Notícies

Pàgina 1 de 30
 • Espai municipal de Can Camp 20 de febrer de 2018 Visita a les instal·lacions de Can Camp

  El proper dimecres 28 l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès organitza una visita a l'Espai Municipal de Can Camp, per tal de que els possibles licitadors puguin avaluar i valorar les seves instal·lacions i així poder presentar una oferta adient.

  La visita es farà de les 9.30 a les 12h. Qui hi vulgui assistir, només cal que s'hi acosti a l'hora indicada.

 • Informació 19 de febrer de 2018 S'obre el termini per fer la sol·licitud per gestionar una barra a la Festa Major

  Us informem que les entitats, clubs i associacions interessades a muntar una barra per Festa Major, hauran de fer la sol·licitud mitjançant una instància presentada a l’Ajuntament abans del 31 de març de 2018, en compliment de l’article 2 del la Ordenança municipal que regula les normes tècniques i de gestió per a les autoritzacions d’ocupació de la via pública o terrenys d’ús públic amb activitats firals recreatives.

 • Caminades a l'Ametlla 16 de febrer de 2018 Properes caminades per l'Ametlla del Vallès

  Els dies 25 de febrer i 4 de març es faran dues excursions a diferents espais de l'Ametlla del Vallès, de la mà d'Osona Camina i de GEBRACB.

 • Acte 15 de febrer de 2018 "Il·lumina la llibertat", el 16 de febrer a Barcelona

  Amb motiu dels 4 mesos de l'empresonament del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ambdues entitats han convocat demà divendres 16 de febrer una concentració titulatada "Il·lumina la llibertat", que es farà a Barcelona i que constarà dels següents actes:

 • Acorde a la Sala 15 de febrer de 2018 "Acorde" substitueix l'espectale "Alone"

  A causa de problemes tècnics l'espectacle "Alone. La història d'un nàufrag" se substitueix per l'espectacle "Acorde", de la mateixa companyia, que es farà a la Sala Municipal de Teatre, el diumenge 25 de febrer a les 18h.

 • Fires i jornades temàtiques 15 de febrer de 2018 Participació a fires i jornades temàtiques

  Tota empresa o persona a títol individual que vulgui participar en alguna de les fires o o jornades temàtiques que detallem a continuació, resentar la corresponent documentació degudament omplerta presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o bé telemàticament.

 • Venda d'entrades Tic Tac Tiquet 14 de febrer de 2018 Nova oferta de venda d’entrades on-line

  A partir d’avui ja es poden adquirir on-line les entrades per la primera pel·lícula del Cicle Infantil de Cinema en Català que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, a través de la plataforma Tic Tac Tiquet .

 • CINC 13 de febrer de 2018 Torna el cinema amb família de la mà del CINC

  Per segon any consecutiu, entre febrer i maig la Sala Municipal de Teatre acollirà el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC), que constarà de la projecció de 4 pel·lícules per gaudir en família pel mòdic preu de 2€.

 • Comparsa de la Polinèsia de l'escola Els Cingles 13 de febrer de 2018 Quatre dies de disbauxa al Carnaval de l'Ametlla de Vallès

  Del 9 al 12 de febrer l'Ametlla del Vallès ha celebrat el Carnaval, amb les disfresses i el Ball de Gitanes com a principals protagonistes.

  La celebració va començar amb el Rei Carnestoltes visitant les escoles, l'Ajuntament i diferents comerços del poble, i amb una festa infantil amenitzada per en Noè Rivas que va reunir gairebé 500 persones al pavelló, on es va servir xocolata desfeta.

 • Tall al subministrament elèctric 13 de febrer de 2018 Tall al subministrament elèctric el 15 i el 21 de febrer

  Informem que per tasques de millora a la xarxa de distribució elèctrica, els dies 15 i 21 de febrer s'interromprà el subministrament a:

  - 15 de febrer: als carrers Maset Nou i  Pou de Glaç, entre les 15.15 i les 16.15 aproximadament.

  - 21 de febrer: als carrers Camí de la Violona, entre les 9.30 i les 10.30h aproximadament.

   

 • Market-Food Truck Festival l'Ametlla 8 de febrer de 2018 Nou Market-Food Truck Festival de l'Ametlla

  Si t'agrada dissenyar, innovar, la moda i l'artesania, t'esperem al Market-Food Truck Festival del proper 9 de juny a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, una jornada amb parades de moda i disseny, mercat de roba de segona mà, concerts, tallers i activitats infantils en el marc de la primera trobada de Food Trucks de l'Ametlla. Una experiència cultural i gastronòmica original!

 • Bar resturant Can Camp 7 de febrer de 2018 Licitació de la concessió del bar restaurant de Can Camp

  Informem que el proper dimecres 14 de febrer està previst que es publiquin les bases de la licitació de la concessió de la gestió del bar restaurant de Can Camp al perfil del contractant del web de l'Ajuntament,

  Si s'acompleixen els terminis, es podran presentar les ofertes fins el dia 13 de març.

Pàgina 1 de 30
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47