Comunicació

La Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès està gestionada per l'àrea de Comunicació, la qual està encapçalada per la regidora de Comunicació, Beti Español i Castells.

Des de l'àrea de Comunicació es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport puntual a l'àrea de protocol):

- Notícies

- Agenda

- Diari de l'Ametlla

- Web Municipal

- Xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube)

- Ràdio l'Ametlla.

 

Per afavorir i incentivar que els mitjans de comunicació del Consistori siguin eines regides per la qualitat i la pluralitat de la informació,i perquè facilitin i potenciïn la participació de la ciutadania en la vida social del municipi, l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública, el 30 de novembre de 2016.

Dades de contacte

- Adreça: plaça de l'Ajuntament 1, 08480 L'Ametlla del Vallès

- Telèfon: 93 843 25 01

- Correus electrònics: comunicacio@ametlla.cat i diariametlla@ametlla.cat

Notícies

  • 22 de juliol de 2021 Ple ordinari presencial el 26 de juliol Ple

    El dilluns 26 de juliol tindrà lloc un Ple de caràcter ordinari, a les 19h a la Sala Polivalent (aforament limitat). També s'emetrà en directe a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

  • 21 de juliol de 2021 Horari d'estiu de l'Ajuntament Horari d'estiu de l'Ajuntament

    Per motius d'organització i per necessitats internes, l'horari de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (AOC) de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès pel que resta de juliol i durant l'agost és el que segueix:

  • 8 de juliol de 2021 Donació d'una grua d'elevació per les piscines de Can Camp Donació d'una grua d'elevació

    L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès dona les gràcies a la Teresa Riba i a en Joan Lluís Pérez Francesch per la donació que han fet al poble d’una grua d’elevació, la qual s’ha instal·lat a les piscines de Can Camp i que permetrà que persones amb dificultats de mobilitat puguin gaudir del bany en aquest equipament. 

Darrera actualització: 06.11.2019 | 14:12