Notícies

Pàgina 1 de 27
 • Benvinguda als estudiants i professors Erasmus + 10 de desembre de 2018 Participants del projecte Erasmus + fan parada a l’Ametlla del Vallès

  Durant els cursos 2017-18 i 2018-19 l'institut Eugeni Xammar de l’Ametlla del Vallès està participant com a soci en el projecte europeu Erasmus+, juntament amb cinc altres centres educatius d'Alemanya, Dinamarca, Islàndia i el Regne Unit.

 • Portad del Diari de l'Ametlla 165 10 de desembre de 2018 Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla de desembre

  El Diari de l'Ametlla 165 ja és al carrer, i ha arribat a les cases de l'Ametlla del Vallès.

  Aquest mes ve acompanyat de tota la programació dels actes de Nadal programats al nostre poble i amb molta més informació, com l'inici del procés participatiu per elaborar un pla d'usos pel futur centre cívic Feliubadaló o un extens reportatge sobre les activitats organitzades des de l'àrea de Promoció Econòmica enfocades en la formació per faciltar la cerca de feina o la dinamització empresarial.

 • Voltes 10 de desembre de 2018 Us esperem a la inauguració de Les Voltes!

  La inauguració de Les Voltes serà el proper divendres 14 de desembre a les 19 h. S'iniciarà amb un recorregut per les instal·lacions recentment rehabilitades. Comptarà amb la presència de l'alcalde Andreu González, el president honorífic de l’Associació Fotogràfica de l’Ametlla, Rafael Sánchez, i la presidenta del Club Voleibol l'Ametlla, Gemma Demunt. L'acte finalitzarà amb un petit refrigeri.
   

 • CARRIL BICI 4 de desembre de 2018 L’Ametlla ja té el carril bici a punt!

  El passat novembre es va enllestir l’asfaltatge del carril bici de Can Draper. Amb la seva construcció es fa un pas més cap a una millor comunicació dels barris de Can Reixac i Turons del Vallès amb el centre del poble. El traçat connecta la carretera de Sant Feliu amb el carrer del Pou de Glaç.

 • Parc voluntaris 30 de novembre de 2018 A tocar el nou Parc dels Voluntaris de l’Ametlla

  S’inicien les obres de remodelació del Parc dels Voluntaris i de la zona Verda del Complex Esportiu Illa activa, està previst que si no hi ha imprevistos meteorològics s’acabin el proper 14 de desembre.

 • Andreu González i Ramon Ferrandis 29 de novembre de 2018 Donacions a l'arxiu municipal

  Darrerament l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha rebut dues donacions de gran valor històric.

  D’una banda, la Carmina Moncau ha cedit la documentació del fons personal del seu besavi, el doctor Sebastià Bassa, que a més de ser el metge del poble durant molts anys, també va ocupar el càrrec d’alcalde entre 1902 i 1916.

 • Porc senglar 28 de novembre de 2018 S'abaten 12 exemplars de porc senglar a la darrera batuda

  A la batuda de caça per controlar la proliferació de porcs senglar realitzada el passat dia 25 de novembre es varen abatre 12 exemplars d'aquest animal.

  L’augment de la població de porc senglar i la problemàtica que aquest fet comporta a nivell de seguretat i de salubritat és un a realitat que s'ha de gestionar, tant des de les administracions públiques com a títol individual.

 • Fira Nadal 28 de novembre de 2018 Ennadala’t a l’Ametlla del Vallès!

  Màgia, tradició, bon menjar, música, il·lusió… Arriba el fred i les ganes de gaudir plegats en família. El Nadal s'albira a l'horitzó. Els llums, els carrers engalanats, els avets, els torrons, la carta als Reis i l’escudella de la iaia. A l’Ametlla volem estar preparats per aquestes festes tan esperades, per això us convidem a tots a trepitjar el carrer els dies 15 i 16 de desembre. Serà un cap de setmana lluminós. La Plaça de l’Ajuntament s’omplirà de goig amb les parades i activitats de la Fira de Nadal. 

 • CAP de l'Ametlla 27 de novembre de 2018 Afectació de la vaga de metges al CAP de l'Ametlla

  Amb motiu de la vaga convocada pel sindicat Metges de Catalunya  i CGT pels dies 26 a 30 de novembre d’enguany, ambdós inclosos, el CAP de l’Ametlla tancarà els dies 26 i 27 de novembre. Talment, els dies 28, 29 i 30 l’horari del centre serà de 8 a 15h.

  El CAP la Garriga garantirà l’assistència urgent.

 • Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 27 de novembre de 2018 Ordre del dia del Ple ordinari de 28 de novembre

  El proper dimecres 28 de novembre se celebrarà un Ple ordinari, a les 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret, amb el següent ordre del dia:

 • Afectacions línia bus 26 de novembre de 2018 Afectacions a la línia d'autobús

  Amb motiu de les obres a la Carretera de Barcelona, la parada “Carretera Barcelona – Bruc” (al davant de Can Quico) sentit Granollers - Barcelona queda anul·lada. 

  Nova parada habilitada a Can Draper cantonada carretera de la Garriga.
   

 • Marató TV3 23 de novembre de 2018 L'Ametlla més solidària contra el càncer, per la Marató de TV3

  La Marató de TV3 del proper diumenge 16 de desembre està dedicada a la lluita contra el càncer, primera causa de mort a Catalunya entre els homes i segona entre les dones. L'Ametlla del Vallès hi aportarà el seu gra de solidaritat a través d'iniciatives promogudes per les pròpies entitats del municipi.

Pàgina 1 de 27
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47