - Parada del carrer Barcelona (davant de Can Quico).

  - Parada de la carretera de Sant Feliu (davant immobiliària).

 • TapAmetlla anys 2017 22 de maig de 2017 L'Ametlla celebra el TapAmetlla a ritme de swing

  El TapAmetlla celebrat el passat 20 de maig va estrenar format. I és que a les ja habituals parades que cada any serveixen unes tapes més elaborades, s'hi va afegir la música amb una classe de swing anar a càrrec de Ball a la Carta, i amb un concert a càrrec de Doc Scaloni.

 • IX Picada de Gitanes a l'Ametlla del Vallès 22 de maig de 2017 La Picada de Gitanes omple el pavelló poliesportiu

  El passat dissabte 20 de maig la Colla de Grans de Gitanes de l’Ametlla, amb l’ajut de la Comissió de Carnaval i Colles de Gitanes i de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, i gràcies a la col•laboració del Bar Restaurant Can Quico, Raimaber, i Liwats va organitzar, per primer cop, la Picada de Gitanes, un esdeveniment que se celebra amb les Colles de Gitanes de Montmeló i Parets del Vallès i que enguany ha arribat a la seva 9ª edició.

 • Taula de perdra del Sot del Grau 17 de maig de 2017 Caminada "Els Cingles"

  El proper diumenge 21 de maig tindrà lloc la segona caminada del Cicle de Caminades per l'Ametlla 2017 organitzada per l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i pel Grup 3 i Més, que transcorrerà per la zona dels Cingles sota el guiatge d'en Lluís Puig.

 • Casals d'estiu als equipaments municipals 17 de maig de 2017 Casals d'Estiu 2017

  Les entitats sense ànim de lucre de l’Ametlla del Vallès estan treballant en l’organització de diversos casals i campus d’estiu, els mesos de juny, juliol i setembre.

 • Cartell 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès 16 de maig de 2017 El 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla ja s'albira a l'horitzó

  L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza, per sisè any consecutiu, el Cicle de Jazz de l'Ametlla, un esdeveniment musical que any rere any es consolida com un referent pels amants d'aquest gènere musical de la nostra comarca.

 • Taller 16 de maig de 2017 Properes activitats de Suport i Acompanyament a les famílies

  En el marc de les Activitats de Suport i Acompanyament a les famílies que organitza l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament, us recordem que properament s'iniciaran els tallers que enumerem a continuació:

 • Concurs 16 de maig de 2017 4a edició del concurs "Anar a la deixalleria té premi"

  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental organitza un sorteig obert a totes les persones que del 13 al 28 de maig de 2017 facin ús de la xarxa comarcal de deixalleries i participin en la promoció. 

  El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2017, i el segon un val per valor de 100€ a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

 • Club Esportiu Eduvólei 15 de maig de 2017 Eleccions al C.E. Eduvólei

  La Junta Directiva del Club Esportiu Eduvólei finalitza mandat natural i, per aquest motiu, l'entitat esportiva ha convocat unes eleccions que se celebraran el proper 8 de juny.

Pàgina 1 de 30
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47