Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada per la regidora de Comunicació, Dolors Ferrer i Orri .

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

 

- Notícies

- Agenda

- Diari de l'Ametlla

- Web Municipal

- Xarxes socials ( Facebook , Twitter , Instagram i Youtube )

- Ràdio l'Ametlla.

 

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació,i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública , el 30 de novembre de 2016.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès

- Telèfon: 93 843 25 01

- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Notícies

  • 17 de juny de 2019 Pep Moret, nou alcalde de l’Ametlla del Vallès Regidors de l'Ajuntament, legislatura 2019-2023

    El dissabte 15 de juny va tenir lloc el ple de constitució de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, en el qual els 13 regidors i regidores electes sorgits de les passades eleccions del 26 de maig varen prendre possessió del seu càrrec -majoritàriament per imperatiu legal-, i en què en Pep Moret (ERC l’Ametlla del Vallès) va ser escollit nou alcalde.

  • 13 de juny de 2019 Ple de constitució del nou Ajuntament, el 15 de juny Regidors de la legislatura 2019

    El nou Ajuntament de l'Ametlla del Vallès sorgit de les eleccions del 26 de maig es constituirà el dissabte 15 de juny a les 10h, en un ple municipal que es farà a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret.

  • 7 de juny de 2019 Ordre del dia del Ple extraordinari de 12 de juny Informació

    El proper dimecres 12 de maig tindrà lloc un Ple extraordinari, a les 10h a la Sala Polivalent de la Biblitoeca Josep Badia i Moret, amb aquest ordre del dia:

Adreces

Darrera actualització: 14.02.2019 | 12:55