Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada per la regidora de Comunicació, Beti Español i Castells.

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

- Notícies

- Agenda

- Diari de l'Ametlla

- Web Municipal

- Xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube)

- Ràdio l'Ametlla.

 

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació,i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública, el 30 de novembre de 2016.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès

- Telèfon: 93 843 25 01

- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Notícies

 • 12 de desembre de 2019 Recordant Pepi Ramírez Pepi Ramírez

  Pepi Ramírez, regidora de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès de 1991 a 1999, va morir ahir dimecres 11 de desembre.

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès expressa el seu condol més sincer als familiars i amics per la pèrdua de qui va dedicar tants anys a fer una Ametlla millor.

 • 29 de novembre de 2019 El Diari de l'Ametlla de desembre, amb tota la informació de Nadal El Diari de l'Ametlla de desembre

  La versió digital del Diari de l'Ametlla del mes desembre (núm. 176) ja està disponible per a la seva consulta i, l'edició en paper, es començarà a distribuir el proper dilluns dia 2.

 • 29 de novembre de 2019 Ordre del dia del Ple extraordinari i urgent de 2 de desembre Ple de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

  Dilluns 2 de desembre se celebrarà un Ple de caràcter extraordinari i urgent, a les 19h a la Sala Polivalent.

  Aquest és l'odre del dia:

Adreces

Darrera actualització: 06.11.2019 | 14:12