Notícies

Pàgina 1 de 27
 • Donació de sang 17 d'agost de 2018 Marató de donació de sang i plasma a la Festa Major

  Una de les activitats solidàries de la Lluita de Barris és la marató de donació de sang i plasma que organitza l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental.

  Enguany, aquesta marató es farà el dissabte 25 d'agost, a partir de 10h del matí al Casal de la Gent Gran.

 • 16 d'agost de 2018 Record i homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes comesos el 17 d'Agost de l'any passat!

  Amb motiu de record i homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes comesos el passat 17 d'Agost a Barcelona i Cambrils, demà a les 12h a la Plaça de l'Ajuntament es llegirà un manifest de rebuig a aquestes actes i es durant a terme 5 minuts de silenci. Així mateix, durant els dies 17 i 18 d'Agost, les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències municipals.

 • Horari del bus nocturn 15 d'agost de 2018 Mobilitat durant la Festa Major

  L'Ajuntament de l'Ametlla del vallès aposta per una mobilitat sostenible i segura durant la Festa Major. És per això que les nits del 23, 24 i 25 d'agost posa a disposició dels veïns i veïnes del poble un servei de bus nocturn gratuït, que connectarà els diferents barris del poble, en el següent horari i parades:

 • Sopar Groc Solidari 13 d'agost de 2018 Sopar groc solidari

  El proper dimecres 22 d'agost l'ANC de l'Ametlla del Vallès organitza el Sopar Groc Solidari, que comptarà amb la presència d'alguns dels familiars dels presos polítics i exiliats.

  Aquest es farà a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 21h, i es podrà escollir entre dos menús.

 • Arrossada popular 10 d'agost de 2018 Novetats de la Festa Major

  La Festa Major de l’Ametlla del Vallès no s’entendria sense gran part de les activitats de la Lluita de Barris, que ja fa anys son esperades i que es van repetint.

  Tanmateix, però, la festa s’ha d’anar renovant, i aquest any s’incorporen noves activitats que s’espera que siguin del gust de tothom:

 • Cartell i programació Festa Major Sant Bartomeu 10 d'agost de 2018 Torna la Festa Major de Sant Bartomeu 2018!

  Els propers dies 17, 18 i 19 d'Agost torna la Festa Major de Sant Bartomeu. Durant aquests dies l'entorn de l'ermita acull diverses activitats pels més petits però també pels més grans. Aquí podeu trobar-ne la programació, que de ben segur us agradarà. 

 • Pintada infantil 2017 8 d'agost de 2018 Els infants, part important de la Festa Major

  Els nens i nenes de l’Ametlla del Vallès podran gaudir de la Festa Major com el que més, en un seguit d’activitats que han estat pensades expressament per a ells:

 • Torneig de tennis taula 6 d'agost de 2018 Inscripcions a les activitats de Festa Major

  Ja s'han obert les inscripcions on-line per algunes de les activitats de la Festa Major, que són les que segueixen: Tennis taula, bicicletada popular i caminada "Els torrents de l'Ametlla".

  En algun cas les places son limitades, de manera que afanyeu-vos!

  Inscpcions aquí .

 • Gertrudis 3 d'agost de 2018 Música per a tothom les nits de la Festa Major

  La música serà l’ingredient principal de les nits de la Festa Major, amb actuacions de grups i DJ’s diversos que abraçaran estils musicals diferents per tal que tothom pugui gaudir de la festa.

 • Festa major 2 d'agost de 2018 Ja tenim aquí el programa de la Festa Major 2018!

  En aquest programa hi trobareu tota mena d'activitats, concerts i espectacles per a totes les edats. Aquest any a més el programa inclou les activitats en les quals es poden adquirir les samarretes i mocadors oficials de la Festa Major. Com activitats destacades podrem destacar el pregó a càrrec de l'humorista Pep Plaza, el retorn del VaparirTour al nostre municipi, la ballada de gitanes de la colla dels grans de l'Ametlla durant el sopar de la topaeta i la instal·lació d'un tobogan d'aigua gegant per refrescar-nos. 

 • Pep Plaza actuarà a l'Ametlla del Vallès 1 d'agost de 2018 L’humorista Pep Plaza farà el pregó de la Festa Major

  L’actor i humorista Pep Plaza , conegut per donar vida als personatges de Pedro Sánchez, Bertín Osborne, Jordi Pujol, Josep Guardiola, entre molts d’altres, serà l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major 2018 el dijous 23 d'agost, a les 21h, que anirà seguit per un espectacle.

 • Consell seguretat piscines 27 de juliol de 2018 Consells de seguretat en el bany en piscines

  A continuació us transcrivim la relació de consells de seguretat per a gaudir del bany a les piscines, publicats pel Departament d'interior de la Generaltat de Catalunya:

Pàgina 1 de 27
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47