Notícies

Pàgina 1 de 31
 • Curs gratuït d'informàtica 21 de juliol de 2017 Nous cursos gratuïts d'informàtica per a trobar feina

  A resultes de l'èxit dels darrers cursos gratuïts d'informàtica per a buscar feina organitzats per la regidoria de Promoció Econòmica els darrers mesos, de cara al curs vinent se'n realitzaran de nous:

 • Sorral del parc infantil del Maset Nou 20 de juliol de 2017 Nou sorral al parc infantil del Maset Nou

  Ja fa uns quants dies que el parc infantil del Maset Nou disposa d'un nou sorral que complementa la resta d'equipaments del parc, per al gaudi dels infants de l'Ametlla del Vallès.

 • Carrer 1, a la vora del cementiri 19 de juliol de 2017 L'Ajuntament endega un procés participatiu per escollir el nom de dos carrers

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès ha endegat un procés participatiu per tal d'escollir els noms de dos carrers del municipi, un ubicat al casc antic i que comunicarà el carrer de la Coma amb el carrer Major, i un altre a l'entrada del poble que comunica la rotonda de Can Draper amb la rotonda del Camí de Can Draper (veure imatges).

 • Escola Nova 21 2017 18 de juliol de 2017 Mestres de l'escola Bertí, a l'Escola Nova 21

  Un grup de mestres de l’escola Bertí han assistit a la formació de l’Escola Nova 21 del 3 al 7 de juliol, de la qual, junt amb 400 escoles més, en formem part des del curs 2016-17.

 • Sopar a la fresca dels veïns del carrer Santiago Rusiñol 2017 17 de juliol de 2017 Festa dels veïns del carrer Santiago Rusiñol

  El proper dissabte 22 de juliol tindrà lloc el tradicional sopar a la fresca dels veïns i veïnes del carrer Santiago Rusiñol, que enguany anirà acompanyat per una exposició de quadres i mandales dels veïns del carrer.

  El sopar, que es farà al mateix carrer, està obert a tothom que ho desitgi. Només cal portar el sopar i la beguda.

 • Inclusió als casals d'estiu 2017 14 de juliol de 2017 Inclusió als casals d'estiu

  Aquest any l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès impulsa un projecte pilot de suport a la inclusió als casals esportius i de lleure del municipi.

  Introdueix la figura del coordinador d'inclusió, amb els objectius de detectar necessitats i fer proposta de recursos per donar-hi resposta, afavorir la comunicació i la coordinació amb les famílies i donar suport i assessorar les entitats.

 • Borsa feina Ajuntament 13 de juliol de 2017 Borsa de feina, un servei que es consolida

  La Borsa de Feina és un dels principals serveis de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, a través del qual es s'ofereix un servei d'ocupació local als veïns i veïnes de l'Ametlla del Vallès, així com al seu teixit empresarial.

 • Interior de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret 11 de juliol de 2017 Horari d'estiu de la Biblioteca i de la Deixalleria

  Fins el proper dia 10 de setembre, l'horari de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret és:

  De dilluns a divendres: de 10 a 14h.

  Dimarts i dijous: de 15.30 a 20h

 • XXII Caminada Clar de Lluna 11 de juliol de 2017 22 anys caminant de nit

  Dissabte passat el Grup 3 i Més va organitzar la 22a Caminada Clar de Lluna. Aquesta és la crònica que en fan:

  "La XXII caminada nocturna "Clar de Lluna" organitzada pel grup 3 i Més de l'Ametlla del Vallès va tenir lloc la nit del passat dissabte 8 de juliol, i va ser tot un èxit! Cada any hi acostumen a participar un voltant de 70 persones, però aquests any la resposta del públic va ser superior, i es va arribar als més de 87 inscrits; Una bona xifra per celebrar l'efemèride dels ja 22 anys realització de la caminada. Tot un orgull haver arribat a aquest aniversari acompanyats cada any amb la gent del nostre poble que sempre ens ha estat fidel!

 • Concert d'Antonio Lizana Quintet al 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès 10 de juliol de 2017 Antonio Lizana posa el punt i final a una exitosa sisena edició Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès

  La plaça de l'Ajuntament, amb la façana modernista del Consitori de rerefons, va ser l'escenari del concert de cloenda del Cicle de Jazz de l'Ametlla més concorregut de les sis edicions celebrades fins ara, havent de posar el cartell d'"Exhaurides les localitats" a cada concert.

 • Cartell de la Festa Major de l'Ametlla del Vallès 2017 4 de juliol de 2017 Escalfant motors per la Festa Major

  Amb l'arribada de l'estiu ja s'albira la Festa Major, amb la tradicional Lluita de Barris com a tret distintiu. Enguany tindrà lloc del 24 al 28 d'agost, i des de l'Ajuntament, amb la col•laboració de moltes entitats del poble, ja fa setmanes que estem treballant per oferir-vos una programació atractiva.

  De moment us podem avançar el cartell oficial i el logotip que s'imprimirà a les samarretes de la Lluita de Barris i als gots de les barres.

 • Campanya 4 de juliol de 2017 Un estiu amb salut

  Les onades de calor: un perill per a la salut

  Les temperatures molt extremes i l’excés de calor produeixen una pèrdua de líquids i de sals minerals (clor, potassi, sodi, etc.) necessaris per a l’organisme. Aquest fet pot agreujar una malaltia crònica o provocar deshidratació i esgotament. Si l’exposició a temperatures tan elevades es perllonga, es pot patir un cop de calor, que és una situació que pot acabar sent greu.

Pàgina 1 de 31
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47