Notícies

Pàgina 1 de 32
 • Cartellera a l'escola bressol 24 de novembre de 2017 Nous espais per enganxar-hi cartells

  Un dels compromisos adquirits pel Consistori en el procés participatiu sobre els mitjans de comunicació celebrat mesos enrere amb les entitats del municipi va ser la instal·lació de plafons i vitrines per enganxar-hi cartells, a diferents punts del poble.

 • Presentació del projecte 23 de novembre de 2017 El projecte "Educaentorn" comença a caminar

  El dimecres 22 de novembre es va presentar el projecte "Educaentorn" a diferents entitats del municipi, les quals varen participar en una sessió de treball conduïda per tècniques de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

 • Bàner entitats de voluntariat 22 de novembre de 2017 Les entitats de voluntariat, presents al web municipal

  Atenent a un dels compromisos adquirits per l'Ajuntament en el procés participatiu sobre els mitjans de comunicació municipals realitzat mesos enrere, s'ha habilitat un espai al web del Consistori on s'hi recullen les entitats del poble que treballen amb voluntariat, i que necessiten gent.

 • Exposició 20 de novembre de 2017 Exposició homenatge a l'Encarna Velázquez

  El proper divendres 24 de novembre la Sala d'Art Carles Sindreu acollirà l'exposició "Recordant l'Encarna", la qual serà un homenatge a l'Encarna Velázquez, una persona molt estimada al nostre poble la qual va ser-ne infermera durant molts anys, i que va estar vinculada molt estretament a diferents entitats de l'Ametlla del Vallès com Càritas Parroquial o l'Associació Artistes de l'Ametlla. A més, també va ser regidora de Benestar Social del nostre Ajuntament.

 • Mercat setmanal de l'Ametlla 20 de novembre de 2017 Finalitza l'enquesta del procés participatiu sobre el mercat setmanal

  El divendres 17 de novembre va finalitzar la primera fase del procés participatiu, a partir de la qual es definiran les característiques del nou mercat setmanal de l'Ametlla del Vallès, així com la seva ubicació.

 • Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès 19 de novembre de 2017 Ordre del dia del Ple Extraordinari de 22 de novembre

  El dimecres 22 de novembre se celebrarà un Ple extraordinari, a les 9.30h a la Sala Polivalent, amb un únic punt a l'ordre del dia:

  1.- Sorteig membres de les meses electorals Eleccions Parlament de Catalunya 2017.

 • Grup de batucada de l'Escola de Música de l'Ametlla 15 de novembre de 2017 La batucada arriba a l'Escola Municipal de Música

  L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès llença una nova proposta: la creació d'un grup de batucada que es reunirà per practicar els dijous, de 17 a 18h a la mateixa escola.

  La matrícula a hores d'ara està oberta i té un cost mensual de 20€ (per família) o 10€ (individual).

  Per a més informació i tramitar les inscripcions, podeu trucar al 93 843 28 82 o enviar un correu electròni a escolamusica@ametlla.cat.

 • Xerrada de Salvador Cardús 14 de novembre de 2017 Xerrada de Salvador Cardús el dijous 16 de novembre

  El proper dijous 16 de novembre tindrà lloc la segona conferència del curs 2017/2018 del cicle de conferències "Idees i paraules" que organitza l'àrea de Cultura i coordina en Jordi Sedó.

  Aquesta segona xerrada es titula "I després de l'1 d'octubre, què...?", i anirà a càrrec de Doctor en ciències econòmiques i professor de sociologia, Salvador Cardús.

  Es farà a la Sala Polivalent a partir de les 19.30h

 • Concert de Santa Cecília 2017 14 de novembre de 2017 Concert de Santa Cecília al santuari de Puiggraciós

  El proper dimarts 21 de novembre el santuari de Puiggraciós acollirà el tradicional Concert de Santa Cecília, que oferiran alumnes de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès.

  El concert començarà a les 19h i està obert a tothom.

 • Procés pressupostos participatius 2018 11 de novembre de 2017 Es presenten 16 propostes als Pressupostos Participatius 2018

  Els Pressupostos Participatius són uns processos democràtics a través dels quals els veïns i les veïnes poden decidir de manera directa en què invertir una part del pressupost municipal.

 • Ubicació dels desfibril·ladors a l'Ametlla 11 de novembre de 2017 L’ Ametlla del Vallès: zona cardioprotegida

  L’Ametlla del Vallès és zona cardioprotegida. Què significa? A l’Ametlla tenim 5 desfibril·ladors (DEA) instal·lats a equipaments municipals estratègics com el Camp de Futbol, el Pavelló, l'Ajuntament, el Casal de la Gent Gran i el Centre Esportiu Municipal Illa Activa, i un altre de mòbil en el cotxe patrulla de la Policia Local.

 • 9 de novembre de 2017 Canvi d'hora de l'obra de la Tardoral "La danza de la muerte"

  La representació teatral prevista per aquest dissabte dia 11 de novembre dins la  Tardoral  2017, “La Danza de la muerte” de l’Orfeó Maoès, canvia el seu horari i es farà a les 21h.

  Preguem disculpeu les molèsties.

Pàgina 1 de 32
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47