Notícies

Pàgina 1 de 27
 • Concurs cartell Festa Major 2018 23 d'abril de 2018 Dissenya el cartell de Festa Major i guanya un Iphone 5S!

  Les àrees de Festes i Participació de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès convoquen un concurs per escollir el cartell de la Festa Major 2018. El guanyador d’aquest concurs serà obsequiat amb un Iphone 5S.

  Aquestes són les bases per participar-hi:

  - Hi podrà participar tota persona major de 14 anys. La participació ha de ser a títol personal i suposa l’acceptació de les bases.

  - El disseny original serà de qui el presenta.

 • Policia Local l'Ametlla del Vallès 20 d'abril de 2018 Policia Local de l’Ametlla del Vallès. En què el puc ajudar?

  Des de la Policia Local volem establir un canal de comunicació directe i àgil amb la ciutadania a través de la pàgina web municipal. Intentarem transmetre tota aquella informació rellevant que sigui d’interès, alhora que demanem a la ciutadania, com sempre, la serva col·laboració. La seva implicació ens ajudarà a intentar reduir al màxim els seus problemes relacionats amb la seguretat, les seves necessitats puntuals, siguin del tipus que siguin, i donar-los el millor servei que estigui al nostre abast.

 • Actuació a la Sala d'Art Carles Sindreu de l'Ametlla 20 d'abril de 2018 Rentat de cara a la Sala d’Art Carles Sindreu

  Avui s'ha iniciat una actuació per tal de millorar l’accessibilitat a la Sala d’Art Carles Sindreu i per dotar-la de major visibilitat.

  L’actuació ha consisteix en l’eliminació de la planta de la jardinera, la neteja de la façana i instal·lació d'una nova retolació de l’equipament.

 • Piscina de Can Camp 18 d'abril de 2018 L’Ajuntament consultarà les usuàries de les piscines d’estiu sobre la pràctica del topless

  Davant la controvèrsia generada el darrer estiu sobre la pràctica de topless a les piscines d’estiu municipals, i davant la petició d’algunes usuàries de revisar la normativa d’aquestes instal·lacions per permetre aquesta pràctica, des de l’àrea d’Esport de l’Ajuntament es va considerar oportú posar-se en contacte amb l’Observatori de la Igualtat de Gènere de la Generalitat de Catalunya per rebre assessorament sobre aquesta qüestió.

 • Ple de l'Ajuntament 18 d'abril de 2018 Votacions Ple ordinari de 17 d'abril

  El dimarts 17 d'abril es va celebrar un Ple ordinari, amb l'assistència de tots els regidors llevat de Francesc Sulé (SI). 

  Aquestes van ser les votacions de cada punt:

 • Preinscripció Escola de música curs 2018-2019 17 d'abril de 2018 Preinscripció a l'Escola Municipal de Música

  Del dimecres 17 d'abril fins el dimarts 8 de maig es podrà realitzar la preinscripció pel curs 2018/2019 a qualsevol de les activitats que ofereix l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès:

 • Preinscripció i matriculació curs 2018 2019 17 d'abril de 2018 Preinscripció i matriculació a l'Escola Bressol Municipal l'Ametller

  Del 2 a l'11 de maig es podrà tramitar la sol·licitud de preinscripció a l'Escola Bressol Municipal l'Ametller, i del 4 al 8 de juny es podrà formalitzar la matriculació.

  Les sol·licituds de preinscripció s'hauran de formalitzar en aquest enllaç i, posteriorment, les famílies interessades s'hauran de personar al centre per aportar tota la documentació pertinent.

 • Desplaçament dels fanals 16 d'abril de 2018 Actuació a les voreres del centre per fer-les més transitables

  Aquest abril s'han iniciat les obres per desplaçar els fanals del carrer Pompeu Fabra en el tram comprès entre els carrers Sebastià Bassa i Sant Genís, per tal de fer la vorera transitable per als vianants que van a peu, que porten un cotxet d’infants o que amb transiten vehicles per a minusvàlids.

 • Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla 13 d'abril de 2018 Ple ordinari, el 17 d'abril

  El dimarts 17 d'abril tindrà lloc un Ple de caràcter ordinari, a partir de les 20h a la Sala Polivalent.

  Aquest n'és l'ordre del dia:

 • Imatge de la pel·lícula Mirage 11 d'abril de 2018 L’Ametlla, plató de la pel·lícula "Mirage"

  En els últims anys l’Ametlla del Vallès s’ha convertit en terra de rodatges. Ha acollit projectes televisius com sèries tan conegudes com Cites o Com si fos ahir , de TV3, que contribueixen a promocionar el municipi a l'exterior i també deixen rèdits econòmics a les arques municipals.

 • TapAmetlla 2018 10 d'abril de 2018 Nova edició del TapAmetlla a ritme de swing

  El dissabte 5 de maig, de les set de la tarda a mitjanit, tindrà lloc una nova edició del TapAmetlla a la plaça de l’Ajuntament, que enguany tindrà gust a swing.

  Organitzat per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament, el TapAmetlla 2018 comptarà amb la participació de sis restauradors de l’Ametlla del Vallès, que al llarg de la tarda serviran les seves tapes elaborades expressament per a l’ocasió a preus molt assequibles.

 • Xerrada “Com afrontar les emocions dels nostres fills” 10 d'abril de 2018 Canvi d'ubicació de la xerrada "Com afrontar les emocions dels nostres fills"

  La xerrada "Com afrontar les emocions dels nostres fills", prevista pel dimarts 17 d'abril a les 19.30h, canvia d'ubicació, i finalment es farà a l'escola Bertí .

  Disculpeu les molèsties.

Pàgina 1 de 27
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47